olinka20 31.10.12, 19:16 Usłyszałam jak jedna małolata mowi do drugiej. Druga- tzn ile ma lat. Pierwsza- no ze 22 Dobrze, ze pchałam koszyk przed sobą bo bym padła Małolaty miały tak ze 12, 13 lat . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Ale on jest stary 31.10.12, 19:22 hehehe, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. te małolatki też kiedyś się zestarzeją Odpowiedz Link
andziulec Re: Ale on jest stary 31.10.12, 19:25 hahhahaha to ja już się do trumny kładę Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ale on jest stary 31.10.12, 21:25 Kiedyś w sklepie zobaczyłam faceta. Pierwsza myśl: "przystojny, ale stary. Ma pewnie z 25 lat." Po chwili uświadomiłam sobie że ja mam 23 lata (wtedy). Mocno się powstrzymywałam, by nie parsknąć śmiechem Inna sprawa, ze obracałam się wtedy w gronie osób młodszych niż ja, więc czułam się młodo Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Ale on jest stary 31.10.12, 22:24 taaa, a mnie cycki grzybem już zaszły Odpowiedz Link
esofik Re: Ale on jest stary 31.10.12, 21:49 ja dziś miałam sytuacje odwrotna Pracuje u mnie od kilku dni nowa dziewczyna, dopiero dzis miałam okazje z nią poromawiac. Gadka szmatka, że studiowała tu i tam, jej pierwsza praca pierdu pierdu. Ja ciężko zdziwiona, bo angielski ma perfekt. Kusiło mnie zeby zapytac o rodzine/dzieci. Na przerwie dowiedziałam sie ze ma 22lata, a ja mysłam że jest w moim wieku Odpowiedz Link
red-truskawa Re: Ale on jest stary 31.10.12, 22:26 na porodówce w sali mialam dziewczynę, która wlasnie urodziłą dziecko, młode dziewcze, lat 19, jej mama, która została wlasnie babcia była o rok ode mnie starsza. ... własciwie nie wiem czy powinnam sie chwalić takimi wiadmosciami Odpowiedz Link
jowita771 Re: Ale on jest stary 01.11.12, 09:11 Jak byłam w podstawówce, to się dowiedziałam, że w 2000 roku będzie koniec świata, wyliczyłam sobie, że będę miała 23 lata, więc się uspokoiłam, bo już stara będę, to nie będzie mi żal. Odpowiedz Link
bei Re: Ale on jest stary 01.11.12, 19:57 Mowie do koleznajomej (28 lat) -"ksiądz jest pocieszny-mowi do mnie "dziecko" a jest ode mnie mlodszy z 5 lat" A ona- no coś ty, jak to młodszy?- przeciez on jest już STARYYY , jest juz po czterdziestce!!" Odpowiedz Link