Dodaj do ulubionych

Złapało nas

11.03.13, 15:05
W piątek wieczorem młody zapoczątkował gorączkę nie do zbicia, wczoraj zaraził męża, dziś dołączyłam ja. Z nas wszystkich to młody jest teraz w najlepszym stanie. Przynajmniej nie ma już gorączki, ja mam ponad 38, mąż ponad 39. Ktoś chce się po opiekować moim dzieckiem? Bo jakoś nie mam siły się nim zajmować sad
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: Złapało nas 11.03.13, 16:18
      Współczuje !
      U nas to samo. Najmłodszy 39,6, grypa. W niedzielę rano zaliczyliśmy pogotowie.
      Teraz czekam aż grypa przeniesie się na kolejnego osobnika naszej rodziny!

Nic nie poradzę zdrowotnie. Grypę po prostu trzeba przeleżeć.
    • upartamama Re: Złapało nas 11.03.13, 16:28
      U nas dziecko 39,3 ale stan ogólny dobry. Je, pije nie jest marudny. Po zbiciu ibumem utrzymuje mu się na poziomie 38,5. Tak się bujaliśmy cały weekend. Dzisiejsza wizyta u lekarza wykazała rozognione gardło głęboko w okolicach tchawicy,. Migdałki ładne, czyste.
    • doral2 Re: Złapało nas 11.03.13, 19:12
      może niech się dziecko raz wami zaopiekuje? wink

współczuję choroby.
      kuruj się szybko, jakby ci co było potrzeba, to zadzwoń...
      • ez-aw Re: Złapało nas 11.03.13, 19:38
        Dzięki Doral.
        Na szczęście mam fajna sąsiadkę, dziś zrobiłam nam zakupy i całą resztę bo nie miałam siły wyjść z domu. Ciągle słabi, ale jakoś dajemy radę. Tylko młodego mi żal, bo puszczony w samopas. Gry, filmy - dla niego raj, ale mi jest głupio.
    • hamerykanka Re: Złapało nas 11.03.13, 21:51
      U nas tez to samo. Dziecko zlapalo dwa tygodnie temu, dolaczyl maz a wczoraj ja. Goraczka, ze w bluzie polarowej pod koldra sie trzeslam-wszystkie domowe termomentry tajemniczo znikaja jak sa potrzebne sad
      Dzis ledwie pojechalam do lekarza, otworzylam okna na przestrzal i glosna muzyke ze byc w miare przytomna w czasie jazdy. Nienawidze tak jezdzic, ale maz byl "zbyt zajety" sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka