deelandra 29.06.12, 09:16 nie rozumiem zachwytu nad tą przeciętną komedyjką, oglądam to w bUlach, bo taaak wszyscy chwalą, a oglądam to tak Adamczyk się wyjebał na lodzie i dalej tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: listy do m 29.06.12, 09:34 Ogolnie neguje wszystko co produkuje TVN, bo co jedno to gorsza chała. Z polskich komedii to ostatnio meczylismy z chłopem " Och karol 2", na 2 albo 3 razy, bo ciegiem nie dalismy rady. Odpowiedz Link
mearuless Re: listy do m 29.06.12, 11:30 no ja ogladalam podobnie. ale wczoraj przypadkiem trafilam na wojne polsko-ruska. i procz szyca machajacego siurkiem nie zobaczylam tam nic co by mnie urzeklo. moze dlatego ze akurat nic nie wypilam i nie przycpalam i nie mialam dostatecznie rozjasnionego umyslu doprawdy trudno mi tam bylo odkryc sens Odpowiedz Link
deelandra Re: listy do m 29.06.12, 11:47 wojnę polsko ruską to obejrzalam - pierwsze pieć mint, kurwa, jaki szit, przewiń o pięć minut, jakie gówno, przwiń o pięć minut, gówno przebiło dno, nie przewijaj, daruj sobie Odpowiedz Link
ellgie Re: listy do m 29.06.12, 11:51 Ty lato się zaczyna i "listy do m" oglądasz? To się ogląda tydzień przed świętami - klimat świąteczny i te inne duperele... I wtedy ujdzie Odpowiedz Link
deelandra Re: listy do m 29.06.12, 12:06 wtedy to chyba jest jeszcze gorzej, oglądam co mi do głowy przyjdzie jak mi się horrory klasy G skończą, ostatnio zalukałam na "Naziści we wnętrzu ziemi" RoboAdolf w nazistowskim statku kosmicznym, to był niepowtarzalny widok Odpowiedz Link
lili.lolo Re: listy do m 29.06.12, 12:55 swego czasu zasiadłam do jak się pozbyć cellulitu ..... świat już nie jest taki sam Odpowiedz Link
kaja2002 Re: listy do m 29.06.12, 13:54 A mi się akurat "Jak się pozbyć..." podobało. Ale "Listów..." nawet w wigilię rano bym już nie zniesła. Raz w bólach wystarczy. "Oh, Karol" nie dałam rady kwadransa wytrzymać. Jak chcę o miłości pooglądać, to wolę "Rozważną i romantyczną" albo "Dumę i uprzedzenie" Odpowiedz Link
nowi-jka Re: listy do m 29.06.12, 13:53 dla mnei to byl smutny film, tyle w nim tragedi i samotnosci w tlumie mi si e chciało ryczeć na nim Odpowiedz Link