Dodaj do ulubionych

mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie

13.08.12, 20:48
No dobra, po raz pierwszy spelniam dwa warunki z cefałki smile zamieszczam swoje zdjęcie (no może kawałek) i radzę się przed wyjściem a konkretnie weselem.
Kieca zanabyta dziś, kolor trochę kiepsko widać - to kawa z mlekiem. Buty stare czerwone, z racji chwilowych problemów z plynnością finansową w buty wolałabym nie inwestować. No i co sądzicie, jakieś rady, nadają się te buty czy jednak inwestować?

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cc/zc/xbep/AcU1HnaKeHP5hlRMOB.jpg
Obserwuj wątek
    • ciepla.kawa Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 20:54
      aha - zdjęcie z telefonu i stanęłam jak niemota ale to pomińcie wink
      • rudamarta4 Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 20:57
        Kiecka fajna, ale wygląda na błękitną smile Buty kiepsko widać, ale chyba musisz zainwestować w nowe. No i biżuteria jakaś delikatna.
    • mme_marsupilami Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:01
      Kiecka fajna, buty maja za niski obcas. Poszukaj w szafie jakichs innych.
    • esofik Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:06
      kiecka OK, ale dorzuć trochę zdecydowanego koloru, bo blado wygląda..
    • prigi Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:08
      sukienka fajna, ale buty sugeruję na zdecydowanie wyższym obcasie. może możesz od kogoś pożyczyć, jeśli nie masz kasy na zakupy
    • robitussin Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:09
      Świetna figura, niezła sukienka, ale buty nie pasują sad
      Ani kolorem, ani za bardzo fasonem.
      • ciepla.kawa Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:14
        No tak wlaśnie myślałam, że jednak cos tu nie gra. Tylko jakie - pomarańczowe? Wolałabym jakieś bardziej uniwersalne. Czarne? Też chyba nie uncertain Jakoś nie mam pomysłu jaki kolor by mógł jeszcze pasować.
        • tetika Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:21
          nie patrz na buty tylko na podpowiedzi kolorystyczne . Mi najbardziej spodobalo sie z pomaranczowym i morskim

www.google.com/search?q=jakie+buty+do+szarej+kiecki&hl=pl&client=aff-maxthon-newtab&channel=t2&prmd=imvnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SlMpUIX4M9DDswbfoYFo&ved=0CEsQsAQ&biw=1024&bih=610
    • ez-aw Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:12
      Kiecka bardzo mi się podoba i faktycznie wygląda na niebieską.
      Jesli to kolor kawy a mlekiem to ja bym brała buty beżowe, tego typu www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006000959005/sanda%C5%82ki%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_heel=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-sandaly
      Majątku nie kosztują, a są wygodnie.
      • kama_msz Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:25
        na fotce ta sukienka wygląda na błękitną, więc trudno oceniać czy buty do niej pasują, bo pewnie też mają kolor inny niż na fotcewink
        nie wiem jak na żywo, ale na tej fotce na pewno nie pasują, chyba, żebyś dobrała do sukienki jakieś dodatki w kolorze butów, no ale raczej ciężko będzie, bo ona ma tą falbanę, to jak jeszcze coś dołożysz to niekoniecznie będzie to fajnie wyglądać.
        ja bym kupiła buty nude i do tego dołożyła dla kontrastu jakąś czarną bransoletkę i kolczyki czy cuś. ale ja lubię tak na "blado" się ubierać, pytanie czy ty teżwink
        • ciepla.kawa Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 21:48
          Ez-aw - te buty zupełnie nie są w moim stylu.
          Kama - no właśnie dopiero teraz się przyjrzałam zdjęciu. Ona faktycznie wygląda na błękitną smile
          Z dodatkami w moim przypadku jest tak, że podobają mi się u kogoś ale ja nie potrafię ich nosić. Bransoletka jest ok, natomiast kolczyków innych niż małe wkręty nosić nie potrafię uncertain
          Wychodzi na to, że muszę jednak kupić buty w jakimś oczojebnym kolorze smile
          • ciepla.kawa Re: kolory butów 13.08.12, 22:00
            A co myślicie o tych kolorach? Tylko kolorach, nie fasonach.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cc/zc/xbep/YbspXDWhWJqTkLVMnX.jpg
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cc/zc/xbep/orahGefhp4MeUc3YRX.jpg
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/cc/zc/xbep/maP5H8aEBRTptXyNnX.jpg
            • mme_marsupilami Re: kolory butów 14.08.12, 10:14
              Te w morskim kolorze sa fajne.
          • ez-aw Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 13.08.12, 23:20
            Bardziej mi chodziło o kolor niż fason. Może coś w tym stylu;

https://damskiebuty.pl/photos/cieliste-szpilki-szpic-minimal-klasyczne-nude-38-2439886455.jpg
            • kama_msz kawa - nr 1 13.08.12, 23:30
              ten kolor jest absolutnie boskismile
              • paliwodaj Re: kawa - nr 1 14.08.12, 08:00
                jak pisaly dziewczyny, buty daja po oczach. Nie wiem czy mam racje, ale chyba masz duze stopy, co nie jest jakas ujma, ale odpowiednim fasonem butow moze je optycznie zmniejszyc.
                A jak torebka? kopertowka?
                • ciepla.kawa Re: kawa - nr 1 14.08.12, 09:47
                  Nie, standardowe 38.
                  Torebkę to już chyba jakąś dobiorę, kopertówka się znajdzie.
            • tedesca1 Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 14.08.12, 08:05
              do tej sukienki takie buty to wyjdzie jedna wielka k...pa, zleje się to, będzie za mdło, niezłe propozycje kawa wstawiła
    • deelandra Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 14.08.12, 11:19
      jak normalnie jestem zwolenniczką zderzenia dwóch kolorów tu pasuje mi jedynie pogłębienie bladoniebieskiego koloru sukienki dodatkami koloru ciemny granat
      ktos tu linkował granatowe szpilki, nie będę się powtarzać tongue_out
      • rudamarta4 Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 14.08.12, 11:58
        Ale ta sukienka nie jest bladoniebieska tylko w realu kawa z mlekiem smile
        • deelandra Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 14.08.12, 12:11
          to w brązy bym poszła :p
    • rose.rouge Re: mój pierwszy raz - oceńcie i doradźcie 16.08.12, 13:51
      jeśli w rzeczywistości sukienka jest koloru kawy z mlekiem, proponuję takie buty
      klik 1
      A te połowę tańsze
      Klik 2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka