doral2 18.11.12, 18:50 ledwo wystawiłam coś na alledrogo, a już sprzedane! z wrażenia się przewróciłam kurde, bo prawie niczego nie sprzedaję na all, a tu rach-ciach! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: o w dziuplę!! 18.11.12, 19:11 znaczy, że miałaś jakieś cudeńko, albo super niską cenę i poszło tak szybko A tak w ogóle to gratuluję szybkiej transakcji Odpowiedz Link
tetika Re: o w dziuplę!! 18.11.12, 19:25 jej cos sprzedawala ze tak szybko poszlo? prezent pod choinke? Odpowiedz Link
doral2 Re: o w dziuplę!! 18.11.12, 19:55 żeby chociaż kubraczek dla pieska, bo mój psiurek już wyrósł, a szkoda wywalić. Odpowiedz Link
tetika Re: o w dziuplę!! 18.11.12, 20:12 no widzisz sie komus trafilo. Ja sobie ostatnio upatrzylam na Tablica.pl zyrandol krysztalowy do sypialni za nieduze pieniadze. Chlopom kazalam se kupic na urodzino gwiazdke ( jedno prawie kolo drugiego mam). Chlopy sie zebrali a tu rano wyskakuje info ze ogloszenie nieaktualne. A cholera od lutego sobie spokojnie wisialo........ Odpowiedz Link
doral2 Re: o w dziuplę!! 18.11.12, 20:32 od lutego to trochę czasu minęło, wcale się nie dziwię, że ogłoszenie nieaktualne Odpowiedz Link
tetika Re: o w dziuplę!! 18.11.12, 20:40 ale jak patrzylam bylo aktualne, wiec chlopom powiedzialam a tu rano juz nie to trzeba miec pecha. Odpowiedz Link