30.09.13, 23:39
właśnie teraz mnie boli brzuch, okolice wątroby i promieniuje na plecysad wziełam już 4 nospy, jakiś rapacholin i ch.., boli dalejsad pierwszy raz mam cos takiego. Prawie nic dzisiaj nie jadłam bo mocno przeziębiona jestem więc niestrawnośc to raczej nie jest
Obserwuj wątek
    • 3-mamuska Re: booooli 01.10.13, 03:13
      Moze kamienie w woreczku żółciowym.?
      • olinka20 Re: booooli 01.10.13, 09:13
        Ale z tym to lepiej na pogotowie sie udac, bo zagłuszanie bólu nospą moze przyniesc wiecej zła, niz dobra.
    • motylka34 Re: booooli 01.10.13, 13:28
      No więc o 1 wylądowałam na ostrym dyżurze i okazało się że mam klasyczną kolkę żółciowasad nafaszerowali mnie zastrzykami i w poniedziałek mam laparaskopowe usunięcie woreczka żółciowegosad niby jestem w takim stanie że leki dałyby radę, ale jak pomyśle że jeszczeraz mam się tak męczyć to wolę ten zabieg. Niby się zdrowo I lekko odżywiam A i tak taka akcja...
      • hedna Re: booooli 01.10.13, 13:31
        Miałam laparoskopie w maju,powodzenia!
      • olinka20 Re: booooli 01.10.13, 14:00
        Czyli dobrze kombinowałam.Bedzie dobrze, kolezanka miała usuwany laparoskopowo woreczek i jest ok.
    • motylka34 Re: booooli 01.10.13, 16:35
      Trochę mi to przeszkadza w planach rozrodczychsad ale jak trza to nie ma wyjścia
      • opium74 Re: booooli 01.10.13, 17:33
        znałam dziewczyne która miała wycinany woreczek będąc w ciązy... smile
        Wszystko sie dobrze skonczyło i dla niej i dla dziecka smile
        • motylka34 Re: booooli 01.10.13, 20:25
          Opium, lejesz miód na moje serce i lecę przywdziewać sexy bieliznęsmile Tylko czerwony nochal trochę psuje efektsmile Z 2 dzieckiem czekałam 9 lat, moge poczekać jeszcze 3 m-ce, a poza tym robić a zrobić...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka