Dodaj do ulubionych

kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:)

30.12.13, 01:28
czy któraś z Was będzie się może w niezbyt dalekiej przyszłości się do niej wybierała?
i chciałoby by się jej kupić dla mnie kilka pierdołek, stanąć później na poczcie i mi je wysłać?
mogłabym niby na allegro zamówić, ale jak to zwykle bywa - jak jest jedna rzecz, to nie ma drugiej na aukcjach danego sprzedającego itp.
byłabym wdzięczna przeogromniesmile
jakby któraś była chętna, to info, czego dusza pragnie oraz kasę wyślębig_grin
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 07:39
      Cholera, nie mogłaś się zgłosić 2 dni temu?? Jechałam obok Ikei a teraz nie wiem kiedy mnie w tamte strony zagoni.. Swoją drogą listę suwaczków masz imponującą smile
      • a-ronka Kama, u mnie będzie za 2 lata 30.12.13, 10:25
        poczekasz ?tongue_out
        Teren już jest, bilbordy stoją a budowa ma ruszyć w połowie 2014 r, ale jaki wybór towarów będzie smile

Janki pewnie na wiosnę odwiedzę.
    • rebelka1986 Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 10:28
      Na all mają sporą przebitkę, nawet na małych pierdółkach. Nie wiem skąd jesteś, ale zerknij na ofertę firmy ariba - wysyłasz im listę zakupów z Ikei, wybierasz dogodny termin i masz dostawę prosto do domu. Płacisz tylko za transport, zdaje się, że jeśli koszt towaru nie przekracza 350 zł to wychodzi 50 zł za usługę. Już ze trzy razy robili mi zakupy (od noży do szaf pax) i zawsze jest 100% satysfakcji wink
      • mamaoskarka18 Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 10:40
        No niestety Ikei nie mam, ale dookoła mam pełno biedronek więc jak coś chcesz z biedry to daj znać wieczorkim będę na zakupach to i dla ciężarnej mogę zrobić przysługę smile
    • mruwa9 Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 10:45
      dlaczego ikea w PL nie moze uruchomic swojego sklepu online?
      W innych krajach dziala...
      Moze by zmasowany atak pytaniami o sklep online do ikei? Wykazac, ze jest spore zainteresowanie?
      • kama_msz a-ronka:) 30.12.13, 10:59
        u mnie niby też mają zbudowaćtongue_out
        a 50 zl za przesyłkę...słaby interes, zwłaszcza, że ja potrzebuję dosłownie kilku pierdołek, których łączna cena chyba nawet 50 zł. nie wyniesiebig_grin jak bym robiła grubsze zakupy, to bym się pewnie skusiła.
        może jednak ktoś będzie jechał...?
        • dorcia1234 Re: a-ronka:) 30.12.13, 11:18
          ja być może będę jechać w sobotę- o ile uda mi się męża namówić.
      • ivaz Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 21:40
        Przecież Ikea w Katowicach prowadzi sprzedaż on-line, w ciągu kilku dni towar jest u Klienta
        • ivaz Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 21:41
          www.ikea.com/pl/pl/store/katowice
          zakładka "kupuj z domu"
    • motylka34 Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 14:37
      Ja mieszkam kolo ikei. Co chcesz to podejde i Ci kupiesmile
      • kama_msz motylka 30.12.13, 15:43
        oooo, to ja bym chętnie wykorzystała Twoją dobroćsmile
        po sylwku bym ci podesłała na pocztę linki, bo teraz to nie będę tyłka zawracać przed nowym rokiem.
        dzięki serdecznekiss
        • nerri Re: motylka 31.12.13, 00:55
          Opcjonalnie możesz do mnie pisać, też mam blisko i często bywam w okolicywink
          • motylka34 Re: motylka 01.01.14, 16:03
            Jak dużo tego będzie to się podzielimywink albo razem na zakupy pojedziemysmile
            • nerri Re: motylka 02.01.14, 13:29
              To gdzie ty do tej Ikei się wybierasz?smile
              Jeśli można spytaćwink
              • motylka34 Re: motylka 02.01.14, 16:27
                Warszawa Targowek
                • nerri Re: motylka 02.01.14, 22:51
                  Tam mam trochę za dalekowink Ja tą łódzką odwiedzamwink
    • klubgogo Re: kochane dziewczęta mające ikeę w okolicy:) 30.12.13, 20:37
      Mam ikeę ze 3 km dalej, więc teoretycznie blisko, ale dojazd do niej tak beznadziejny, że raczej żaden. Sama jeżdżę tam raz na 2 lata i przykro mi, ale prędko się nie wybiorę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka