Dodaj do ulubionych

jako, że mam wypaczony gust...

10.05.12, 08:45
to powiedzcie czy w wieku 32 lat, będąc żoną i matką big_grin wypada nosić taką kieckę? Jeśli tak, to na jaką okoliczność byłybyście skłonne ją założyć.
Powiem od razu, że kiecka mi się podoba, w sklepie nie mogłam oprzeć się pokusie i ją przymierzyłam. Wiem jednak, że moje "tu i tam" nie pozwala mi na noszenie tak opiętych kiecek.

Ps. Zdjęcie będzie usunięte za czas jakiś tongue_out

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fc/ce/5ro7/9iIw4fsI7cxOcK35gX.jpg
Obserwuj wątek
    • kfiatuszkowa Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 08:50
      Jaka choooraaaaa!!! Gdzie Ty masz, chudzielcu, swoje "tu i tam"???
    • serei Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 08:53
      nie wiem asiowa, może to poza, może to światło może to cos innego, ale jakoś nisko masz cycki i nie będę ci ściemniać że mi się podoba bo mi się nie podoba, może gdyby było z wiązaniem na szyję?
      A zrób zdjęcie jak stoisz prosto co? smile może to przez pozę faktycznie bo figurę masz zajebista
    • magiczna_marta Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 08:57
      Możesz nosić, ja Ci pozwalam wink
      • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:03
        cycków to ja nie mam jak doda tongue_out Ja 3 razy w ciąży byłam i 2 razy po 2 lata cysiem karmiłam big_grin

a poza tym to faktycznie nie ułożyłam sobie cycków i ramiączka od stanika miałam upchnięte pod sukienkę.
        Nie robię fotki drugi raz bo kiecka jest w sklepie, a ja w domu. Powiedzcie jeszcze gdzie ubrać taką kieckę?
        • serei Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:29
          o widzisz to może dlatego smile i myślę, że powinnaś ją kupić, figurę masz odpowiednią, wieku nie skomentuję bo Ty szczyl jesteś i naprawdę uważam że powinnaś ją kupić? a gdzie wyjść? kup ją a okazja raz dwa się trafi smile
    • karolina17w Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:02
      Jaaaacie! Ale z Ciebie szkieletor!! Kiecka nie w moim stylu a na Tobie wygląda rewelacyjne! Nosić możesz na co dzień jak i od święta moim zdaniem.
      • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:04
        jak na co dzień jak ona się błyszczy jak psu jajca big_grin Wyobrażasz sobie mnie idącą po młodą do szkoły w takiej kiecce big_grinbig_grinbig_grin
        • karolina17w Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:29
          asiaiwona_1 napisała:

> jak na co dzień jak ona się błyszczy jak psu jajca big_grin Wyobrażasz sobie mnie idą
          > cą po młodą do szkoły w takiej kiecce big_grinbig_grinbig_grin

He he, dosłownie - rzucałabyś się w oczy big_grin
          Dopiero teraz zauważyłam, że się nieco świeci (tam gdzie lampa błyskowa).

A skoro ona taka błyskotliwa, to chyba się nadaje na dyskoteki i sylwestra. Na wesele nie bardzo. Ta czerwona, w koronkę, faktycznie delikatna ale jak dla mnie babciowata ;p
          Ale ale - jeśli Tobie się podoba i wyglądasz równie dobrze jak w tej błyszczącej się to ok smile
      • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:05
        kiecka nawet fajna. Ja nie lubię takich bez ramiączek, sprawiają że cycki kiepsko wyglądają.
        Figurę masz ok, Ja bym coś zarzuciła na ramiona....
      • zoja.pl Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:05
        No nie wiem.. pomijając jej pstrokatość i to że nie wiedziałabym na jakie okazje ją nosić, to jeszcze na tej fotce wygląda jakby była z.. plastiku big_grin
        • asiaiwona_1 A kupiłam taką 10.05.12, 09:13
          na weselę idę:

kiecka jest przed kolano
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fc/ce/5ro7/obVZsT09nbNX0bLhjX.jpg

tutaj zbliżenie na wzór:
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fc/ce/5ro7/Ic2eCPc8c9EbaoFeXX.jpg
          • olinka20 Re: A kupiłam taką 10.05.12, 09:18
            Kiecka fajna, ale nie miałabym pojecia gdzie ją nosic.
            A ta weselna sliczna, taka delikatna.
          • mme_marsupilami Re: A kupiłam taką 10.05.12, 14:25
            Bardzo fajny fason.
            • asiaiwona_1 Re: A kupiłam taką 10.05.12, 14:30
              dzięki smile Tylko kolor w naturze jest trochę inny. taki jakby marchewkowo-malinowy. Nie wiem, nie potrafię go określić.
    • karra-mia Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:44
      asiowa fajna kiecka, kororowabig_grin ale te cycki to se musisz podciągnąć, bo są ino je kiecka na dół ciagnie
      • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 09:49
        no dobra, ale jeszcze mi żadna nie napisała gdzie w takiej kiecce można iść.
        Nie kupię jej na bank, bo fota robiona była na wciągniętym brzuchu, w normalnych okolicznościach mam oponkę (ile bym nie schudła to brzuch i tak mam, więc za rady poćwiczenia dziękuję big_grin).

Wg mojego, wypaczonego przypominam, gustu kiecka nadaje się na dyskotekę i tylko tam. Na wesele chyba za bardzo "wyuzdana"?
        • karra-mia Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 11:37
          ja bym w niej tak chodziła, latem na luzie, w japonkach albo balerinkachsmile
    • mona_mayfair Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 11:51
      Totalnie nie mój klimat, ale zgrabna to Ty jestes, że hoho wink Na balety sie nada, albo na wieczorny, letni spacer po deptaku ;p
      • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:04
        dlaczego ty widzisz mona to zdjęcie skoro ja już je usunełam?????????
        • mona_mayfair Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:08
          A ja wiem? widze to, co widze, wpływu na to nie mam ;p
        • magiczna_marta Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:19
          Ja też widzę big_grin
        • karolina17w Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:33
          Ja tez je widzę - te błyszczące.
          Jeśli dawałaś na jakiś serwer to upewnij się, że usunęłaś.
      • kaja2002 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:08
        A ja bym chciała popaczeć, a już nie mogę!!!!!!!!!!!!!!!
        • mona_mayfair Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:10
          A ja dalej widze;p Asiowa, wypad z mojego komputra, wirusie ty;p
          • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:21
            będą cię teraz moje obwisłe cycki i gruby brzuch straszyć po nocach big_grinbig_grinbig_grin
            • mona_mayfair Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:23
              Jak mam sie bać, to musisz sporo przytyc;p tak ze 20 kg powinno byc ok;p
              • kaja2002 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:33
                Ale ja nadal nie widzę!
                • mona_mayfair Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 12:44
                  Przestałam widzieć;p
                  • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 13:30
                    widxze nadal
                    • olinka20 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 15:43
                      Asiowa u mnie tez siedzisz!
                      • rudamarta4 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 16:42
                        Buuu, a ja nie zdążyłam. Daj Asiowa jeszcze raz, albo na priv wrzuć. Chcę zobaczyć kieckę i Ciebie w niej jako chudzielca smile
                        Ta malinowo- czerwona bardzo ładna.
                        • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 17:20
                          wysyłam ci ruda na priva.
                        • sylki Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 17:20
                          też nie zdążyłam sad
                          a tak chciałam sobie popatrzeć na zgrabną laskę
                          • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 17:24
                            sylki napisała:

> a tak chciałam sobie popatrzeć na zgrabną laskę

no to nic nie straciłaś, bo tam takiej nie było big_grin
                            • sylki Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 18:47
                              ty się nie znasz ;P
                              dziewczyny piszą, że laska, to laska big_grin
                              • rudamarta4 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 20:17
                                Asiowa, to raczej nie jesteś Ty sukience. Bo o medalu w ręku nic nie pisałaś smile
                                Dawaj jeszcze raz smile
                                • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 08:11
                                  rudamarta4 napisała:

> Asiowa, to raczej nie jesteś Ty sukience. Bo o medalu w ręku nic nie pisałaś :
                                  > )
                                  > Dawaj jeszcze raz smile

o matko, znaczy, że córkę ci wysłałam big_grin Dobrze, że nie jakieś erotyczne bądź inne kompromitujące mnie zdjęcie big_grin Idę wysłać jeszcze raz.
                                  • rudamarta4 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 12:00
                                    Figurę masz świetną, sukienka za pstrokata jak dla mnie i powinna mieć ramiączka, bo faktycznie lekko Ci biust obniża.
                                    Dawaj zdjęcie w malinowej kiecce weselnej.
                            • amoreska Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 20:19
                              Ja też nie zdążyłam - jak wyglądała ta kiecka?
                              • olinka20 Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 20:29
                                Amor, takie cekinowe fiu bdziu w esy floresy big_grin
                                • schiraz Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 21:19
                                  I ja ją widzę nadal. To akurat mnie cieszy, mogę sobie popatrzeć na chudą laskę i powspominać te czasy kiedy też taka mniej więcej byłam. Dawno to było ale co tam.
                                  • kfiatuszkowa Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 23:36
                                    Ja też widzę tongue_out
                                    • sylki Re: jako, że mam wypaczony gust... 10.05.12, 23:44
                                      to proszę o kopię na gazetowego maila tongue_out
                                      • cudko1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 08:40
                                        nie wiem moze wrzuciłas jeszcze raz, ale ja tez widze suspicious

marchewkwo malinowa faajna, kiedy masz weselicho?
                                        jak przed moim to mozesz mi potem podesłac tongue_out
                                        chociaz ja to musialabym pare kilo zrzucic pewnie zeby sie w nia zmiescic uncertain
                                        • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 09:11
                                          w boże ciało. CUdaku - przecież ty jesteś drobnica i chudzina więc ty byś się w tej marchewkowej utopiła.

Zdjęcia w mini nie wrzucałam ponownie, więc nie mam pojęcia dlaczego wy je widzicie. Przepraszam, że tak wam siedzę na monitorze big_grin
                                          • kfiatuszkowa Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 09:24
                                            A mi tam nie przeszkadzasz big_grin
                                            • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 09:31
                                              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fc/ce/5ro7/9iIw4fsI7cxOcK35gX.jpg
                                              Ja, nie dość że widzę nadal, to jeszcze moge przekopiowac dla tych co nie widziały smile
                                              • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 09:42
                                                opium - pogieło cię? uncertain CHyba skoro usunełam to znaczy, że te co nie widziały mają już nie zobaczyć uncertain
                                                • kfiatuszkowa Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 09:51
                                                  Asiowa, a usunęłaś z fotoforum to zdjęcie też? bo adres url zdjęcia jest z fotoforum
                                                  • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 09:56
                                                    tak, z fotoforum usunełam. Jak wchodzę na swoją galerię to nie ma już tam tego zdjęcia.
                                                  • kfiatuszkowa Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:08
                                                    To dziwne, bo po usunięciu z galerii, powinno też zniknąć z tego wątku.
                                                  • kfiatuszkowa Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:11
                                                    Próbowałaś im tutaj dać znać, że usunęłaś a dalej jest? zgłaszanie błędów i uwag
                                                  • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:20
                                                    o, dzięki. Wysłałam zapytanie. Zobaczymy czy coś odpiszą...
                                                  • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:36
                                                    teraz jeszcze pytanie: Czy te dziewczyny które nie widza zdjęcia w pierwszym poście widzą to co ja wrzuciłam??
                                                    Jesli nie, a widzą je tylko te dziewczyny które widziały je wczesniej znaczy że to kwestia jakiś plików cookie czy innych temporary na kompie "odbiorcy"
                                                    Bo ja sprawdziłam na innym komputerze i nie widzę ani tego co Ty wrzuciłaś ani tego co ja.
                                                  • sylki Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:56
                                                    dokładnie tak smile
                                                  • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 11:10
                                                    Tylko w takiej sytuacji skoro ja je widze mogę kliknąć "kopiuj" zapisac u siebie na kompie, wrzucić gdzieś na serwer i szantażować Asiową suspicious wink
                                                    Dalej uważam że serwer pownine mieć jakąs blokadę przed takimi działaniami
                                                  • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 11:13
                                                    opium - wrzucając zdjęcie zdaję sobie sprawę, że ktoś może je zapisać i i używać w różnych celach. Ale to nadal jest chujostwo... No nic, może zgłoszenie do administracji coś pomoże , że ten link wrzucony przeze mnie przestanie działać.
                                                  • marjanna.b Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 11:38
                                                    Koleżanki, które w dalszym ciągu widzą zdjęcie mogą wejść w post ze zdjęciem, poczekać aż się strona wczyta do końca, wcisnąć F5 na klawiaturze i poczekać aż się strona przeładuje.
                                                    Powinny zdjęcia zniknąć.

Chodzi o to, że komputer wczytując stronę pobiera część grafik na dysk (te które zdjęcie ciągle widzą po przejrzeniu swoich tempów powinny znaleźć tam zdjęcie asiowej) i zapamiętuje jakiemu adresowi dane zdjęcie odpowiada.
                                                    Przy kolejnym wejściu na tę samą stronę nie musi od nowa pobierać całej grafiki, tylko wczytuje część bezpośrednio ze swoich zasobów - dzięki czemu oszczędzamy czas (a przy starych łączach dial-up również pieniądze)
                                                    Chyba, że 'ręcznie' zmusimy przeglądarkę do całkowitego przeładowania strony - właśnie poprzez wciśnięcie F5.

To tak w dużym skrócie i uproszczeniu smile

m.
                                                  • asiaiwona_1 marjanna 11.05.12, 11:40
                                                    czyli, że zdjęcie widzą tylko te które wczoraj rano weszły w wątek jak fota jeszcze była i ich komp "zapamiętał" zdjęcie i do dziś "odtwarza" je z tej swojej pamięci? Czyli ktoś kto wczoraj nie widział zdjęcia nie ma szans na jego zobaczenie?
                                                  • marjanna.b Re: marjanna 11.05.12, 11:45
                                                    No nie powinien.

m.
                                                  • opium74 Re: marjanna 11.05.12, 11:49
                                                    po wciśnięciu F5 zdjęcie zniknęło suspicious
                                                    Teraz musze wyczyścić kompa żeby mi sie asiowa po nocy nie śniła big_grin
                                                  • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 14:28
                                                    asiaiwona_1 napisała:

> opium - wrzucając zdjęcie zdaję sobie sprawę, że ktoś może je zapisać i i używa
                                                    > ć w różnych celach. Ale to nadal jest chujostwo...

rozumiem że pingwiny z Twojego podpisu sama zrobiłas?? wink
                                                    albo masz zgodę na piśmie na ich używanie??

ps. pies z mojego podpisu jest "kradziony"
                                                  • asiaiwona_1 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 14:30
                                                    naprawdę nie widzisz różnicy i nie wiesz o co mi chodzi? uncertain

To ja już kończę rozmowę...
                                                  • opium74 Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:09
                                                    sorry Asiowa ale coś jest nie tak. ja nie wrzuciłam tego zdjecia ze swojego kompa tylko kliknełam na pierwszym poście "kopiuj adres obrazka", póżniej dałam "wklej obrazek" i wkleiłam tam adres.
                                                    Znaczy że to zdjęci nadal tam "wisi"
                                                    Ja bym na Twoim miejscu napisała do adminów bo to nie jest kwestia tego żem świnia suspicious bo nie było moim zamiarem Cię urazić tylko pokazać że to nadal jest widoczne.
                                                    Niech admini wywalą zdjęcie porządnie albo powiedzą Tobie jak to zrobić bo ono najwyraźniej gdzieś wisi na serwerze.
                                                  • sylki Re: jako, że mam wypaczony gust... 11.05.12, 10:16
                                                    Eee tam ja nie widzę, ale domyślam się dlaczego inne widzą tongue_out
    • a-ronka ja też chcę, zobaczyć twą grubość !!!! 11.05.12, 11:50
      dawaj fotkę kiecy.
      Czerwona ładna ale ja nie lubię bez rękawów.Skoro ty lubisz to dawaj do tego czarne szpile i ok.
      • asiaiwona_1 Re: ja też chcę, zobaczyć twą grubość !!!! 11.05.12, 12:11
        Kurde, to chyba mój najdłuższy wątek na maglu. Wiedziałam, że wystarczy się rozebrać i od razu zainteresowanie wzrośnie big_grinbig_grinbig_grin
        • jowitka345 Re: ja też chcę, zobaczyć twą grubość !!!! 11.05.12, 13:41
          ej ja też nie zdążyłam obejrzeć kiecuni.
          dawaj fotkę jeszcze raz!!
          • sylki Re: ja też chcę, zobaczyć twą grubość !!!! 11.05.12, 13:46
            mówiłam, że to nie fair tongue_out
            • kfiatuszkowa Znacie to śląskie przysłowie...? ;) 11.05.12, 16:58
              Kogo ni ma tyn pojod big_grin big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka