jk3377 05.07.13, 19:30 który wygra, jak stawiacie? macie nadzieje,ze Polak da radę? ja jeszcze wierzę,ze tak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Janowicz-Murray 05.07.13, 19:36 nie oglądałam ani jednego, ani drugiego, więc nie mam zielonego pojęcia. w sumie byłoby miło, gdyby polak wygrał, ale zasadniczo kalafiorem mi to. Odpowiedz Link
thegimel Re: Janowicz-Murray 05.07.13, 20:58 Oglądam, fajnie byłoby jak wygrał, ale myślę, że wygra doświadczenie jeszcze tym razem. Odpowiedz Link
thegimel Re: Janowicz-Murray 05.07.13, 22:46 I koniec. Murray wygrał zasłużenie. I w sumie myślę, że w pewnym sensie dobrze się stało. Janowicz świetny, ale żeby zostać mistrzem czegoś jeszcze brakuje.. Myślę, że za kilka lat będzie numerem 1. Odpowiedz Link
jk3377 Re: Janowicz-Murray 06.07.13, 08:24 oby, oby. szkoda troche, ale moze za szybko by mu sie przewrocilo Odpowiedz Link
opium74 Re: Janowicz-Murray 06.07.13, 08:58 Ja obgryzalam paznokcie. Jakie Za Szybko??? Jak mnie wjurwia takie gadanie! Codziennie od 6 rż treningi, życie pełne poświęceń i odpuszczania życia towarzyskiego. To ZA SZYBKO?? Uwielbiam jego styl gry. Swietnie rusza się w krocie. Świetna psychika. Odpowiedz Link
thegimel Re: Janowicz-Murray 07.07.13, 21:12 Oczywiście, że fajnie byłoby jakby wygrał, ale trzeba pamiętać, że facet debiutował w wielkim szlemie dopiero rok temu. I niestety Murray był widocznie lepszy. Potrzeba jeszcze troche doświadczenia i tyle. Odpowiedz Link