Dodaj do ulubionych

Ale on jest stary

31.10.12, 19:16
Usłyszałam jak jedna małolata mowi do drugiej. Druga- tzn ile ma lat.
Pierwsza- no ze 22 big_grin
Dobrze, ze pchałam koszyk przed sobą bo bym padła wink
Małolaty miały tak ze 12, 13 lat .
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Ale on jest stary 31.10.12, 19:22
      hehehe, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
      te małolatki też kiedyś się zestarzeją big_grin
    • andziulec Re: Ale on jest stary 31.10.12, 19:25
      hahhahaha
      to ja już się do trumny kładę big_grin
      • ez-aw Re: Ale on jest stary 31.10.12, 21:25
        Kiedyś w sklepie zobaczyłam faceta. Pierwsza myśl: "przystojny, ale stary. Ma pewnie z 25 lat."
        Po chwili uświadomiłam sobie że ja mam 23 lata (wtedy). Mocno się powstrzymywałam, by nie parsknąć śmiechem smile Inna sprawa, ze obracałam się wtedy w gronie osób młodszych niż ja, więc czułam się młodo smile
      • red-truskawa Re: Ale on jest stary 31.10.12, 22:24
        taaa, a mnie cycki grzybem już zaszły tongue_out
    • annajustyna Re: Ale on jest stary 31.10.12, 21:30
      Prawdziwy Matuzalem wink.
    • esofik Re: Ale on jest stary 31.10.12, 21:49
      ja dziś miałam sytuacje odwrotna
      Pracuje u mnie od kilku dni nowa dziewczyna, dopiero dzis miałam okazje z nią poromawiac. Gadka szmatka, że studiowała tu i tam, jej pierwsza praca pierdu pierdu. Ja ciężko zdziwiona, bo angielski ma perfekt. Kusiło mnie zeby zapytac o rodzine/dzieci. Na przerwie dowiedziałam sie ze ma 22lata, a ja mysłam że jest w moim wieku tongue_out
    • red-truskawa Re: Ale on jest stary 31.10.12, 22:26
      na porodówce w sali mialam dziewczynę, która wlasnie urodziłą dziecko, młode dziewcze, lat 19, jej mama, która została wlasnie babcia była o rok ode mnie starsza.
      ... własciwie nie wiem czy powinnam sie chwalić takimi wiadmosciami confused
    • jowita771 Re: Ale on jest stary 01.11.12, 09:11
      Jak byłam w podstawówce, to się dowiedziałam, że w 2000 roku będzie koniec świata, wyliczyłam sobie, że będę miała 23 lata, więc się uspokoiłam, bo już stara będę, to nie będzie mi żal.
      • bei Re: Ale on jest stary 01.11.12, 19:57

Mowie do koleznajomej (28 lat) -"ksiądz jest pocieszny-mowi do mnie "dziecko" a jest ode mnie mlodszy z 5 lat"
        A ona- no coś ty, jak to młodszy?- przeciez on jest już STARYYY , jest juz po czterdziestce!!"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka