Dodaj do ulubionych

Wiadomość dla Marzsienki44

12.07.12, 08:31
Wybaczcie, że tutaj, ale może tu zajrzy szybciej. Maryśka w poniedziałek idę na policję tzn pewien znajomy policjant już i wszystkim wie, ale sprawa pójdzie w ruch po prostu. Skoro zamiast szczerej postawy wybrałaś sposób "nie ma mnie zniknęłam" to sama sobie jesteś winna.
Miałaś odwagę wyprosić pieniądze, przyjąć i zbywać mnie kilka miesięcy to miej odwagę się odezwać. Masz czas do poniedziałku potem nic już ode mnie nie będzie zależało.
A ja mam nauczkę, żeby na cudze cierpienie się nie nabierać
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: Wiadomość dla Marzsienki44 12.07.12, 10:01
      wyslalam ci wiad. na gazetową.
    • doral2 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 12.07.12, 18:23
      hmmm....niedobrze, że takie rzeczy sie dzieją uncertain
      • asiaiwona_1 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 12.07.12, 21:17
        A moze jest jakaś forumka z tego samego miasta co marysienka i mogłaby pojechać do niej i sprawdzić co i jak ew. przekazać jej info na wypadek gdyby w jakiś przedziwny sposób nie mogła sie skontaktować z poszukującą ją osobą ...
        • andziulec Re: Wiadomość dla Marzsienki44 12.07.12, 21:20
          Ja mieszkam w pobliżu jakby co ale serei to wiesmile
    • izolda501 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 11:25
      Trzeba byc konkretnym debilem żeby dawac kase lasce ktora kradnie zakupy ze sklepu i jeszcze sie tym chwali na forum. Po co zakladasz teraz takie straszace wątki. Dalas jej pieniadze to w taki sam sposob je odbierz.
      • deelandra Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 11:30
        nie znam cię i mowię ci dobrotliwie - nie wpierdalaj się
      • serei Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 11:31
        Idź sobie od debili swoją rodzinę powyzywaj to szybciej Ci ulży bo mnie nie sprowokujesz.
      • amoreska Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 11:39
        A coś ty za jedna, żeby kogoś nazywać debilem???
        • cudko1 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 12:45
          serei jest jeszcze jeden sposób na odzyskanie kasy (i to z odsetkami) sąd (dowody masz myślę że mocne) i komornik może wystarczy sama wizja dla maryśki zeby zaczęła spłacać

ja dziewczynie serio współczuje, bo jest w czarnej dupie, o ile wszystko co pisała to prawda, i sama wiem co to znaczy brak kurwa kasy, niemożność oddania, i ten okropny wstyd ale takie znikanie i nie oddawanie choćby po 50 -100 zł to wiocha totalna
          • niki_222 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 20:08
            ejjj no jaja sobie robicie z ta policja chyba....
            to chyba na postrach Marysce tylko ,bo juz widze jak policja wkracza w akcję i sprawa rozwiazana big_grin
            • gku25 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 20:23
              Wiesz, kradzież to kradzież.
            • serei Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 20:28
              dlaczego jaja? potraktowano mnie bardzo poważnie, chodzi o 750 zł
      • ceres9 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 13:31
        rozpierdala mnie to forum,jedne laski kradna, inne zakladaja nowe nicki bo boja sie wlasne zdanie wyrazic no syf,syf sie robi
        • olinka20 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 13:52
          Ceres, ale o co ci chodzi? Przeciez to nie na TYM forum ktos kradnie.
          A to, ze ktos zakłada inny nick zeby komus dokopac to tez nie domena magla.
      • dalia.xyz Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 14:17
        Izolda, z tymii kradziezami to serio? A moglabyc dac linka do tego wątku?
    • stillgrey Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 13:36
      Nie jestem w temacie, wiec wscibsko zapytam wink
      O jaka kwote sie rozchodzi? Kilkaset czy kilka tysiecy zl.?

Przykro czytac, ze taka utalentowana, pracowita dziewczyna taki numer wywinela.
      Wciaz mam na polce lalke Asiowa od niej big_grin
    • hedna Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 14:01
      Nie wiem czy wypada pytać,ale co się właściwie podziało? Rozumiem,że serei pożyczyła marysieńce44 pieniadze,ale jak/czemu?
      • dalia.xyz Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 14:13
        a ja ją tak podziwiałam, zaglądałam często na jej blog, córce nawet go pokazalam

Normalnie az jej zazdroscilam, ze ma taki talent i takie cuda potrafi robić.

Sluchajcie, a może coś zlego sie jej stalo? Moz jest chora, może jest w szpitalu. Rozne rzeczy sie zdarzaja przecież. Moze ktos, kto mieszka niedaleko moglby podjechac do niej, zobaczyć co sie dzieje.

A takvw ogole to co sie stało, ze tak nagle zniknęła?
      • serei Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 14:28
        Serei pożyczyła bo głupia torba z niej ot co uncertain
        • hedna Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 14:35
          a wiedziałś chociaż NA CO pożyczasz i na JAK DŁUGO?
          • serei Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 14:38
            wiedziałam
        • grave_digger Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 15:55
          jaką szują trzeba być, by wykorzystać dobroć drugiej osoby w ten sposób. złodziejka pełną gębą. skoro coś lajkuje na fb to znaczy, że żyje i nic jej nie usprawiedliwia, by nie odebrać telefonu od serei.
          • bei Serei 13.07.12, 16:17

Mam nadzieję, ze po tej historii nie zrazisz sie do niesienia pomocy (no, moze niekoniecznie az tak finansowejsmile
            Cieszę się, ze pomoglas, smucę, ze ktos Cię wykorzystalsad

.
        • fajnyrobal Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 18:11
          nie głupia tylko dobra. A jak masz miękkie serce to musisz mieć twardą dupę - to jedno przysłowie, drugie - każdy dobry uczynek prędzej czy później się zemści. Tyle przysłowia.
          Nie jesteś też debilem, jak ktoś tu delikatnie usiłował zasugerować uncertain,a że ktoś perfidnie wykorzystał twoją chęć niesienia pomocy to tylko sam sobie wystawia świadectwo.
    • red-truskawa Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 17:21
      Ja dziewczyny nie znam i zupełnie nie w temacie, ale kiedys natknełam sie na te jej króliki i w pamięć mi zapadły, a wczoraj (chyba to było wczoraj lub przedwczoraj) w porannym programie w TVP2 (pytane na sniadanie ? ) pokazywali własnie te króliki. Była jakas gadka o biznesie kobiet na wychowawczym i jakas pani sie wypowiadała. Widziałas?
      • a-ronka Serei:) 13.07.12, 18:15
        sorki że z uśmieszkiem ale jest szansa na odzyskanie długu.
        Ile to było- daj na priv a pomyślimy co zrobić ( jestem komor...)
      • esofik Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 18:18
        faktycznie króliki znajome smile
        • doral2 Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 19:57
          znam marysienke44 z innego forum, sprzed kilku lat.
          tam też wycięła niezły numer, chociaż nie związany z pieniędzmi.
          obawiam się, że w takim układzie marysienka44 chyba będzie miała przerąbane wszędzie uncertain
          • madziaaaa Re: Wiadomość dla Marzsienki44 13.07.12, 21:21
            to fakt ja też pamiętam tamten dym..... Widać, taka natura sad
      • mamba30 link 13.07.12, 18:55
        www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/biznes-na-wychowawczym/7960660
        • fajnyrobal Re: link 13.07.12, 21:09
          Problem w tym, że takie króliki szyje wiele osób i niekoniecznie są to dzieła maryśki
        • prigi Re: link 13.07.12, 21:29
          to nie Marysieńka
          sprawa smutna i przykra.sad
          nie wiem co to za wątek, ale to wstrętne, że zostałaś wykorzystana
          • kaja2002 Re: link 14.07.12, 12:36
            Doral, poprzedni numer Marysieńki, który masz na myśli, to ten z publikacją zdjęcia?
            Byłam tam wink
            Pojechała nieźle, jak widać niektórzy maja talent do robienia sobie wrogów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka