Dodaj do ulubionych

HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozliczeni

19.02.13, 10:56
stosujecie w tym roku?
Obserwuj wątek
    • serei Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 11:27
      pierwsza? pffff ja już dostałam zwrot big_grin
    • mamakarolla Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 11:34
      już o tym było.
      Ja korzystam z Jupiter 2012.
    • paskudek1 Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 11:37
      też juz zwrot dostałam smile e-deklaracja on line.
      • grave_digger Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 11:41
        ja pita z gim dostanę dopiero pod koniec lutego lub w marcu. jak co roku. a wy już rozliczone suspicious
        • paskudek1 Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 12:22
          jakie w marcu, ksiegowa ma czas do KOŃCA lutego i szlus, ma ci dac PIT w tym terminie
          • grave_digger Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 13:41
            no to dostanę dokładnie ostatniego dnia lutego.
    • karolina17w Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 15:29
      Zaniosłam do księgowej, rozliczyła mi, wczoraj zaniosłam do US. Nie wiem ile będę czekać smile

I nie wiem na co kasę przeznaczyć, ale tak myślę, że na wakacje zostawię i z młodym gdzieś pojadę, przyda nam się chociaż przydałoby się mi jakoś ubrać... Zobaczymy jak to będzie smile
      • arwena_11 Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 16:50
        e-deklaracjie, już rozliczone, czekam na zwrot
        • doral2 Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 18:19
          dajcie jakiego linka, może skorzystam...
          • dorcia1234 Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 18:45
            ja od doprowadzenia internetu pod strzechę korzystam z programu z tej strony
            www.pomoc.kapucyni.krakow.pl/
            zmieniam tylko 1% odpis na inną osobę
            • paciaty Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 19.02.13, 18:50
              E-deklaracje, poszło wczoraj.
              Wuj wie kiedy będzie zwrot, spieprzyłam sprawę więc nie będzie na konto tylko liścionosz przyniesie
          • gonia28b Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 20.02.13, 12:41
            Wystarczy, ze wujkowi google wpiszesz Urząd Skarbowy.
            Ja znalazłam takie coś:
            pomocrodzinie-pitax.waw.pl/opp/?pomocrodzinie
    • beverly1985 Re: HA!! będę pierwsza jaki program do PITA rozli 20.02.13, 20:30
      Zamierzam rozliczyć się pod samuśki koniec kwietnia, gdyż będe musiala dużo dopłacić.
      Umówiona juz jestem na piwo w związk z tym przykrym wydarzeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka