Dodaj do ulubionych

Chciałam pogadać.

19.07.12, 13:26
Tylko w tym sęk, że nie na forum publicznym, żeby nie wszyscy mogli czytać. Macie palarnię. Udostępnicie mi entry na jeden wątek? Bardzo proszę Jkk smile
Obserwuj wątek
    • deelandra Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 13:33
      moja dobra kobieto, jeszcze nie widziałam, żeby się jakieś forum zamknięte nie wyjebało właśnie o wynoszenie wątków, więc nie myśl, że to takie super bezpieczne big_grin
      ale możesz deelci się wypłakać na cycku, jak chcesz to na skype deela_
      • kfiatuszkowa Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 13:51
        Tzn? Masz na myśli, że ktoś by chciał zahakować? Zamknięte to zamknięte, nie chcę tam przekazywać swoich haseł do konta i innych tongue_out
        Nie jest to też żadną tajemnicą, tylko chcę pogadać na temat delikatny smile
        Deelka płakać nie chcę tongue_out A skypa wypieprzyłam bo mi świnia żarła transfer jak głupia uncertain Aaaale dzięki za namiar, może kiedyś mi się przydać wink
        • deelandra Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 13:53
          nie, że shaczyć, tylko ktoś coś potem przekleja na publiczne, obgaduje itp, no generalnie za często to widziałam, więc mówię, przy czym nie mówię, że może cię to też spotkać smile
        • ez-aw Re: Chciałam pogadać. 19.07.12, 14:42
          Kwiatuszkowa - a może na czacie? Tam przychodzi mało osób, możemy się umówić na konkretna godzinę, np 18:00.
          O spawie będą wiedziały tylko osoby, które będą tam w trakcie rozmowy, nikt tego inny nie przeczyta później. Adres czata jest na stronie głównej e-magla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka