fajnyrobal 28.08.13, 20:56 nic się nie dzieje, przeciągi i koty fruwają tylko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: E, nudno tu 28.08.13, 21:00 Wypraszam sobie, koty grzecznie spią, a nie fruwają Odpowiedz Link
olinka20 Re: E, nudno tu 28.08.13, 21:18 Szturnchnełam Puka, miauknął z rozzaleniem i obrócił sie na 2 bok Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: E, nudno tu 29.08.13, 00:08 E, akurat. Robią pff a tu tlen i woda? A pundel na pewno cichacza puści Odpowiedz Link
olinka20 Re: E, nudno tu 29.08.13, 08:48 Eno nie mowiłam, ze pundel baków nie sadzi A koty moze sie kryją, bo jeszcze nie przyuwazyłam ( przyczułam ? ) Odpowiedz Link
amoreska Re: E, nudno tu 28.08.13, 21:01 Rok szkolny się zbliża, wszyscy wyprawki kupują i pieniądze liczą... Odpowiedz Link
tetika Re: E, nudno tu 28.08.13, 21:02 robalku wszedzie nudno. ludzie jakos w realu poznikali.... Odpowiedz Link
hamerykanka Re: E, nudno tu 29.08.13, 02:55 No ja mam powyzej uszu w tym tygodniu-slubny ma 75 rocznice placowki, jest jednym z organizatorow obchodow-widze go moze ze dwie godziny dziennie, jak wpada cos zjesc i z powrotem, do polnocy. tyle ze rano zawozi dziecko do szkoly, a ja juz potem odbieram i woze na zajecia dodatkowe. Dzis bylismy razem obczaic gdzie jutro ma swoje lekcje karate; okazalo sie ze w downtown (centrum), gdzie jst mnostwo uliczek i w dodatku jednokierunkowych, jutro bede musiala juz sama znalezc-GPS wyrzuca mnie na 8 pasowa obwodowke, gdzie zmienic pas w godzinach szczytu jest marzeniem...I tak biore Rosomaka na wszelki sluchaj, bo wczoraj jak jechalam 4Runnerem jakis idiota przyczepil mi sie do tylnego zderzaka i jechal 20 cm ode mnie. A juz nawet nie chodzi ze ja, ale boje sie o dziecko, ze cos jej mogloby sie stac... Tak wiec od tego tygodnia mala ma dwa razy gimnastyke artystyczna (coraz lepiej wychodzi jej gwiazda ) , karate i balet ze stepowaniem (godzina, gdzie pol lekcji jest baletu a pol stepowania), no i w weekendy ojciec zabiera ja na basen.... No nie nudze sie Odpowiedz Link