Dodaj do ulubionych

Pytania dwa mam

31.08.12, 16:37
Postanowiłam Pisklakowi kupić fotelik rowerowy.
macie jakieś takie sprawdzone ?
Fajnie by byłom jakby miał choć trochę regulowane oparcie w razie drzemki.
No i żeby ceną mnie nie zabił.
Widziałam takie na przód? Wygodne toto ? Czy jednak lepszy tradycyjny zadupny ?

I drugie
Nie ma któraś jakichś zabawek po swoim potomku ? Bo młody z grzechotek wyrósł, teraz jeszcze piaskownica, łopatki itp jest w użyciu ale jak się pogoda spierniczy to świra w domu dostanę..
Jakby która porządki robiła i chciała się pozbyć za niewielkie pieniądze to ten stworek będzie dzwięczny ...

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qh/ki/heeg/xSJQRYezkbFiZai3aB.jpg

a co przy okazji pochwalę się jak małolat rośnie smile
Obserwuj wątek
    • andziulec Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 17:11
      Ja mam fotelik wiklinowy na przód ale toto podobno już zabronione. A przypinałam go tymi szelkami do chodzenia.
      Jakbyś jednak była chętna mogę wysłac.
      • rudamarta4 Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 18:41
        Ja mam Hamax siesta, a rozkładany jest sleepy. Mój jest fajny, stabilny i chyba wygodny, bo Młoda uwielbia w nim jeździć. Z tym spaniem w trakcie jazdy, to głupi pomysł, ale skoro chcesz rozkładany, to właśnie sleepy. I koniecznie kask na głowę dziecka, najlepiej taki z regulacją.
        A wiklinowy to mam gdzieś w piwnicy, chyba tylko dla ozdoby tam leży tongue_out
        • mamolka1 Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 20:23
          Młody jeszcze roku nie ma więc nie ma bata prędzej czy później zaśnie w takim ustrojstwie.
          Jak kupię to pewnie parę lat posłuży
          Dlatego chciałabym taki rozkładany choć odrobinę bo jak patrzę na te dzieciaczki dyndające w czasie snu to mi ich szkoda - nie chcę żeby mój też tak dyndał...wink
          Kask to sprawa oczywista
          • rudamarta4 Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 20:35
            Gdzieś czytałam, że takie małe dzieci (poniżej roku) nie powinny jeździć w foteliku rowerowym. Ale nie pamiętam dlaczego i od jakiego wieku można.
            • tetika Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 21:23
              malej daj buziaka od ciotki teti , ale to kolano to mam nadzieje nie twoje big_grin
    • karolina17w Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 21:57
      Też mam hamax - kiss.
      Jakby mój był taki mały tobym kupiła taki fotelik mocowany na ramę, miedzy dłońmi rodzica - głównie ze względu na możliwość kontroli dziecka (zwłaszcza tak małego). Tyle, że takie foteliki maja obciążenie do 18 kilo a mój waży gdzieś 15-16 (3 lata) więc nie opłacało mi się.

O, coś takiego
      allegro.pl/weeride-fotelik-najbezpiejszy-przedni-nr-1-gwiazd-i2588694473.html
      (wiem, cena powalająca ale jakbyś chciała to pewnie i używki dałoby się znaleźć).

Zabawek niestety nie posiadam - dawno temu sprzedałam smile
    • tempera_tura Re: Pytania dwa mam 31.08.12, 22:48
      Mam na ramie z przodu, super sprawa.
      Młody jeździ dwa lata, nigdy nie zasnął.
      Niestety to chyba ostatni sezon bo nie wiem czy mu sie dupka zmieści za rok...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka