iwonamarta83 26.02.13, 11:35 ja właśnie zaczynam wczoraj tylko 3km, muszę sie wypisać z 10km grand prix bo płuca mi wysiadają ale mam w planie w warszawskim orlenowym maratonie wystąpić są na sali jakieś biegaczki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: biegacie? 26.02.13, 12:05 Obecna. Zaczęłam w zeszłym roku, biegałam do jesieni, zrobiłam przerwę na zimę. Jeśli zdrowie pozwoli od wiosny znów będę biegać! Odpowiedz Link
grave_digger Re: biegacie? 26.02.13, 12:31 a w życiu, żebym sobie cyckami twarz poobijała? a tak na poważnie to jedna z najgorszych aktywności fizycznych. dla mnie ja sobie kilometry robię rowerem po domu Odpowiedz Link
iwonamarta83 Re: biegacie? 26.02.13, 13:00 ha! kilometry na rowerze to i ja robię ostatni fajny wyczyn to 12-godzinny maraton spinningowy w Bochni yeeea Odpowiedz Link
grave_digger Re: biegacie? 26.02.13, 13:35 już się zmęczyłam to czytając. a wiesz, że ci co oszczędzają energię dłużej żyją? Odpowiedz Link
ceres9 Re: biegacie? 26.02.13, 17:19 a ten spinning to dobrze robi na tylek i nogi nie? opowiedz cos o tym bo tez bym chciala po porodzie sie zapisac Odpowiedz Link
gku25 Re: biegacie? 26.02.13, 18:39 Jest rewelacyjny, to piszę ja, swego czasu maniaczka spinningu. Odpowiedz Link
iwonamarta83 Re: biegacie? 26.02.13, 21:30 wróć do manii spinningowej ja potwierdzam, działa rewelacyjnie na wszystko Odpowiedz Link
doral2 Re: biegacie? 26.02.13, 21:03 wonamarta83 napisała: > ha! > kilometry na rowerze to i ja robię > ostatni fajny wyczyn to 12-godzinny maraton spinningowy w Bochni.." aaa, noto na pewno spotkałaś tam moją córkę. ona też spinninguje, w bochni była, i też biega. i to już wystarczy na całą naszą rodzinę. od samego słuchania, ile przejechała i ile wybiegała, to już mnie nogi, ręce i cycki bolą osobiście to pływam na basenie, od kwietnia zaczynam sezon. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: biegacie? 26.02.13, 13:48 Tak, za dwojka dzieci sport dla koneserow Odpowiedz Link
iziula1 Re: biegacie? 26.02.13, 14:38 Tak, biegam. Nawet jak były mrozy. Odpuszczam tylko w czasie okresu w 1 i 2 dobę. Uwielbiam biegać, uwielbiam dobre samopoczucie jakie mam po zakończonej trasie. W trakcie biegania skręcam do małego lasku, rozciągam się, gimnastykuję i wracam. Maratonu nie planuję, choć jestem dobra na długie trasy. Mam większą wytrzymałość na zmęczenie tylko prędkość słabszą. Acha, biegam z mężem. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
ceres9 Re: biegacie? 26.02.13, 17:20 codziennie? jak dlugo? dobrze to na tylek dziala? Odpowiedz Link
iziula1 Re: biegacie? 26.02.13, 20:19 ceres9 napisała: > codziennie? jak dlugo? dobrze to na tylek dziala? Biegam już 5 miesięcy. Tyłeczek mam super, gładki bez cellulitu, nogi też nabrały ładniejszego kształtu. Brzuszek płaski, twardy. Mam wrażenie,że ciało jest twarde, kształtne i smuklejsze. A samopoczucie bezcenne A i mam prawie 40 na karku, dwie ciąże za sobą. Odpowiedz Link
zales239 Re: biegacie? 26.02.13, 20:24 łydki się robią grubsze i wtedy to są łydy nie można wejść w kozaki bez używania siły hehe. poważnie a tak to popieram, bieganie to samo zdrowie! Odpowiedz Link
ella_nl Re: biegacie?iwona 27.02.13, 20:56 A wiesz, że Cię już kocham miłością wielką? Za Twoje przepisy. A jutro muss robię Odpowiedz Link
ella_nl Re: biegacie?iwona 28.02.13, 12:33 No muss biało - czarny. A jutro muszle z mięsem i te pieczary na górze. Musi być pycha. Ale Twoja siostra ma z Tobą dobrze Odpowiedz Link
ella_nl Re: biegacie?iwona 28.02.13, 12:38 Jakbyś jeszcze mogła napisać gdzie kupujesz te muszle?Byłam a Auchanie i były ale jakieś takie małe. Odpowiedz Link