olinka20 10.06.12, 23:31 Czytałyscie? Sie nie moge oderwac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: "Kochanice króla" P. Gregory 11.06.12, 01:26 Jeszcze nie. Film oglądałam Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: "Kochanice króla" P. Gregory 11.06.12, 11:38 Ja nie czytałam ale film oglądałam. Natalie Portman była świetna. Odpowiedz Link
gku25 Re: "Kochanice króla" P. Gregory 12.06.12, 07:41 Film nawet w połowie nie odzwierciedla książki. P. Gregory uwielbiam, zaraziłam w pracy koleżankę, zamiast pracować - czyta Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: "Kochanice króla" P. Gregory 11.06.12, 13:53 czytałyśmy fajne fajne, choc film jest lepszy. a ze najpierw widzialam film to przy ksiazce bylam lekko juz skrzywiona i mi brakowalo troche czegos. generalnie lubie książi pani Gregory, sa przyjemnie lekkie. Odpowiedz Link
doral2 Re: "Kochanice króla" P. Gregory 11.06.12, 21:16 nie czytałam. ba, nawet nie słyszałam o tej książce... wiem, sto lat za murzynami jestem Odpowiedz Link
olinka20 Re: "Kochanice króla" P. Gregory 11.06.12, 21:29 E to chyba nie nowosc, przypadkiem od kumpeli przywlokłam bo lubie ksiazki, które sa grubsze niz "ustawa przewiduje" Odpowiedz Link
dziennik-niecodziennik Re: "Kochanice króla" P. Gregory 11.06.12, 22:50 nie, to juz parę latek ma mam osobiście jeszcze Kochanka dziewicy, to o związku Elżbiety i lorda Dudleya. tez przyjemna. choc sposób w jaki piszą o seksie jest taki z lekka zabawny, co nie znaczy ze razi, nie, w klimacie nawet pasuje no ale określenie "drygant" mnie rozbroiło Odpowiedz Link