Gość: mj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 14:11 Witam Mam pytanie : czy ktoś w Ciechanowie napisze dobry biznes plan i ile to może kosztować?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DORUNIA Re: biznes plan IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 21:25 Napisz coś więcej pod jaką dotację ten biznesplan czego ma dotyczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: biznes plan IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.06.09, 22:44 Biznes plan nie musi być pod dotację. Może być np. pod rozpoczęcie nowej działalności albo pod kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: biznes plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:00 biznes plan dla nowej firmy żeby uzyskać dotację z urzędy pracy. pomysł i wszystkie szczegóły znam tylko chcę żeby ktoś mi to ładnie poukładał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocka Re: biznes plan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:24 Napisz jaka branża i jaka mniej więcej ma byc kwota dotacji. Najlepiej na maila: rocka77@interia.pl I na kiedy jest Ci ten biznes plan potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: biznes plan IP: *.multimo.pl 29.06.09, 17:09 Nie musisz nikomu płacić, jest ona prosty w napisaniu. Pisz to co planujesz zrobić. Jak masz pytania zgłoś się do pracowników Urzędu, nie powinny odmówić pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpl Re: biznes plan IP: *.xdsl.centertel.pl 29.06.09, 19:29 www.fg.org.pl/index.php?st=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk. Re: biznes plan IP: *.xdsl.centertel.pl 29.06.09, 21:26 no pewnie zgłoś się do urzędu pracy, wyjaśnią co i jak zrobić. a ja nawet dostałem książkę o pisaniu biznes planu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camel Re: biznes plan IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 22:34 Nie jestem z Ciechanowa ale mogę napisać Biznes Plan. Kontakt camel5@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: biznes plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 13:17 Jak możesz to na jutro to napisz mi ten biznes plan na pp. ok z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś