babowa 14.03.09, 13:23 i zachodzi w głowę czego chcą od niej te ematki/emaglary? Ale jakoś pokorna i cicha jest aż dziw bierze Może hormony ja prztłumiły ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 13:48 babowa napisała: > i zachodzi w głowę czego chcą od niej te ematki/emaglary? > Ale jakoś pokorna i cicha jest aż dziw bierze > Może hormony ja prztłumiły ? > Haha jezus maria nie zesraj sie. I tak wprost spac nie moge bo sie zastanwiam czego chce ode mnie emagiel. I w ogole boje sie tutaj odzywac. Smiac mi sie chce, bo wydaje mi sie ze jest dokladnie odwrotnie.... No ale coz, mozna sie bylo spodziewac. Odpowiedz Link
aga9001 Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:07 hmmmm szybki odzew -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:09 aga9001 napisała: > hmmmm szybki odzew hah teraz wszystko bedzie kometnowane- czas odpowiedzi nawet! Nie, no zdecydowanie to LIPCOWA W GLOWE ZACHODZI czego chca od niej matki maglary, nigdy odwrotnie! > > > -------------- > <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
babowa Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:08 Haha jezus maria nie zesraj sie. a tam gadasz, wolałabym tobie juz srutnąć ale ty w ochronce teraz, więc ci sie odwlecze w czasie >I tak wprost spac nie moge bo sie zastanwiam czego chce ode mnie > emagiel. I w ogole boje sie tutaj odzywac. > Smiac mi sie chce, bo wydaje mi sie ze jest dokladnie odwrotnie.... lipcowa ty śpij lepiej, to zdrowiej dla dzidzia i dla nas też, powietrze czystsze bez ciebie >No ale coz, mozna sie bylo spodziewac. no jak można było, to po co tu włazisz? prosił cię kto? Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:10 > a tam gadasz, wolałabym tobie juz srutnąć ale ty w ochronce teraz, > więc ci sie odwlecze w czasie Oh dziekuje! > > > lipcowa ty śpij lepiej, to zdrowiej dla dzidzia i dla nas też, > powietrze czystsze bez ciebie Wow, porazajaco blyskotliwa odpowiedz! Zatkalo mnie, naprawde teraz juz nie wiem czego ode mnie spryciarki chcecie! > no jak można było, to po co tu włazisz? prosił cię kto? A to trzeba miec specjalne zaproszenie? Odpowiedz Link
babowa Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:14 lipcowa idz sie połóż , nożki do góry unieś i poczekaj niech ci krew spłynie, może wtedy czymś w końcu uda ci się błysnąć Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:18 babowa napisała: > lipcowa idz sie połóż , nożki do góry unieś i poczekaj niech ci krew > spłynie, może wtedy czymś w końcu uda ci się błysnąć Nie, no poki co to Ty blyszczysz... Odpowiedz Link
babowa Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:26 bosze chroń od błysków podobnych lipcowej Odpowiedz Link
aga9001 Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 14:34 Taki wolny wniosek- może ja nie jestem zbyt lotna... Ale zawsze mi się wydawało, że jak moje towarzystwo komuś nie pasuje to po prostu nie wcinam się tam. Tak więc mam pytanie, bo Pani Lipcowej nie zapoznałam na żadnym forumie - w formie wspólnej dyskusji, jak jest sens Pani wypowiedzi tam gdzie Pani nie chcą?? -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
wilma1970 lipcowo 14.03.09, 15:00 Odnosisz megamegalomańskie wrażenie, że WSZYSTKO dzieje się z Twojego powodu i Ciebie dotyczy. Nie. Zobacz. Postąpiłyśmy zgodnie z zasadą "Nie palmy komitetów, zakładajmy nowe" i mamy swój zakątek i you are not welcome. Może spójrzmy prawdzie w oczy - Ty nas też w jakiś perwersyjny, niepojęty sposób potrzebujesz. Może nie masz z kim pogadać po polsku, może nie masz innych znajomych, którzy Cię lubią i akceptują. Może wyznajesz zasadę przysrywam ergo sum. Dla każdego tu jest miejsce. Chętnie Cię tu widzimy. Tylko zanim napiszesz coś naprawdę zjadliwego pomyśl, czy chciałabyś usłyszeć od kogoś tekst w stylu - Może lepiej dla Twojego brata, żeby nie żył. No, mam wrażenie, że dotknęłam teraz gówna, ale dla mnie Twoje wypowiedzi czasami mają ten kaliber wrażliwości. Tyle. Odpowiedz Link
doral2 Re: lipcowo 14.03.09, 15:20 ekhem.. przypominam, że tu nie ma cenzury i nie przyjmuje się reklamacji, więc jak ktoś coś chlapnie jak chujem w płot, to pozostanie tu na forever wieków, ament. zatem chlapiecie na własną odpowiedzialność Odpowiedz Link
wilma1970 Re: lipcowo 14.03.09, 16:04 Jeśli to do mnie, to tak poczuwam się. I mam wrażenie, że przegięłam. Choć z drugiej strony może takie ostre cięcie przetnie wrzód na dupie jakim jest lipcowa. Jeśli nie, to nikt nie będzie stratny. Odpowiedz Link
babowa Re: lipcowo 14.03.09, 16:19 mnie się wydaje ,że nie przegiełaś, po prostu nazwałaś rzecz po imieniu bez żadnego pitu pitu a lipcowa chyba przytkało na dobre po Twoim poście Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: lipcowo 14.03.09, 16:30 "a lipcowa chyba przytkało na dobre po Twoim poście" i ciągle podczytuje Odpowiedz Link
doral2 Re: lipcowo 14.03.09, 18:53 Wilma, nie, to nie było personalnie do ciebie, to było ogólnie do ogółu. Odpowiedz Link
wilma1970 Katharsis 14.03.09, 18:58 Ok. Ale i tak wstydzę się po tym występku. Zeszłam do jej poziomu. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 14.03.09, 20:22 babowa napisała: > mnie się wydaje ,że nie przegiełaś, po prostu nazwałaś rzecz po > imieniu bez żadnego pitu pitu > > a lipcowa chyba przytkało na dobre po Twoim poście aaaa no nie moge to juz na zakupy nie mozna wyjsc????? Odpowiedz Link
dlania Re: lipcowo 15.03.09, 09:25 Lipcowa jest symulakrem stworzonym przez uzytkowników forum.gazety, juz to kiedys pisałam. Ematki i Cipy ja karmią, pobudzają,prowokują, kreują. Dziewuchy, dajcie spokój z tym ostracyzmem (?) / wykluczeniem (?)! Mozna jej nie lubić, może wkurwiać, ale niej sobie będzie i robi co chce. Sorki, ale naprawde trzeba mieć jakąś misje życiową pojebaną albo obsesję, żeby obserwowac na którym forum lipcowa jest i co czyta ... Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 15.03.09, 10:50 Sorki, ale naprawde > trzeba mieć jakąś misje życiową pojebaną albo obsesję, żeby obserwowac na który > m > forum lipcowa jest i co czyta ... No trzeba, trzeba. Ponoc to ja ich potrzebuje, ale przeciez beze mnie jeszcze stworzono tu 2 watki na forum, z reszta nowiutkim i swiezutkim. Tak sie probuja ratowac, wybielac, ze 'ja to w zyciu, ach nigdy, lipcowa mam w dupie!' 2 kurwa watki. Jeden polegajacy na tym ze kazda wylewa dlaczego mnie nie lubi, watek ktory jest chyba 100 w tym roku. Drugi z zastanawianiem sie czy czytam, czy mnie to boli i jak szybko odpowiadam. Kurwa, zalosne. Odpowiedz Link
dlania Re: lipcowo 15.03.09, 10:56 Ten pierwszy ("Dlaczego lipcowa mnie wkurwia") to jest poniekąd dowód na Twój pałer - budzisz takie emocje, że aż trzeba sobie gdzies pobluzgac dla ich uścia Bywało, że musiałam wyładowywać sie na ścianie czy poduszcze, teraz można wirtualnie, dla mnie zajebiście Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 15.03.09, 11:12 Ok,to jest forum i kazdy ma prawo sobie tworzyc co chce, ale wytlumacz mi -tworza sobie takie watkie- same,pierwsze, nawet beze mnie- nie daj boze ja sie odezwe i kurwa...lament, no lament bo ZNOWU ta lipcowa! Smieszne, zalosne i zenujace jest dla mnie zastanawianie sie czy podczytuje, jak szybko odpowiadam, ze jak zniknelam to pewnie mnie zatkalo ( no ludzi wczoraj po prostu wyszlam z domu !!!!). Zalosne jest to ze tak bardzo ludzi boli moj byt, do tego stopnia ze sobie musza bluzgac. Znaja mnie tylko z netu, mozna mnie wygasic, nie czytac, ale nie,,,kurwa nie popuszcza. Ja sie dziwie osobiscie ze ktos sie przejmuje az tak bardzo kims kto dziala tylko na forum. Odpowiedz Link
dlania Re: lipcowo 15.03.09, 11:16 Lipcowa, ale to też tylko dowód na to, jak mocno załazisz ludziom za skóre, jak sobie nie radze z emocjami do ciebie, muszą dogryzać, dokopywać. Po prostu nie potrafia Cie ignorowac. Odpowiedz Link
dlania Re: lipcowo 15.03.09, 11:18 A, jeszcze zapomniałas dodać, że częśc ma pretensje do Ciebie, że "to już nie to samo co stara lipcowa", bo tamta to dopiero wkurwiała)) Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 15.03.09, 11:28 dlania napisała: > A, jeszcze zapomniałas dodać, że częśc ma pretensje do Ciebie, że "to już nie > to samo co stara lipcowa", bo tamta to dopiero wkurwiała)) Tak tak wiem. Palca w dupe wsadzic mozna i dalej bedzie za malo. Odpowiedz Link
doral2 Re: lipcowo 15.03.09, 20:27 Lipcowa, to ja tu założyłam watek, o tym ze mnie wkurzasz. Ty masz prawo mnie wkurzać, ja mam prawo założyć watek. I odwrotnie. Jak masz coś do kogoś, to mu to powiedz wprost. Tu nie ematka, i można sobie ciśnienie spuścić, bez cenzury. Ty też możesz. Powinnaś docenić tą możliwość. Miłego spuszczania. Byle z klasą. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 16.03.09, 09:21 doral2 napisała: > Lipcowa, to ja tu założyłam watek, o tym ze mnie wkurzasz. > Ty masz prawo mnie wkurzać, ja mam prawo założyć watek. > I odwrotnie. > Jak masz coś do kogoś, to mu to powiedz wprost. > Tu nie ematka, i można sobie ciśnienie spuścić, bez cenzury. > Ty też możesz. Powinnaś docenić tą możliwość. > Miłego spuszczania. Byle z klasą. Ok powiem. Zalosna jestes. Pasuje? Odpowiedz Link
doral2 Re: lipcowo 16.03.09, 22:25 wiem, że jestem żałosna i że współczujesz moim dziecią. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 15.03.09, 11:28 > Lipcowa, ale to też tylko dowód na to, jak mocno załazisz ludziom za skóre, Uwazam ze to gruba przesada. jak > sobie nie radze z emocjami do ciebie, muszą dogryzać, dokopywać. > Po prostu nie potrafia Cie ignorowac. Ale probuja udawac ze tak jest. Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: lipcowo 14.03.09, 20:20 zartujesz?????????? To Wy mnie potrzebujecie! To Wy tworzycie o mnie watki zastanawiajac sie czy Was czytam! Odpowiedz Link
mathiola Re: lipcowa podczytuje :) 14.03.09, 19:14 No nie wiem, ja nie mam nic przeciwko, żeby udzielali się tu wszyscy, którzy mają na to ochotę i nie trollują. Stare chińskie przysłowie mówi, że poznanie różnych punktów widzenia jest bezcenne dla wewnętrznego rozwoju Odpowiedz Link
esofik Re: lipcowa podczytuje :) 15.03.09, 00:39 oj babowa, babowa i pokiego huja zakładałaś ten wątek? aby płechtać przerośnięte ego lipcowej? w ten sposób tylko lejesz wodę na jej pusty młyn czyta? a niech czyta byleby tylko nie pieprzyla bez sensu Odpowiedz Link
domatorka.amatorka Re: lipcowa podczytuje :) 15.03.09, 01:04 akurat w przypadku Lipcowej to równie możliwe jak śnieg w lipcu... Odpowiedz Link