Dodaj do ulubionych

Do warszawianek

16.08.13, 21:05
Dziewczyny mój syn złamała sobie nogę wczoraj na trampolinie, w szpitalu w którym go przyleli pod Wrocławiem, gdzie przebywaliśmy na wakacjach, założył nam gips tradycyjny, a on 4-latek po prostu nawet na kibel nie może usiąść po gips ma od góry aż po stopysada szukam ortopedy który zmieniłby mi ten gips na ten lekki gips plastikowy? i teraz nie wiem czy jechać na ostry dyżur na Niekłajską bądź Działdowska? A oni i tak mnie odstawią?może znacie kogoś co w weekend mi zmieni ten gips?
Obserwuj wątek
    • magiczna_marta Re: Do warszawianek 16.08.13, 21:34
      weź pod uwagę to że żeby zdjąć gips lekki trzeba użyć mechanicznej piły...
      jak mój 5 latek złamał rękę to też chciałam lekki ale nam odradzono właśnie z powodu utrudnionego zdejmowania tego ustrojstwa
      Młody ogarnie poruszanie się, daj mu trochę czasu
    • rudamarta4 Re: Do warszawianek 16.08.13, 21:34
      Nie na Niekłajską, tylko Niekłańską. A nie możesz po prostu zadzwonić do szpitala i spytać?
    • motylka34 Re: Do warszawianek 16.08.13, 22:24
      Carolina medical center- prywatnie. Zakladalam tam lekki gips na skrecona kostkę, nie było jakoś tragicznie drogo. Może szpital na barskiej albo ten ortopedyczny w otwocku. W gipsie pierwszy tydz jest do d..., potem jest łatwiej, niezależnie od tego czy to cement czy plastik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka