Dodaj do ulubionych

szukam pomysłu

20.07.12, 21:29
szukam pomysłu, jak szybko i bezboleśnie pozbyć się burdelu z szafy
dziś pół dnia myślałam o tym, żeby w końcu zrobić tam porządek, ale ogrom pracy mnie przeraził
w końcu zasunęłam drzwi
takiego burdelu w szafie nie widziałyście nigdy chyba
jak to zrobić, żeby jutro do 10tej rano był tam porządeczek?
bo o 11 już na basenie będę

albo pocieszcie mnie, ze burdel w szafie to oznaka tego, ze jestem zajebista w innych rzeczach smile
jeszcze przemeblowanie w sypialni chciałabym zrobić, ale wtedy porządek na regale z ksiażkami i wszelkiem badziewiem musiałabym zrobić

zrobiłam nawet sobie zdjęcie burdelu w szafie, i na zdjęciu wygląda to jeszcze gorzej smile
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: szukam pomysłu 20.07.12, 21:35
      Znaczy sugerujesz, ze jak ja mam tip top w garderobie to nie jestem zajebista w innych rzeczach?wink
      Mam jedna rade, ale na nia juz za pozno- nie dopuscic do burdelutongue_out
      • jlo83 Re: szukam pomysłu 20.07.12, 21:47
        tak się nie da...
        burdel mam taki, że aż zaczął mi przeszkadzać smile
        zajebista jesteś zajebista smile to ja szukam pocieszeniasmile
    • jowitka345 Re: szukam pomysłu 20.07.12, 21:51
      heheheh... zajrzałabyś do mojej szafy to stwierdziłabyś, że w swojej jednak masz porządek suspicious
      ja się zabieram do ogarnięcia tego już od kilku lat i doopa. Moje pocieszenie jest takie, że za dwa lata się wyprowadzam to będę miała porządek w nowej szafie big_grin

a tak po za tym to też jestem zajebista w innych rzeczachwink
      • jlo83 Re: szukam pomysłu 20.07.12, 21:55
        oj nie byłabym taka pewna wink
        mojej nie widziałaś smile
        poza tym ja też myślałam, ze w nowej szafie to będę miała porządek, i się nie udało... smile
        • rudamarta4 Re: szukam pomysłu 20.07.12, 22:05
          Daj zdjęcie, to oblukamy czy masz burdel smile

A jak chcesz się pozbyć ciuchów z szafy, to zaproś koleżanki, one Ci raz dwa sprzątną.
          No, chyba, że chcesz mieć poukładane, to kup ze dwie flaszki winka i też zaproś koleżanki smile

• jlo83 Re: szukam pomysłu 20.07.12, 22:11
            uwierz mi, nie chcesz tego oglądać smile
            • magiczna_marta Re: szukam pomysłu 20.07.12, 23:18
              Uwierz że mam większy burdel w szafie...na słowo, bo zdjęć nie będzie tongue_out
      • ez-aw Re: szukam pomysłu 20.07.12, 22:03
        Obawiam się, ze trzeba to ogarnąć.
        Ja chwilowo mam wenę i odgruzowuję po kolei mieszkanie. Trwa to od paru dni, mieszkanie mam małe a końca dalej nie widać. Co się uporam z jedną rzeczą to widzę następnych parę do zrobienia. Do czwartku murze skończyć. Na razie zrobiłam porządek w szafach, poprałam dywany, obrobiłam okna i drzwi, cała masa prania i prasowania, zostały mi jeszcze szafki w pokoju, kuchni i cała łazienka. Zaczyna mi brakować natchnienia na to. Ale nie dam się smile Czego i Tobie życzę.
        • esofik Re: szukam pomysłu 20.07.12, 22:17
          za miesiąc mam zaplanowaną inspekcję przez własną matką.. już cierpię na myśl o porządkach.. w pokoju Młodej bomba wybuchła, reszta wygląda podobnie.. aaaaaaaaaa
          • bei Re: szukam pomysłu 21.07.12, 11:29

• jlo83 Re: szukam pomysłu 21.07.12, 15:02
              właśnie pierwsza opcję miałam smile
              Wstałam o 6 (sobota smile) i zaczęłam porządki w szafie od wypierdolenia wszystkiego co tam jest do sypialni - sypialnia okazała się wielkości szafy, bo prawie okna nie było widac smile
              o 9:50 skończyłam, pojechałam na spinning, potem na basem i właśnie zbieram siły na przemeblowanie sypialni smile
              • jlo83 Re: szukam pomysłu 21.07.12, 15:06
                a tym sie wspomogłam
                fantastyczny sposób smile
                www.youtube.com/watch?v=rIPLxMqB8So
    • 3-mamuska Re: szukam pomysłu 21.07.12, 15:56
      Ja wywalam przed praniem, sortujac ciuchy na kolory.
      W szafie robię po 1 półce na raz. Co pól godziny przerwa.
      Raz na 4 miesiące robię rewolucje w domu i mam na jakis czas spokój.

Można zamknąć szafę i udawać ze tam czysto smile
      • magiczna_marta Re: szukam pomysłu 21.07.12, 18:48
        Sprzątnęłam pół szafy, mam taką 3metrową kobyłę pod sufit.
        Zrobiłam rewolucję ciuchową, powyciągałam mniejsze ubrania, w które przez ostatnie 4 lata nie wchodziłam, te które za duże popakowałam żeby oddać w poniedziałek.
        Wieczorem jak Diabły pójdą spać to biorę się za drugą połowę.
        Poprasowałam też ubrania dzieci (ze 4-5 pralek).
        Oklaski poproszę.
    • jlo83 zmalazłam film 21.07.12, 20:53

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XoRJQEUGYBE
      • bei Re: zmalazłam film 22.07.12, 09:06
        big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka