Dodaj do ulubionych

Olinko! :)

23.09.13, 13:42
No i ja tam, teściu wrócił? Ja gadałam ze znajomymi Chorwatami, teraz w Dalmacji wszystko pieknie, kąpią się i jest cudownie...Ale za chwilę może być już kiepsko...Jakbym z chłopem tylko jechała to luz, zajecia byśmy sobie znaleźli wink Ale z dzieckiem 3 letnim...aaa, boję się deszczu big_grin

Szukam jakiegoś last minute na Kretę, chcieliśmy 14 dni ale ceny są straszne (a przecież to już październik będzie!) więc chyba stanie na 7-8 dniach, też by było cudnie.

A travarica to taka wódka, coś jak rakija tylko z ziołami w środku, ja tak naprawdę tego nie lubię bo z alkoholi lubię tylko wino i piwo ewentualnie, mocniejsze to nie dla mnie. Ale jakbym była w Chorwacji to dla zasady jeden kieliszek obowiązkowo big_grin

lh3.ggpht.com/-DMtbCZQmXHI/Sxa76g2O0yI/AAAAAAAAFAo/x-vAAKl-OJc/s720/IMG_1516.jpg
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Olinko! :) 23.09.13, 14:17
      Wrocił, wrocił smile Juz w sobote.
      Nie wiem dokladnie gdzie byli ( nazwa miejscowosci) ale byli na polnocy. Temp ok ( ciepło) ale nie upalnie, jeden dzien tylko lało i było tak sobie.
      Natomiast na połnocy juz sie wszystko teraz zwija, sezon sie konczy, pytałam jak woda- niby lodowata nie jest, ale tak zeby sie potaplac tez nie bardzo.
      Zapewne im bardziej na południe tym cieplej i sezon dłuzej.
      • woezel_pip Re: Olinko! :) 23.09.13, 17:55
        No właśnie, wlaśnie- chcieliśmy do Istrii bo najbliżej z Poski (podróż z dzieckiem więc wiadomo- im szybciej tym lepiej big_grin) no ale tam wg prognoz pogody 15 stopni. No nie nie, chrzanię to big_grin
        Znajomych mam w Dalmacji- no to teraz super, 25 stopni. Ale za kilka dni może być już inaczej.
        A ja chcę, pragnę- poleżec na słońcu pod palmą, potaplać się w morzu, mieć dziecko z głowy (bo się będzie pod okiem taty taplało w basenie). Nie dla mnie w tym roku wycieczki krajoznawcze, chcę zasadzić pupę i grzać się i mieć wszystko w nosie.
        Poluję na jakiegoś lasta na Kretę. Howk big_grin
      • doral2 Re: Olinko! :) 23.09.13, 19:40
        off topic - olinka, skocz szybciutko na pocztę, plizzzz!
        • woezel_pip Re: Olinko! :) 27.09.13, 23:13
          Lecimy na Kretę smile smile smile
          Fajny hotel,nad samym morzem, fajny basen ze zjeżdżalniami dla dziecka no i wierzę, że pogoda będzie super smile
          Ależ się cieszę smile
          • olinka20 Re: Olinko! :) 29.09.13, 21:04
            Super smile
            Wygrzej smutki i stresy i niech malutka tez odpocznie smile
            BAwcie sie dobrze!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka