hellious Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 19:22 Dopiero teraz mi sie otworzylo. No miodzio Odpowiedz Link
amoreska Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 19:25 Ładnie. Ale ja i tak reprezentowałam frakcję jęzorową Odpowiedz Link
pyzunia2007 Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 19:29 jak dla mnie super!!!odzwierciedla dokładnie to co mam ochotę dzisiaj zrobić mojemu mężowi wrrr Odpowiedz Link
alfavile Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 19:33 ladnie, ladnie i od razu mi sie przypomina taka piosenka z dziecinstwa: Za górami, za lasami, za dolinami, zyli sobie trzej krasnale nie górale. Trzech ich było, trzech z fasonem, dwóch wesołych jeden smutny, bo miał żone a ta żona była jędza no i basta miała wałek taki wielki jak do ciasta i tym wałkiem, kiedy chciała swego męża krasnoludka wałkowała... Odpowiedz Link
doral2 Re: ale ta pani ma zle dobrany stanior!!!!!!!!!!! 26.03.09, 20:18 słusznie prawisz mea trza ją na biuściaste wysłać Odpowiedz Link
dlania Ja bym jeno zdziebko zmniejszyła 26.03.09, 19:56 ... ale pewnie jestem w mniejszości Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Hahaha,czadowo!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.09, 20:14 Super. To był mój typ. Ale też mi się wydaje, że ździebko za duży... Odpowiedz Link
cudko1 Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 20:14 jak to mawia mój znajomy pieknie kurwa pięknie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 20:41 Z deczka za duże . A podoba się średnio, bo mnie się jęzor podobał, ewentualnie dupa . A to to jakieś szkolne jest . Dobra już nie wybrzydzam hehehe. Odpowiedz Link
mathiola a nie za wielkie trochu?? 26.03.09, 20:51 Nie, żebym się czepiała, bo w sumie to fajne, ale jakoś tak przytłaczająco wielkie mi się wydaje. I się otwiera długo Odpowiedz Link
inia33 Re: teraz ładnie?? 26.03.09, 21:03 fajnie, ale mi się jęzor jednak bardziej podobał, toto takie trochę... przaśne jest Odpowiedz Link
mankencja o obrazek chodzi? znam utwór na tę okoliczność... 26.03.09, 23:12 a brzmi on tak: . Żyli byli trzej krasnale nie górale Nie bili się, nie kłócili nigdy wcale Trzech ich było, trzech z fasonem Dwóch wesołych, jeden smutny, bo miał żonę 2. A ta żona jędza była no i basta Miała wałek taki gruby jak do ciasta I tym wałkiem, kiedy chciała Swego męża krasnoludka wałkowała 3. Już krasnalek taki chudy jak niteczka /2x Ale żona uważała, że jest gruby, więc go jeszcze wałkowała 4. Już krasnalek zwałkowany w trumnie leży Że od wałka żony zginął nikt nie wierzy Gdy rodzinka w głos płakała Żona jędza jeszcze trumnę wałkowała Odpowiedz Link
doral2 Re: o obrazek chodzi? znam utwór na tę okolicznoś 26.03.09, 23:26 nie wybrzydzać, głosowanie zakończone, można było głosować wcześniej kto umie zmniejszyć obrazek? i moderacji podesłać? Odpowiedz Link
patrice7 Re: o obrazek chodzi? znam utwór na tę okolicznoś 26.03.09, 23:32 dawaj na patrice7@o2.pl Odpowiedz Link
marysienka44 Re: proszę tutaj trzy wielkości 26.03.09, 23:38 wystarczy na nie najechać kursorem i kliknąć zapisz jako... wielkość 1 wielkość 2 wielkość 3 Odpowiedz Link