pina_colada88 22.03.09, 21:58 Lubicie/czytacie książki w empiku nie kupując ich? Ja w ten sposób przeczytałam jedną, rok temu. Teraz zastanawiam się, czy by po raz kolejny się nie wybrać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia79-dwa Re: Empik 22.03.09, 22:22 ale przeczytałaś ją tak od razu czy chodziłaś czytać na raty? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Empik 22.03.09, 22:34 Niezbyt pamiętam, ale raczej od razu. Ale łatwo się ją czytało ;] Odpowiedz Link
domiel6 Re: Empik 23.03.09, 11:24 Dobra jestes!Ale co nikt nie zauwazyl,ze za dlugo troszeczke trzymasz ta ksiazke ? Odpowiedz Link
hellious Re: Empik 23.03.09, 11:25 U mnie empiczek taki malutki, ze nie bardzo do czytania sie nadaje Nawet nie ma gdzie usiasc. Odpowiedz Link
kama_msz Re: Empik 23.03.09, 11:45 nawet jak by zauważyli, to co mieliby zrobić?? ja miałam w empiku praktyki kilka lat temu i uwierzcie mi - to częsta praktyka - ludzie sobie przychodzą jak do czytelni Odpowiedz Link
loola_kr Re: Empik 23.03.09, 11:52 ja często widzę ludzi czytających książki w Empiku. ja wole bardziej intymnie, nie dla mnie takie czytanie. Odpowiedz Link
doral2 Re: Empik 23.03.09, 12:30 lubię mieć książke tylko dla siebie, i dlatego straszne pieniądze zostawiam w księgarniach, w szczególności w księgarni na mojej uczelni, gdzie kupuję w chooj specjalistycznych książek.. biblioteczne książki to nie to samo, bo trzeba je szybko czytać, w terminie oddawać, a człowiek przecież nie robot i nie czyta na komendę.. pomijam już fakt stanu bibliotecznych książek i ich dziwnego zapachu.. nieznoszę czytać książek po palaczu, jedzie z nich jak od lumpa na centralnym.. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Empik 23.03.09, 15:56 Ja jestem rasową bibliotekarą- bez książek nie potrafię żyć. W lubelskim empiku, w CH Plaza można sobie usiąść, poczytać. Z reguły nie ma miejsc na pufach, więc jak chcę to tylko na podłodze ;] Odpowiedz Link