zales239 20.06.13, 16:17 szanowna skasujcie mój wącisz o magistrze bo coś mam nie tak z fotoforum i żadnego zdjęcia nie mogę wycofać A nie chcę żeby magister długo był widoczny plizzzzzzzzzzzz dziękuję z góry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfiatuszkowa Re: Modelacjo 20.06.13, 17:15 Zalesiowa, sorki za wścibskość ale nie umiałam się powstrzymać Ta pikna babeczka w ciąży leżąca w łożu z piesem to Ty? Odpowiedz Link
sylki Re: Modelacjo 20.06.13, 18:22 zales na sto procent możesz, ja musiałam czekać aż mi się porządnie strona ze zdjęciem zaladuje, ale nie powiem, ciepło miałam przez dłuższą chwilę nie widząc czerwonego SKASUJ Odpowiedz Link
asiaiwona_1 odpowiedź modelacji 20.06.13, 19:28 Wywaliłam facjatę magistra z tamtego wacika. Aczkolwiek z wielkim BULEM i w NADZIEJI , że jeszcze go kiedyś pokażesz Rachunek prześlę pocztą Odpowiedz Link
zales239 Re: odpowiedź modelacji 20.06.13, 19:55 buzi naprawdę nie mam tej opcji co była wcześniej po lewej stronie USUŃ czerwonymi literami cosik mi się pokiełbasiło w tym fotoforum! Odpowiedz Link
sylki Re: odpowiedź modelacji 20.06.13, 21:21 Tak mnie jeszcze olśniło, może jak przechodzisz na fotoforum, to cię wylogowuje . Mi czasami tak się zdarza, w zasadzie prze chwilą tak znów miałam Odpowiedz Link