Dodaj do ulubionych

darmowe gry na tableta

21.06.13, 11:27
istnieje coś takiego bez rejestrowania się na tysiącu stron lub ukrytych kosztów już po naciśnięciu "ściągnij"? koleżanka szuka dla córki i już kota dostajemy. Marzymy o stronce gdzie wejdziemy, znajdziemy grę, wciśniemy ściągnij i zapisze grę na komputerze/tablecie. Da radę czy marzenie ściętej głowy?? Helpunku !!!
Obserwuj wątek
    • anetchen2306 Re: darmowe gry na tableta 21.06.13, 13:14
      Wejdz na strone Microsoft lub softinic:
      cut-the-rope-windows-8.softonic.de/
      Tam jest conajmniej kilka(nascie) darmowych appow do sciagniecia.
      Moja mloda (lat 5,5) ma bzika na punkcie tej zaby ...
      I jezeli na stronych tychze producnetow jest napisane, ze jest darmowe (choc sciaga sie z ich "sklepu", po rejestracji, darmowej oczywiscie), to darmowe jest.
      Zabe sciagalam osobiscie.
      Podobnie jak roznej masci gry w rybki.
      • kfiatuszkowa Re: darmowe gry na tableta 21.06.13, 13:53
        No pięknie zrobiłaś, ja nie mam co robić tylko teraz w żabsko pykam na kompie tongue_out
        • anetchen2306 Re: darmowe gry na tableta 21.06.13, 18:05
          A ile masz tych pudel do otworzenia?
          Bo ja na poczatku mialam tylko kilka, potem moj Mlody sciagnal mi ich wiecej.
          Im dalej, tym trudniej, tym bardziej wymyslna zawartosc tych pudel (pily, sila grawitacji, dmuchanie w baloniki, pokoj z zabawkami, czarojdziejskie sztuczki ...). Musialabym go spytac, skad je zassal ...
    • rebelka1986 Re: darmowe gry na tableta 21.06.13, 14:57
      A tablet jest z androidem? Bo jeśli tak, to ja ściągam wszystkie appki ze Sklep Play, jest bardzo dużo darmowych, od księżniczkowych kolorowanek po wyścigi samochodowe itp.
      • yvi1 Re: darmowe gry na tableta 21.06.13, 15:16
        Jest bardzo duzo daemowych,ktore oferuja jakies zakupy za pieniadze,ale nie musisz tego robic.mozna caly czas w nie grac,bez kupowania czegokolwiek.tu pare tytulow
        Minion Rush,Benji Banana,Temple Run,Dragon Valley,Smurfs Village,i duuuzo innych.
        Musze sie przyznac,ze ja sie w Minion rush zakochalam smile
    • dziewczyna_bosmana Re: darmowe gry na tableta 21.06.13, 15:14
      Dzięki dziewczyny, udało się smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka