jlo83 09.06.12, 14:51 hejL( załaożyłam wczoraj osiedlową strefę kibica wczoraj byli sami dorośli, więc pizza i piwo i przystawki im wystarczyły ale dzisiaj mam strefę młodego kibica, będzie gośc w wielku 9 lat z czym takie dzieci pizzę jedzą? czy wogóle jedza pizzę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jlo83 Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 14:54 powiem tylko, że boczek (BIAŁO - CZERWONI!!!!) sięskończył da radę pieczarkowo - kiełbaso krakowsko z akcentem czerwonej parpryki? Odpowiedz Link
jlo83 Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 14:56 sernik na zimno BIAŁO-CZERWONI !!! też jest Odpowiedz Link
esofik Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 18:38 takie dzieci spokojnie mogą już jeść to co dorośli jeśli oczywiście lubią, a to już indywidualna sparawa każdego dziewięciolatka moja 4-latka lubi tyle że zamiast piwa jakiś sok lub niezdrową, ale uwielbianą przez większość dzieciaków colę kolrystycznie fajnie będzie wyglądala mozzarella z pomidorami Odpowiedz Link
esofik Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 18:40 > kolrystycznie fajnie będzie wyglądala mozzarella z pomidorami a jak dodasz bazylię będziecie kibicować Włochom Odpowiedz Link
andziulec Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 19:43 to mój jakiś dziwny bo gardzi colą i wszystkim co gazowane Odpowiedz Link
olinka20 Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 20:01 Moj bratanek tez z tych dziwnych. Jak miał grype zoładkowa i szwagierka chciała mu troche coli przemycic to biedny prawie sie popłakał, ze mu chcą gazowany napoj dac Odpowiedz Link
esofik Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 22:02 wyjątki potwierdzające regułę, dlatego napisałam większość Odpowiedz Link
jlo83 Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 22:29 no to mio młodociani kibole dzisija tez colą pogardzili powiedzieli, zęgazowanych nie lubią ale za to sernik z truskawkami i pizzę szamały aż miło jak ja luuubię jak komuś smakuje to co przyrządzę Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: strefa młodego kibola 09.06.12, 20:04 Mój Fil w strefie kibica dałby się pokroić za nuggetsy, choć wczoraj nie pogardził kiełbasą z grilla Odpowiedz Link