Dodaj do ulubionych

Skórowo help, help, help!!!

14.04.12, 22:03
Po wyjedzie ostatnim mam cos ala zapalenie meszkowate skóry ( czy jakos tak) ogolnie masakra, drapie sie, skora jest czerwona w krostki i ogolnie niezłe gowno.
Pytanie- czy moge sie umowic na piling do kosmetyczki? Czy pogorsze sytuacje?
Piling plus jakies cus łagodzące?
Kuzwa zadrapie sie na smierc, po tej gownianej wodzieuncertain
Obserwuj wątek
    • ez-aw Re: Skórowo help, help, help!!! 14.04.12, 23:40
      Coś podobnego miałam po powrocie ze szpitala. Myślałam że zdrapię sobie skórę z całego ciała. Koszmar jakiś.
      w aptece kobieta poleciła mi coś takiego aptekacentrum.lublin.pl/nawilzajaco,lagodzace/la_roche_lipikar_baume_ap_balsam_400ml,i28285.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2012-04&utm_content=28285#nclid=60ed998aa83060ccc0c08dc7c000526b
      Drogie cholerstwo, ale u mnie zadziałało pięknie. Ulga już po pierwszym smarowaniu. Po 4-5 dniach minęło bezpowrotnie (tfu, tfu).

niestety nie wiem, czy piling możesz teraz mieć. Może najpierw powalcz z tym?
    • grave_digger Re: Skórowo help, help, help!!! 15.04.12, 09:01
      co bierzesz przeciwświądowego?
      antyhistaminy?
      odrobaczyłaś się? czemu nie? wink

peeling pogorszy sprawę.
      lecz przyczynę a potem objawy.
      • bryanowa-1 Re: Skórowo help, help, help!!! 15.04.12, 13:12
        a jak sie odrobaczyć?a to pewnie całą rodzina trzeba co? no to u mnie odpada bo m sie nie zgodzi:/(nie czuje potrzeby bo jemu nic,ale to kurwa nic nie dolega nawet plamki na skorze nie ma) a dzieciaka nie moge faszerowac lekami bez zgody lekarzauncertain
        • olinka20 Re: Skórowo help, help, help!!! 15.04.12, 15:14
          No to nie pojde na ten piling.
          Nie odrobaczylam sie bo cosik nie po drodze mi do lekarza po recepte, ale moze kiedys trafie.
          Dzieki Ez, mam balsam z SVR, ale na wyjazd go nie brałam, bo wielki i nieporeczny, moze jak teraz bede swe zwłoki balsamowac to sie polepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka