Dodaj do ulubionych

kolor paneli

09.10.12, 17:25
macie w kazdym pokoju taki sam kolor paneli czy tez nie??? ja w sypialni mam jasne i ciemne meble, w ferie chce zorbic w pokoju dziennym gdzie tez mam ciemne meble,ale nie wiem czy kupic identyczne panele jak do sypialni czy moze jakies inne?? tylko czy nie bedzie to takie poskakane hmmmm, aha dodam ze gdybym chciala wymieniac drzwi do pokoi toraczej na jasnewink
Obserwuj wątek
    • felerka-88 Re: kolor paneli 09.10.12, 17:33
      w każdym mam inne, inny kolor wzór, muszą pasować do mebli i takie tam.
      W salonie mam ciemne panele i jasne meble. Nie podoba mi się jak są ciemne panele + ciemne meble i jasne panele + jasne meble .
      • buzka25 Re: kolor paneli 09.10.12, 18:29
        wąłsnie dlatego wole do ciemnych mebli jasne podłogi, brat ma ciemne panele, ciemne meble, i strasznie ciemne mieszkanie wyszło hehe
        • grave_digger Re: kolor paneli 09.10.12, 18:53
          w każdym inne.
          • naftalka5 Re: kolor paneli 09.10.12, 19:25
            W całym mieszkaniu takie same smile
    • piekielna-diablica Re: kolor paneli 09.10.12, 20:01
      we wszystkich kolor trawa morska
      • doral2 Re: kolor paneli. 09.10.12, 20:05
        w całej chacie mam takie same. i cała chatę mam w podobnym stylu, więc nie mam mebli w kolorze od sasa do lasa. wszystko musi grać ze sobą kolorystycznie.

ciemne meble na jasnych panelach wyglądają jakby były zawieszone w powietrzu. i to nie jest dobry efekt optyczny.
        • paciaty Re: kolor paneli. 09.10.12, 20:22
          W całym domu mam takie same. Znaczy się około 35 letnie płytki drewniane-tra-gi-czne.
          Marzy mi się w całym domu identyczna deska, najlepiej w kolorze ciemnej wiśni....
    • prigi Re: kolor paneli 09.10.12, 20:54
      w całym mieszkaniu mam dębową deskę
    • iziula1 Re: kolor paneli 09.10.12, 21:41
      Polecam parkiet nie panele. Oczywiście, o ile twój budżet to przewiduję.

W sypialni, salonie i pokojach dzieci mam ten sam parkiet. Dąb jasny, falowany.
      Meble - sypialnia, salon oraz drzwi w jednym kolorze ciemnym. Wygląda super.
      Jasna podłoga, ciemne meble.

Wydaje mi się,że zachowanie jednolitego rodzaju i koloru parkietu w całym mieszkaniu daje lepszy efekt. Parkiet jest na wiele lat, meble zawsze możesz zmienić.
    • mme_marsupilami Re: kolor paneli 10.10.12, 13:14
      Zalezy. Jesli nie przewidujesz w najblizszym czasie sprzedazy chalupy, to proponuje w kazdym pokoju inne. Ja mam wszedzie takie same z wiadomego wzgledu - kolor dąb (praktyczny). Bardzo ciemnych paneli nie polecam, bo widac na nich kazdy pylek.
      • buzka25 Re: kolor paneli 10.10.12, 18:34
        sprzedawac nie planuje, przeca trzeba gdzies mieszkac, na parkiet mnie niestety nie stac, ciemne panele to kazdy papłoch widac, na jasnych mniej, wiec pewnie w tym 2 pokoju takrze jasne połoze, identyczne jak w sypialni, zeby nie było poskakane, tymbardziej ze mam meble systemowe, wiec jak bede dokupywc meblke to w tym samym modelu, odcieniu itpwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka