Dodaj do ulubionych

biustonoszowo

10.07.12, 22:37
czy jest jakiś dobry biustonosz/stanik sportowy lub jakikolwiek inny bez tych koszmarnych drutów, który cycki nie spłaszcza i jednocześnie nie pozwala by se dyndały za swobodnie? Fajnie te usztywniane trzymają, ale przy ćwiczeniach pod pachami układają się na mym tłustym ciele tak, że kłują mnie.. Acha i by nie kosztował 200zł.. nawet nie 150zł tongue_out
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: biustonoszowo 10.07.12, 22:42
      Anna nie wiem ile kosztuje Freya, ale trzyma wszystko.
      Ja na szczescie płaska jestm i mam staniki sportowe z kappahla z przeceny za 29 zł.
      • anna_sla Re: biustonoszowo 10.07.12, 22:46
        no ja mam nadzieję, że też w przyszłym roku będę płaska big_grin, albo chociaż bardziej płaska, a póki co jestem pofałdowana i to dość, zwłaszcza, że przy spalaniu tłuszczu skóra wisi wszędzie (nawet pod pachami) i dopiero to sa fałdy. Trochę czasu minie nim się ściągnie.
    • deelandra Re: biustonoszowo 10.07.12, 22:42
      na duży biust?
      sportowy?
      bez drutów?
      nie ma takich powyżej rozmiaru D
      • anna_sla Re: biustonoszowo 10.07.12, 22:49
        nie wiem czy mam duży, taki normalny. Ostatnio kupowałam rozmiar D (i jeden E, bo D z tego fasonu był przymały), ale mogę się założyć, że to jest źle dopasowany smile
        • olinka20 Re: biustonoszowo 10.07.12, 22:55
          D????
          Ja mam 65 D i wierz mi moj biust nie jest duzy.
      • turzyca Re: biustonoszowo 10.07.12, 23:08
        > sportowy?
        > bez drutów?
        > nie ma takich powyżej rozmiaru D

Som.
        stanikomania.blox.pl/2012/01/Biust-w-ruchu-Freya-Active-Soft-Cup-vs-Shock.html
    • turzyca Re: biustonoszowo 10.07.12, 23:03
      Jak bedziemy wiedziec, o jaki rozmiar sie rozchodzi, to bedziemy myslec. Wymiar pod biustem po skorze bez sciskania, wymiar pod biustem na wydechu i mozliwe ciasno, obwod w biuscie w miekkim staniku poprosze.
      Rodzaj sportu docelowego tez by sie przydal.
      • anna_sla Re: biustonoszowo 10.07.12, 23:08
        yyyy. Bez ściskania 98cm, po ściśnięciu 90cm, miękkiego stanika niet, po biuście lekko zmierzyłam bez ściskania i wyszło 114. Chodzi o siłownię, pilates i ogólnie aerobikowo (bo w niedalekiej przyszłości mam zamiar rozszerzyć smile) i bieganie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka