pendlare 11.06.13, 22:27 Poznałyście/spotkałyście kiedyś sławne osoby? Ja nigdy takowej nie znalam ani nie spotkalam, nie wiem jak z tym dalej zyc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: Slawne osoby 11.06.13, 22:31 tu gdzie mieszkam pelno slawnych osob. moim sasiadem jest /byl nasz milosciwie nam panujacy pan prezydent. obok za sciana mieszka znany aktor, obok w apartamencie najbardziej znany przesmiewca, znany muzyk, aktor z metra ciety a jednak uwazany za symbol sexu sporo ich tu. zwykli ludzie a jeden z nich to [panie mi mowily] zywi sie tylko wedzona piersia z kurczaka Odpowiedz Link
woezel_pip Re: Slawne osoby 12.06.13, 00:21 A znam, ze trzy chyba. Tak bliżej to dwie. Ludzie jak ludzie Odpowiedz Link
inia33 Re: Slawne osoby 12.06.13, 07:38 może nie tyle znam, co miałam okazję spotkać, spędzić trochę czasu, pogadać... u pana Siemiona dwa razy na sylwestrze byłam (spotykając tam parę znanych osób), poza sylwestrem też byłam w jego dworku w Petrykozach, nawet obiad razem jedliśmy to był naprawdę świetny człowiek... Odpowiedz Link
grave_digger Re: Slawne osoby 12.06.13, 08:28 Mam zdjęcie z Maleńczukiem, liczy się ? Mój chłop zna parę osób ze światka muzycznego. I też pił z wieloma osobami Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Slawne osoby 12.06.13, 09:14 Jeśli ktoś zna stary punkowy zespół TZN Xenna- z liderem- Zygzakiem znam się jako-tako;p Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Slawne osoby 12.06.13, 09:22 dobra. wezcie wytlumaczcie mi. czy ja teraz bede musiala isc do szkoly czy moje dziecka beda mogly powtorzyc w natspenym roku zerowke przedszkolna w zwiazku nowa reforma? bo mnie to najbardziej interesuje. Odpowiedz Link
pszczolaasia co do slawnych osob 12.06.13, 09:25 to tak znam. ale nie nastopie przytjacielskiej wodki znaczy sie z nimi nie pilam. Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Slawne osoby 12.06.13, 10:43 Jednego legendarnego polityka i kilku dobrych aktorow, w tym Ryska z Klanu Odpowiedz Link
saguaro70 Re: Slawne osoby 12.06.13, 11:47 Będąc w znanej restauracji w Poraju w Zakopanem poznałem trochę takowych osób. Andrzej Olechowski podpadł mi na całej linii, bo wtedy stwierdził, że 10 zeta za kanapkę i wodę mineralną to za drogo. Obsługa tam jest bardzo fajna, a jemu też się to nie podobało. Daniel Passent- nie targował się, ale też wyniosły. Stwierdził, że nie ma czasu dać mi autografu. Natomiast nieżyjąca już Gabriela Kownacka była pełna ciepła i aż nie chciało mi się stamtąd wychodzić, tak mi przypadła do gustu. Z każdym pogadała i dla każdego miała czas. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Slawne osoby 12.06.13, 14:07 Znalam Bosulawa Meca. Przesympatyczny i fajny czlowiek. Przyjaznilam sie z ambasadorem Peru i bylam czestym gosciem w ambasadzie. Tam mialam okazje poznac duzo ciekawych osob ze swiata polityki i nie tylko Odpowiedz Link
arwena_11 Re: Slawne osoby 12.06.13, 14:53 Znam Urszulę i Patryka Vegę. Z Patrykiem znam się "od zawsze". Kiedyś częsty kontakt, bo nasze mamy sie przyjaźniły, od mojego ślubu mały. Odpowiedz Link
kwintesencja_patologii Re: Slawne osoby 12.06.13, 18:49 Dwa piętra nade mną mieszka pewien bardzo znany jazzman, a moim sąsiadem był też kiedyś pewien bardzo znany, nieżyjący już od paru lat polityk (PiS)... Odpowiedz Link