esofik 21.03.09, 20:50 ??? czy któraś z Was testowała? jak to smakuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka34 Re: piwo z redbullem 21.03.09, 20:51 testowalam, jak rowniez testowalam wodke z redbullem. dobre dla studentek, gdybym teraz sie tego napila, wykorkowalabym. Odpowiedz Link
esofik Re: piwo z redbullem 21.03.09, 21:05 z wódką piłam, z rumem też, z piwem jeszcze nie. Niestety w chwili obecnej tylko to mam na stanie Sahara Odpowiedz Link
mama-maxa Re: piwo z redbullem 21.03.09, 21:05 piwo nie, bo piwo powinno się pić z piwem no ewentualnie U-boota, z kieliszkiem wódki w kuflu ale red bulla z wódką próbowałam, jeden z najlepszych drinków Odpowiedz Link
mathiola Re: piwo z redbullem 21.03.09, 21:12 alkohol z redbullem to niebezpieczna zabawka. W życiu nie spróbowałam (chyba) i nie spróbuję. Chociażby dlatego, że ten redbull ma dla mnie smak nie do przełknięcia Odpowiedz Link
madameblanka Re: piwo z redbullem 22.03.09, 10:25 dokładnie, ludzie lubią sie popisywać, a gdyby kretyni przeczytali w ogóle co to jest i co robi z organizmem to może by sie zastanowili...chociaż wątpię, tego typu ludzie przecież nie myślą. ~~~~~~ Gdyby słowa były mostem bałabym się po nim chodzić. Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: piwo z redbullem 21.03.09, 23:19 nie lubię tych energetycznych,a też słyszałam,że nie powinno się ich mieszać z alkoholem.ja lubię piwo z 7up. Odpowiedz Link
deela Re: piwo z redbullem 21.03.09, 23:21 a ic co ja dziecko? wodke czysta to ja pijam ale wynalazkow wybac, juz nie Odpowiedz Link
esofik blee 21.03.09, 23:54 już nie będę w ten sposób eksperymentować. Szkoda browara. Fuj,fuj Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: piwo z redbullem 22.03.09, 00:02 o drugiej w nocy na techno party na ktorym pracowalam ponad dziesiec lat temu (ale kurwa to dawno bylo) , redbull z wodka byl obowiazkowy, inaczej mozna bylo nie dotrwac do rana. A jeszcze musielismy sprzatc knajpe. Zdarzalo sie, ze rano na sniadanie pilismy kawe i redbulla plus 50tka - inaczej zgon bylby zaliczony.. Odpowiedz Link
minerallna Re: piwo z redbullem 22.03.09, 00:05 Sama myśl o takim połączeniu u mnie wywołuje odruch wymiotny, tfuuu. Odpowiedz Link
lunalovelight Re: piwo z redbullem 22.03.09, 08:51 Ja testowałam i nie weszło... (oj, boleśnie nawet). Za to wódka z Red Bullem i owszem, a to podobnież zabójcza dla organizmu mieszanka i takie tam . Odpowiedz Link