prigi 21.11.13, 19:07 dupa dupa dupe pogania. Fak trzymajcie jutro z rana kciuki, bo afera w robocie murowana dalam dupy oj,bedzie grzmialo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olakociak Re: dupa 21.11.13, 19:52 Ja kciuczę również- ostatnio dostałam nowe stanowisko i niestety też ciąglę daję dupy, więc wiem, że wsparcie się przydaje Nie jesteś sama. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: dupa 22.11.13, 06:39 ejj, no ale tak bez detali i w ogóle? oczywiście kibicuję, ale mów OCB, bo padnę na zawał! Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: dupa 22.11.13, 14:02 Ej, chyba nie jest tak źle. Może to Ty tak odczuwasz. Trzymam kciuki by nie za bardzo ten opr był i rozeszło sie po kościach. Odpowiedz Link
prigi Re: dupa 22.11.13, 18:56 dzieki kciuki pomogly rano poszlam do kierownika i opowiedzialam mu o wszystkim. Z lekka sie podlamal, ale sam dzielnie poszedl do dyrektorki. Aby wyprostowac moj blad trzeba bedzie wprowadzic zmiany zaakceptowane przez zarzad. Podobno sie wsciekla, ale szybko ostygla. Na wszelki wypadek omijalam ja przez pol dnia taki cykor ze mnie uffff, jakos poszlo osle, jakos poszlo Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: dupa 22.11.13, 22:14 Ufff....jak ulżyło. Czyli AŻ tak źle nie było. Wszystkim zdarzają się błędy, bo nikt nie jest doskonały. Też mi nie raz czy dwa się zdarzyły wpadki i mam zaćmienie umysłowe i źle wychodzi. Odpowiedz Link
esofik Re: dupa 22.11.13, 22:59 super lepiej, ze sama się przyznałaś i był czas na korektę. Błędem byłoby przemilczeć i czekać, trzęsąc portkami.. konsekwencje mogą być stokroć gorsze Odpowiedz Link