esofik 12.03.09, 23:40 Właśnie oglądam, po raz nie wiem który. I jak zawsze miałam nadzieję, że on zdąży ją uratować. Niestety, znowu się spóźnił Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: Braveheart 12.03.09, 23:42 rzadko płaczę na filmach, ale na tym wyłam. Choć najbardziej to wyłam na armagedonie - bozsze ale jazda była mój ówczesny chłop nie mógł mnie uspokoić sama nie wiem co mi odbiło Odpowiedz Link
esofik Re: Braveheart 13.03.09, 00:10 ja wyję na bollywoodzkim "Czasem słońce, czasem deszcz". Gdy ta matka tak czeka na syna Odpowiedz Link
cudko1 Re: Braveheart 13.03.09, 00:12 nie oglądałam - może nie słusznie ale mnie odrzuca od tego kina, nie wiem czemu za nazwe?? za kolorowe?? Odpowiedz Link
esofik Re: Braveheart 13.03.09, 00:16 większość to kicze i przeróbki amerykańskich i europejskich hitów. Ale czasem trafią się perełki. Odpowiedz Link
exotique Re: Braveheart 13.03.09, 00:32 a mnie sie muza podoba. i znienawidzone prasowanie dobrze idzie jak se bolyuda zapuszcze Odpowiedz Link
alesio23 Re: Braveheart 13.03.09, 09:52 To jest ulubiony film mojego ojca. Ijak byłam mała ogladałam go ze dwieście razy ale.... otym, że on na końcu umiera dowiedziałam się już jako wyrosnieta nastolatka, bo mój staruszek zawsze końcówę filmu przwijał i mówił cos w stylu:"no ten film i tak jest długi,a tu już się nic nie będzie działo" itp Odpowiedz Link
hellious Re: Braveheart 13.03.09, 12:21 Mnie to sie najbardziej te widoki podobaja... Ach, jak tam pieknie I ta scena gdzie on wrzeszczy " they can take our lifes but they cant take our freedom!" ( czy jakos w ten desen to szlo) Odpowiedz Link
deela Re: Braveheart 13.03.09, 12:22 to jutro gladiator - moze chociaz on dobiegnie na czas? Odpowiedz Link