Dodaj do ulubionych

Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P

30.07.13, 16:20
Mamy problem z chłopem bo nie wiemy jak młodego nazwać big_grin O ile przy młodej jak się rodzić miała miałam imiona dla ewentualnie syna tak dla niej niet, to dość szybko doszliśmy do porozumienia. A teraz sytuacja jest ta sama tylko odwrotna, dla ewentualnej niespodzianki w postaci córki mamy jakieś imiona poszykowane, tak dla chłopka NIC big_grin Pustka big_grin Empty big_grin
Chłopu się podoba Błażej ale wolałabym nie nazywać dzieciaka tak samo jak syna Mamolki bo jak się spotkamy to będziemy wołać i młode nie będą wiedziały o którego chodzi big_grin
Myśleliśmy też o Andrzeju, bo... raz przyniósł stary coca colę do domu z tym imieniem big_grin big_grin big_grin
Chłopu się też podoba Konrad, Maciej i Arkadiusz, mnie z tych trzech raczej żadne, może ten Arek.
Przekopywałam już tyle razy internet, jakieś książki z imionami, nic, nic kompletnie nic mi się nie podoba uncertain Co począć? big_grin Gdzie jeszcze mogę szukać? Może Wy macie jakieś propozycje na imię byle by nie było jakieś mega popularne?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 16:29
      Mi się Adam podoba, ale to takie dość popularne chyba.
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:14
        Adam odpada z pewnego względu tongue_out
        • ceres9 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:48
          Adam najbardziej zayebiste imie na swieciesuspicious
        • mandziola Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:58
          Wiktor?
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:54
            Syn chrzestnej młodej się tak nazywa, odpada wink
    • magiczna_marta Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 16:30
      Wojciech, Sebastian, Marcin
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:14
        Każde z tych imion już mamy w rodzinie wink
    • mamolka1 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 16:43
      Bartłomiej, Bruno, Błażej big_grinbig_grin tongue_out
      Michał, Paweł, Wojciech
      Patryk, Rafał
      ale i tak trzy pierwsze najlepsze wink ( proszę nie Arkadiusz - jakoś wyjątkowo nie leży mi to imię, prawie tak jak Dariusz )
      • annabetka Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:01
        Oskar,Ignacy/Ignaś,Paweł,Dawid,Rafał,To tak mniej więcej moje typy.
        • aniuta75 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:09
          A Marek? Mało Marków teraz. Albo Marcin, Łukasz... No jakies takie co kiedyś były na czasie a teraz zapomniane smile.
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:21
            Marków mam dwóch w rodzinie. Kuzynka ma Marcina-syna, Łukasz, mój były, niezbyt dobrze go wspominam tongue_out big_grin
          • jowitka345 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 22:04
            aniuta75 napisała:

> A Marek? Mało Marków teraz.

ooo właśnie Marek big_grin dzisiaj gadałam z trenerem mojego syna i własnie ten syn ma Marek. Tak w tej chwili sobie pomyślałam, że Marków mało big_grin
            >
            >
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:17
        A wiesz, że nigdy nie pamiętam tego pierwszego Twojego chłopka? big_grin Bruna, Błażeja i Milkę pamiętam zawsze a nigdy Bartka tongue_out
        Michał miał być, do czasu, kiedy się dowiedziałam, że moja bardzo głupia znajoma tak swojego syna nazwała tongue_out Paweł miał na imię sąsiad który mi baaaardzo dokuczał za gnojka, więc odpada tongue_out Patryk i Rafał to kuzyni więc nie wiem...
        Mówię, bez imienia zostanie tongue_out

Ty, a czemu Ci ten Dariusz tak nie leży??? big_grin big_grin big_grin tongue_out
        • tetika Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:21
          Filip, Dawid, Daniel, Jacek, Piotr. Emil, Krzysztof (krzys), Jan (jasio)
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:44
            Filip, Daniel, Krzysztof mi się nie podobają, Emil zarezerwowany przez kuzynkę, która trochę po mnie rodzi wink Jacek odpada, bo chomika, o ja durna, kiedyś tak nazwałam big_grin Dawid to chrześniak mojego męża.
        • mamolka1 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:29
          Bo ja te dwa imiona odnoszę personalnie - dużej jakości ciule tak się nazywają wink
          Twojego za mało znam żeby zmienić podejście...wink
          Swojego czasu nienawidziłam imienia Robert - zgadnijcie jak ma na imię mój chłop ?tongue_out
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:42
            Ty, ale Robert to fajneeee nawet jest big_grin big_grin big_grin
    • grave_digger Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:11
      Ja 5 dni temu zostałam ciocią Marcela.
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:13
        Grave, wybacz, ale mnie Marcel się kojarzy z kopalnią niedaleko mojej babci big_grin big_grin big_grin
        • grave_digger Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:12
          Kopalnia Marcel? Nie złe wink
    • rebelka1986 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:28
      My, znaczy bardziej ja wink kierowaliśmy się kluczem inicjałów, znaczy się jeden ma imię na M po mamuni, drugi na A po tatuniu wink
      Tak na teraz podobają mi się Tymon, Jakub, Aleks.
      A może weź go po królewsku, Jerzy Aleksander Ludwik wink
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:42
        Tymon czy Tymoteusz mi się podoba, ale stary kręci nochalem big_grin Kuba w rodzinie prawie najbliższej męża, Aleks mi nie leży a na łeb nie upadłam, żeby być jak Angole i dzieciaka po klulewskiemu nazywać big_grin tongue_out
        • zazou123 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:53
          piotrek!
        • zurekgirl Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 17:58
          Dzieki za ten watek, myslalam, ze tylko ja mam taki dylemat z braku wiekszych problemow. Syn mi sie urodzi za jakis tydzien, oby wczesniej i co? I operujemy ksywa wymyslona przez moja pieciolatke (Bubu). Najgorsze jest to, ze ten Bubu sie po rodzinie rozniosl i nikomu teraz zadne inne imie przez gardlo nie przejdzie. Zodiakowo bedzie lew. Do lwa paduje Daniel, ale Daniel to mi sie z jeleniem kojarzy. Lepiej to niz jakby z pajakiem czy innym aligatorem, ale mimo wszystko Daniel chyba odpada, choc imie ladne i pasuje do dziecka i do doroslego. Mieszkamy w UK, wiec musi byc bezpolskich znakow i brzmiec w miare miedzynarodowo. Robert mi sie podoba, ale chlopu srednio. No, rozwleklam temat, rzuccie jeszcze jakims fajnym imieniem.
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:05
            Ja na początku myślałam o Eryku i o Olafie, ale raczej żadnego z tych nie użyję, może Tobie coś przypadnie do gustu? wink
            • zurekgirl Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:15
              Znalam Eryka transwestyte z nieciekawym zyciorysem i drugiego z ksiazeczki dla dzieci (niegrzeczny, ikt go nie lubil), wiec Eryk nie. Jedyny znany mi Olaf ostatnio z amanta zmienil sie w slonika. Ale imie bardzo w moim guscie. Tylko musze z jakims angolem skonsultowac, jak to brzmi.
              • mamolka1 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:22
                To do Olafa ( podobno problemy endokrynologiczne ma i dlatego tak wygląda - może jeszcze mu minie ) masz tatusia Olgierda -ten dalej figurę trzyma wink
          • rebelka1986 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:00
            Moi sąsiedzi na swojego Huberta mówią Bubu, znajoma Bubusia używa dla Jakuba wink
            Mój Antek ma ksywkę "Kiki", bo tak starszy brat swego czasu wymawiał "dzidzi" wink
          • ladyjane Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 09:58
            Aleksander rulez smile
        • przyjaciolka_malinowka Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:51
          Mój miał być Aleks (Aleksander), ale jak dziadziuś powiedział, że będzie na niego wołał "Oluś", to mi się od razu odechciało smile
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:23
            No mnie sie Aleksander nie podoba, bo moja mamusia sobie umyśliła kiedyś, że będzie miała jamnika szorstkowłosego o imieniu Olek (którego na szczęście się nie dorobiła tongue_out ) ale zmieniła taktykę i nazwała tak kota babci tongue_out
        • grave_digger Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:13
          Tylko nie Tymoteusz. Nie mogę znieść jak koleżanka woła na swego syna TymoteŁusz. Koszmar.
          • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:54
            Mi bardziej chodzi o zdrobniałą formę Tymek tongue_out
            • grave_digger Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 10:05
              Ale jak się wkoorwisz będziesz wołać TymoteŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁusz!!!!!!! tongue_out
              • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 14:14
                Hahaha big_grin To na pewno big_grin
                Btw, czemu tak jest, że ludzie jak się wkoorwiają na dzieciaki, to pełnym imieniem zaraz walą? big_grin
                Moja matka jak mnie nazywała Małgosią, Gosią to wiedziałam, że jest okej. A jak padło Małgorzata to już wiedziałam, że coś jest nie tak big_grin
                • kaamilka Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 14:50
                  chyba nie do końca tongue_out
                  mój syn ma na imię Aleksander właśnie i zawsze jest Aleksandrem a nie Olkiem, Alkiem, Olusiem czy bóg wie kim tam jeszcze
                  zawsze się do niego zwracamy Aleksander
                  jak się zezłoszczę to wołam za nim "Wojtek" tongue_out
                  i taka anegdota: wraca z przedszkola i mówi - mamo, ale ja mam na imię Aleksander
                  - no tak
                  - a w przedszkolu panie mówią olek
                  - bo to jest zdrobnienie, ale jak Ci się nie podoba to powiedz paniom że wolisz aleksander
                  - ja zrobiłem inaczej
                  - ?
                  - jak wołały olek to udawałem, że nie słyszę
                  big_grin tongue_out
                • zales239 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 21:51
                  smile
                  U mnie też tak było ....jak Małgorzata to trzeba było mieć się na bacznościtongue_out
                  a Tadeusz?
                  Tadzio?
                  Tadek?
                  moje chłopaki to Rafał i Igor
                  • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 01.08.13, 12:21
                    Tadeusz odpada ze względu na "kochanego" teścia big_grin
                    • zales239 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 01.08.13, 17:16
                      łączę się w bólu kfiatuszkowatongue_out
    • motylka34 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:12
      Maciej, Marcel, Antoni, Aleksander, Filip, Jan, Szymon... Ja miałabym problem z córeczka bo bardzo chcę a jedyne imię które mi się podoba fatalnie kojarzy się ewentualnemu taciesmile mój syn 3 tyg był bezimienny bo ciazowe imię nie pasowało do niegosmile
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:24
        A propos ciążowego, na samym początku ciąży moja kumpela młodego ochrzciła "Eustachy" i teraz wszyscy mnie pytają jak Eustaś big_grin Ciężko się tego pozbyć big_grin
    • capa_negra Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:47
      A może Leon?
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 18:50
        Neeeee big_grin
        • doral2 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:15
          nazwij go Noname Cocacola.
          nikt tak nie ma na imię, a i skojarzenia przyjemne big_grin
          • opium74 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:24
            Michał, iwo, jeremi,
            • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:26
              Michał nie, Iwo jakoś mi się serialowo kojarzy, a Jeremi fajne ale na bank u chłopa nie przejdzie wink Btw, była taka bajka o bobrze, szczurku i jeszcze czymś i tam ten szczurek chyba Jeremi się nazywał big_grin Bądź co bądź i tak do nazwiska nie pasuje wink
          • magiczna_marta Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:26
            big_grin big_grin big_grin
    • olinka20 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:21
      Aleksander- piekne imie big_grin wink
      A tak serio- moim namber lan to jest imie Deelkowego syna- Julian. Zawsze mi sie kojarzy z krolem Julianem z Madagaskaru.
      No i Gustaw/Gucio, ale tu jakos nikt mojej miłosci nie podziela wink
      • kfiatuszkowa Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 19:25
        No ja powiedziałam, że jak się wkurzę to go nazwiemy król Julian i będzie big_grin
        Gustaw fajne imię wink
        Aleksander- wyżej napisałam, why not tongue_out
        • zales239 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 20:49
          Igor
          Młody ma kolegę Qentin ma na imię nawet nie wiem czy dobrze napisałam
          • olinka20 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:06
            Aaaaa Zales big_grin
            Quentin zapewne??? Rodzice to fani Tarantino? big_grin
            Wybaczcie, rzadko sie smieje z cudzych imion, ale to mnie zabiło tongue_out
            • amoreska Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:08
              Phi, ja znam ze słyszenia chłopca o imieniu Majkel big_grin
              • zales239 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:13
                hehe dobre
                kiedy usłyszałam jak Młody opowiadał,że Quentin to Quentin tamto to ze trzy razy się pytałam jak mu na imię.
                Mamusia taka trochę........szalona jest-tego biedaka Quentina hihi.
                • amoreska Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:15
                  a Quentinowi rodzice są Polakami?
                  • zales239 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:18
                    Amor chyba tak,z wyglądu i po polsku gadajotongue_out
                • annajustyna Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 07.08.13, 19:11
                  Chyba Kwentin?
    • amoreska Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:10
      Oprócz imion moich dzieci podoba mi się:
      dla chłopca: Nikodem, Julian
      dla dziewczynki: Emma, Estera, Antonina
      • olinka20 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:16
        Nikos Dyzma tongue_out
        Ale widze, ze nie tylko ja fanka Juliana big_grin
        • schiraz Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 22:10
          Olinka, no Nikodem to piękne imię jest, nie wygłupiaj się smile Tak ma na imię mój synek najmłodszy, mówimy na niego Niko. A co do Aleksandra to JA TEŻ zgadzam się, że to piękne imię, ale mój mąż stwierdził, że wystarczy mu jedna Ola (czyli ja) a Olka nie zdzierży. I się poszło gwizdać. Ja ci proponuję Mateusza smile
          • olinka20 Shiraz :) 31.07.13, 08:18
            Ale wtopa wink
            Ale skrót Niko mi sie bardzo podoba, tak gangsta brzmi wink
    • lady.godivia Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:13
      Tytus
      Sławomir
      Piotr
      Kajetan
      Konstanty
      Teodor
      • zurekgirl Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:26
        Mialam kiedys pieknego i fajnego kolege Kajetana...ale Angole beda go Kadzetan czytac, a to juz niefajne. W Pl pewnie bylby Kaj wlasnie.
    • zuzia36 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:22
      król Artur, Tomasz, Stanisław, Mateusz, Paweł
      • aaadddaaa83 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:26
        W maju urodziłam syna. Wybraliśmy Kajetan. A rozważaliśmy Nikodem, Ignacy, Bruno, Iwo, Natan i Milan.
        • 3-mamuska Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:46
          Ja mam Alexa i Dariusza. Jak ktos (Polacy) mówią Olek to poprawiam i mówię ze jego imię to Alex ja tam "o" żadnego nie widze.
          Tomasz, Filip, Hubert, Robert, grzegorz. Moze jeszcze Arek ale znam takiego jednego nieciekawy chłopak. Strasznie mi sie podoba Leon mówią Leoś.
          • mearuless Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 00:16
            ooooooo straszne!! ja mam core aleksandre i mowimy ola.
            aleksander to po polsku zdrobbniale olek.
            nie ma bata-alex to poza polska gramanicą.
            • mearuless Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 00:35
              BARTEK!!!
              no nie badz dupa i daj BARTEK!!
              to super faceci sa...najwspanialsi, pod kazdym wzgledem.
            • 3-mamuska Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 02:50
              mearuless napisała:

> ooooooo straszne!! ja mam core aleksandre i mowimy ola.
              > aleksander to po polsku zdrobbniale olek.
              > nie ma bata-alex to poza polska gramanicą.
              >

Wiesz my tez mamy Aleksandrę w rodzinie i mówimy Ola. Ale nienawidzę imienia Olek.
              No i dla mnie głupie ze z imienia Aleksadra powstaje Ola, nie wiem skąd sie to wzięło.
              Idiotyczne to jest, bo to 2 inne imiona.
              Ola w żaden sposob nie powstaje ze zrobienia uciecia sylab w imieniu Aleksandra.
              • pantea Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 07:13
                może: George Alexander Louis
                Teraz będą modne wink
              • olinka20 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:19
                a co ty opowiadasz. Ja jestem Aleksandra i jak najbardziej Ola.
                Z drugiej strony zawsze mnie wkurzało jak Olgi mowiły o sobie, ze są Ole. Olga to Olga tongue_out
            • mme_marsupilami Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 14:00
              Blad. Zagramanicnego AleKSandra wolaja Alek lub Oluszsz smile
        • pysiaczek1234 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 22:00
          Miałam ten sam problem, bo całe moje życie miałam w planach syna nazwać Jakub, i w pierszwej ciąży miałam mieć syna i do końca mówiłam na brzuchol, Bubuś, Kubuś, urodziła się córcia smile i po babci męża dostała imię Ola, tak na szybkiego ale pasuje do niej i akurat nie ma ich za dużo z jej rocznika smile Imię dla syna ukradła mi rok później męża siostra, nazwała swojego syna Jakub i jakoś jak zaszłam w drugą ciąże nie miałam imienia dla chłopca. W dniu porodu jakoś tak nam wpadło , że skoro córka po babci męża to synek po pradziadku imię odziedziczy i został Jan. Ogólnie to nawet w przedszkolu został Jasiem, i sam na siebie mówi Jaś , Jasiulek Janek nam imię bardzo pasuje do nazwiska. Akurat i Jaśków z jego rocznika wielu nie spotkaliśmy, w grupie przedszkolnej był tylko jeszcze jeden Jan, a że większy i poważniejszy od mojego to i panie jednego nazywały Jaś (mojego) a drugiego Jan i wszystkim to pasowało smile
          Dariusz też ładne, chociaż kiedyś mi się nie podobało ale spotykam bardzo fajnych facetów o tym imieniu , takich ułożonych rodzinnych , dobrze mi się kojarzą.
    • karolina17w Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 21:52
      Mój syn ma na imię Albert smile Rodzina całą ciąże mówiła "Piotruś"

Mi zaś podobają się:
      Karol
      Gabriel
      Adrian
      Filip
      Rafał
    • jowitka345 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 22:01
      Błażej jak dla mnie debest smile
    • karra-mia Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 22:53
      ja nie będę oryginalna, mam dwóch i dwóch takich, jakich chciałam Maksymilian i Aleksander. Jeden święty, drugi Wielki zdobywcabig_grin
      • yvi1 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 23:05
        Moj syn jest Kai Gabriel,i tak przyznaje sie ,uwielbiam " Krolowa sniegu " i stad to imie,a ze mieszkamy w Niemczech ,to imie jak znalazl smile.
        Bardzo mi sie Nataniel podobal i przez cale zycie Raul,ale za kija do nazwiska nie pasuje smile.
    • capa_negra Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 30.07.13, 23:22
      Najważniejsze żeby chłopak dostał imię, którego gdy moda na nie minie nie będzie się wstydził
      • opium74 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 07:34
        Rysiek! Bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki wink
    • rose.rouge Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:15
      Jak dla mnie ciekawe:
      Albin, Emil, Mieszko, Norbert, Rufin, Ignacy, Norman.
      • grave_digger Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:17
        Norbert jeszcze ujdzie, ale reszta... koszmar big_grin
        • rose.rouge Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:39
          cóż, znam cztery imiona z życia, wszystkich z nich b.lubię więc pewnie to też miało swój udział w mojej ocenie tongue_out Ale Normana akurat nie znam tongue_out
          • rose.rouge Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 09:11
            A Tobie chodziło o Norberta... Cóż, dobre skojarzenia.. smile
    • grave_digger Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:16
      Aleksander
      Remigiusz
      Miłosz
    • rebelka1986 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 08:39
      Gniewko jest fajne, ale już Mścigniew czy Mścisław nie bardzo wink
      Dorian kiedyś mi się podobało, ale nie ma zdrobnienia, no poza makabrycznym Doriankiem big_grin
      Jaś, Staś, Antek są fajne, bo pasują w każdym wieku i do każdego nazwiska.
      Jacek może? Tomasz? Konrad? Olgierd?
    • benitax80 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 09:06

Kacper, Kamil, Przemysław - u nas z imionami dla dziewczynki nie było żadnego problemu, natomiast z chłopięcymi ogromny!
    • margotka28 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 13:28
      Olaf, Aleksander, Michał, Wiktor, Maksymilian, Jan
      • margotka28 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 13:29
        Eryk, Albert, Ernest
    • leli83 Re: a np.Piotr,Bartłomiej,Michał? 31.07.13, 13:43
    • mme_marsupilami Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 13:55
      Olgierd, Boguslaw, Jedrzej, Jerzy. Moje ancymonki to Gabriel i Aleksander. I jak ?
      • gag10 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 14:30
        Radosław albo Hubert? Mocno brzmiące imiona ale z wieloma fajnym zdrobnieniamismile
    • lady.godivia kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 18:24
      • doral2 Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 18:51
        jeśli nie, to jeszcze rozważ Nabuchodonozora.
        zdrobnienie to Buchcio, Donorek, Zorek big_grin
        • mamaoskarka18 Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 19:31
          Paweł- Pawełek, Pawcio
          • mamaoskarka18 Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 19:45
            Sąsiadka ma Alvina
            • olinka20 Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 20:00
              I wiewiórki big_grin
              Wybacz, nie mogłam sie powstrzymac big_grin
              • kfiatuszkowa Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 20:22
                Fuck, też o tym pomyślałam big_grin O tych wiewiórkach big_grin big_grin big_grin

No więc tak, Bosmanowa mi podesłała stronkę z której wybrała imię dla kudłatej poczwarki wink I na razie mamy 3: Adrian, Artur, Kamil. Tylko bez komentarzy pleaseeee big_grin big_grin big_grin
                • capa_negra Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 20:28
                  ufff - każde fajne i dziecko kiedyś nie będzie się wstydzić
                • olinka20 Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 20:33
                  Ardian big_grin
                  Nie wiem co to imie ma w sobie, ze wiekszosc mowi ARDian, a nie ADRian big_grin
                  A miałam kumpla Artura, jego zonka mowiła do niego Arczi big_grin Zbrzydziła mi to imię na amen.
                  I dodam, ze moj sasiad, ktory puszczał techniawe od 7 rano to był Kamil tongue_out Jak ja gnojka nienawidziłam wink
                  • kfiatuszkowa Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 21:03
                    Maupa tongue_out
                    • zurekgirl Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 21:55
                      Adrian jest super, mysle ze jak by mi sie przystojny facet tym imieniem przedstawil to by mi sie libido uaktywnilo momentalnie. Jakos tak francusko brzmi wink A maly Adrianek pewnie slodki jest. No ciezko cos dziadowskiego o Adrianie powiedziec. I co? I moj chlop mowi Adrianowi nie.
                • jowitka345 Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 21:58
                  kfiatuszkowa napisała:

> Fuck, też o tym pomyślałam big_grin O tych wiewiórkach big_grin big_grin big_grin
                  >
                  > No więc tak, Bosmanowa mi podesłała stronkę z której wybrała imię dla kudłatej
                  > poczwarki wink I na razie mamy 3: Adrian, Artur, Kamil. Tylko bez komentarzy plea
                  > seeee big_grin big_grin big_grin

Arrrrrdian big_grin piekne big_grin
                  Artur mi się źle kojarzy!
                  Kamil..hmmmmm tez ładnie smile
                  • 3-mamuska Re: kfiatuszkowa, wybrałaś coś??? 31.07.13, 22:16
                    > Arrrrrdian big_grin piekne big_grin
                    No !!! Masakrabig_grin
                    Artur to był klasowy przystojniak w podstawówce .
                    Kamil znam 2 ,oj takie ciepłe kluchy.
    • andziulec Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 21:06
      Artur tongue_out
      • zuzia36 Re: Będzie bezimienny, zobaczyta :D :P 31.07.13, 22:12
        Artury som zajebiste!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka