Dodaj do ulubionych

Pytanie do kociar

11.08.13, 15:40
Dlaczego znajomy kotek, nie ucieka przed moją córką (1,5lat), choć ona za każdym razem mu krzywdę robi?
Chciałby człek trochę spokoju, a tak musi kota przed bestyją chronić. Ona go ciągnie za ogon, garście sierści wyrywa, kopie, a on nawet nie odsunie się od niej, choć wie, że jak nie zdążymy jej złapać to mu łomot spuści...
Specjalnie przychodzi i łasi się. No ja bym spadała, gdybym ją zobaczyła, a on nic? No jak to zachowanie kota tłumaczyć?
TAK tłumaczę młodej, dlaczego nie powinna, nie może itp kotu krzywdy robić, nie pomaga, więc chciałabym choć na kocią mądrość liczyć, bo starszy.... tongue_out podobno inteligentne to stworzenia...
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Pytanie do kociar 11.08.13, 16:49
      Odpowiedź jest paradoksalna - widocznie kotu to się podoba.
      • 3-mamuska Re: Pytanie do kociar 11.08.13, 17:07
        verdana napisała:

> Odpowiedź jest paradoksalna - widocznie kotu to się podoba.

Dokładnie, kot jest taki ze jak chce to sie schowa i tyle.
    • dziewczyna_bosmana Re: Pytanie do kociar 12.08.13, 08:36
      kot masochista tongue_out
    • olinka20 Re: Pytanie do kociar 12.08.13, 11:34
      Hehe, odpowiedzi wyzej sa idealne.
      Moj rudy Puk kocha dzieci, ostatnio był u nas taki mniej wiecej roczniak wink i chciał pogłaskac kotka, ciepnął mu łapą, az sie wystraszyłam czy gruby go nie drapnie, a ten zdziwiony przeniosł sie na oparcie kanapy i do konca wizyty obserwował dziecko smile
      • opium74 Re: Pytanie do kociar 12.08.13, 12:17
        Moj jeden jest dewiantem. 5 dzieci go zamęcza, każde ciągnąc łape/ogon troche bardziej w swoją strone a on leży na plecach i mruczy....
        Za to znajomy pomachał mu ręka przed nosem chcąc włączyc tryb polowania i mu się udało.
        Ten sam kot który kilka minut wczesniej sam sie pchał dzieciom pod ręce dorosłego zadrapał do krwi...
    • fajnyrobal Re: Pytanie do kociar 12.08.13, 12:20
      Mój spierdyla na widok dzieci, więc ci nie pomogę wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka