najeeli 11.02.13, 15:16 póltora tygodnia po zakupieniu przecudnej urody różowego nocnika mój niesamowicie zdolny syn odpampersował sie w dzień i w nocy tylko kupa w majtach ląduje mimo polowań, ale i to pokonamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najeeli Re: chwalę się i ja 11.02.13, 22:18 3 lata niespełna dziewczyna nie przejmuj sie jak Jasiek miał tyle co Twoja Pati to lał radosnie po nogach i ani mysłał wołać a o posadzeniu na nocnik czy sedes to mowy nie było, robił sie sztywny i ryczał Odpowiedz Link
mallard Re: chwalę się i ja 12.02.13, 01:30 najeeli napisała: > 3 lata niespełna Mój pan inżynier właśnie gdzieś w tym wieku dał nam całkowitą wolność od pieluch (tetrowych!). mniej więcej po miesiącu urodziła się jego siostra... Odpowiedz Link
dziewczyna_bosmana Re: chwalę się i ja 11.02.13, 15:46 Moje dziecko tak kocha walić w gacie że ani cudny nocnik ani cudniejsza nakładka na kibel nie pomagają. Siknie owszem ale żeby wołać to nie ma mowy. Było już wołanie ale się cofnęło Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: chwalę się i ja 11.02.13, 16:55 Gratuluje odpieluchowania, z zestawem numer dwa tez sie uporacie. Bosmanowa, moze jeszcze nie nadszedl "ten czas" - cierpliwosci, wytrwalosci i powodzenia Pociesze, ze na pierwsza randke z pielucha na pojdzie a regresy sa calkowicie normalne i przejsciowe (przerabialismy kilka !!!) Odpowiedz Link
hamerykanka Re: chwalę się i ja 12.02.13, 03:20 Dlatego ciesze sie, ze panie z przedszkola odpieluchowaly mi dziecko. Nam bylo naprawde duzo latwiej. Odpowiedz Link