andziulec 26.01.13, 21:19 Zdycham od wczorajszego wieczora...po objawach wiem, że to zapalenie oskrzeli. Lekarz dziś zamkniety leczę się sama a to nie pomaga. Więc zawińcie mnie w dywan i pozbądźcie się zwłok plz... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: Dywan for me plz 26.01.13, 21:26 A jakaś opieka weekendowa? W sprawie dywanu - do Beaty, właśnie biznes rozkręca Zdrowiej, Andzia Odpowiedz Link
ez-aw Re: Dywan for me plz 26.01.13, 21:28 Masz jakaś przychodnię dyżurująca? Albo na telefon? Z zapaleniem oskrzeli lepiej nie kombinować, przejdzie w zapalenie płuc i będzie kicha totalna. Odpowiedz Link
doral2 Re: Dywan for me plz 26.01.13, 21:43 dywan jest zarezerwowany dla mężów, nie dla magielek tobie możemy zaaplikować leczenie zastępcze, czyli miód, cytryna i setka spirytusu. a jutro do lekarza. Odpowiedz Link
andziulec Re: Dywan for me plz 26.01.13, 21:50 Chciałam na dyżur ale ja ledwo chodzę.... Zapalonko płuc dopiero co przeszłam jesienią Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: Dywan for me plz 27.01.13, 08:36 Kurde, dzwoń na pogotowie.. Ale już !!! Odpowiedz Link