Dodaj do ulubionych

Slawne osoby

11.06.13, 22:27
Poznałyście/spotkałyście kiedyś sławne osoby? Ja nigdy takowej nie znalam ani nie spotkalam, nie wiem jak z tym dalej zyc smile
Obserwuj wątek
    • hedna Re: Slawne osoby 11.06.13, 22:28
      takwink
    • mearuless Re: Slawne osoby 11.06.13, 22:31
      tu gdzie mieszkam pelno slawnych osob.
      moim sasiadem jest /byl nasz milosciwie nam panujacy pan prezydent.
      obok za sciana mieszka znany aktor, obok w apartamencie najbardziej znany przesmiewca, znany muzyk, aktor z metra ciety a jednak uwazany za symbol sexu wink
      sporo ich tu. zwykli ludzie a jeden z nich to [panie mi mowily] zywi sie tylko wedzona piersia z kurczaka wink
      • woezel_pip Re: Slawne osoby 12.06.13, 00:21
        A znam, ze trzy chyba. Tak bliżej to dwie. Ludzie jak ludzie big_grin
    • mona_mayfair Re: Slawne osoby 12.06.13, 06:28
      Piłam wódkę z TSA, jeśli się liczy ;p
    • inia33 Re: Slawne osoby 12.06.13, 07:38
      może nie tyle znam, co miałam okazję spotkać, spędzić trochę czasu, pogadać...
      u pana Siemiona dwa razy na sylwestrze byłam (spotykając tam parę znanych osób),
      poza sylwestrem też byłam w jego dworku w Petrykozach, nawet obiad razem jedliśmywink
      to był naprawdę świetny człowiek...
    • grave_digger Re: Slawne osoby 12.06.13, 08:28
      Mam zdjęcie z Maleńczukiem, liczy się ? tongue_out
      Mój chłop zna parę osób ze światka muzycznego. I też pił z wieloma osobami tongue_out
      • mona_mayfair Re: Slawne osoby 12.06.13, 09:14
        Jeśli ktoś zna stary punkowy zespół TZN Xenna- z liderem- Zygzakiem znam się jako-tako;p
    • pszczolaasia Re: Slawne osoby 12.06.13, 09:22
      dobra. wezcie wytlumaczcie mi.
      czy ja teraz bede musiala isc do szkoly czy moje dziecka beda mogly powtorzyc w natspenym roku zerowke przedszkolna w zwiazku nowa reforma? bo mnie to najbardziej interesuje.
      • pszczolaasia :D:D:D 12.06.13, 09:25
        big_grinbig_grin
        sorrryyyyyyy..to nie mialo byc tu.....
    • pszczolaasia co do slawnych osob 12.06.13, 09:25
      to tak znam. ale nie nastopie przytjacielskiejwink
      wodki znaczy sie z nimi nie pilam.
    • mme_marsupilami Re: Slawne osoby 12.06.13, 10:43
      Jednego legendarnego polityka i kilku dobrych aktorow, w tym Ryska z Klanu wink
    • saguaro70 Re: Slawne osoby 12.06.13, 11:47
      Będąc w znanej restauracji w Poraju w Zakopanem poznałem trochę takowych osób. Andrzej Olechowski podpadł mi na całej linii, bo wtedy stwierdził, że 10 zeta za kanapkę i wodę mineralną to za drogo. Obsługa tam jest bardzo fajna, a jemu też się to nie podobało.
      Daniel Passent- nie targował się, ale też wyniosły. Stwierdził, że nie ma czasu dać mi autografu.
      Natomiast nieżyjąca już Gabriela Kownacka była pełna ciepła i aż nie chciało mi się stamtąd wychodzić, tak mi przypadła do gustu. Z każdym pogadała i dla każdego miała czas.
      • sewa.49 Re: Slawne osoby 12.06.13, 14:07
        Znalam Bosulawa Meca. Przesympatyczny i fajny czlowiek.
        Przyjaznilam sie z ambasadorem Peru i bylam czestym gosciem w ambasadzie. Tam mialam okazje poznac duzo ciekawych osob ze swiata polityki i nie tylko smile
        • arwena_11 Re: Slawne osoby 12.06.13, 14:53
          Znam Urszulę i Patryka Vegę.
          Z Patrykiem znam się "od zawsze". Kiedyś częsty kontakt, bo nasze mamy sie przyjaźniły, od mojego ślubu mały.
    • kwintesencja_patologii Re: Slawne osoby 12.06.13, 18:49
      Dwa piętra nade mną mieszka pewien bardzo znany jazzman, a moim sąsiadem był też kiedyś pewien bardzo znany, nieżyjący już od paru lat polityk (PiS)...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka