doral2 26.08.13, 18:33 po prawie 4 tygodniach niebiegania. było pysznie, chociaż krotko. noga na razie nic nie mówi. zobaczę wieczorem, czy jej się gadać nie zachce spuchlizną... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: wrócilam do treningów 26.08.13, 18:48 Akurat też właśnie wróciłam z treningu. Pozdrowienia dla twojej nogi, niech wraca do pełnej wydolności. Odpowiedz Link
doral2 Re: wrócilam do treningów 26.08.13, 18:54 moja noga serdecznie ci dziękuje i odwdzięcza się wieściami z lilda. na dole, za kaloszami i dziecięcymi fatałachami. Odpowiedz Link
klubgogo Re: wrócilam do treningów 26.08.13, 19:04 O widzisz, koszulka z długim rękawem przydałaby się, u mnie jest tak zimno, że odechciewa mi się dzisiaj biec, ale zaraz idę, rozgrzeje się Pozdrawiam nogę Odpowiedz Link
doral2 Re: wrócilam do treningów 26.08.13, 19:10 noga mówi, że jej dzisiaj w koszulce bez rękawów było w sam raz. ale nie odmówi sobie zakupu koszulki z długim rękawem i długich leginsów kurtkę do biegania noga już sobie kupiła onegdaj. Odpowiedz Link