pina_colada88 30.03.09, 20:37 Mogłybyście polecić mi jakiś hipermarket? Potrzebuję w większości artykułów spożywczych, owoców. W miarę tanich i w miarę mało kalorycznych. Mogłybyście mi coś polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Hipermarkety 30.03.09, 20:42 a w jakim mieście? i w jakiej dzielnicy? bo rozumiem, że mieszkając np. w szczecinie nie masz zamiaru robić zakupów w rzeszowie.. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Hipermarkety 30.03.09, 20:47 Lublin. Dzielnica hm... miasteczko akademickie. Dzielnica nieważna, autobusy są Odpowiedz Link
mathiola Re: Hipermarkety 30.03.09, 20:45 a skąd ja mam wiedzieć jaki jest w pobliżu ciebie?? A poza tym co ty - nigdy w hipermarkecie nie byłaś?? Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Hipermarkety 30.03.09, 20:49 Nie no, chodzę często. Ale teraz natchnienia potrzebuję, nie wiem sama czemu. Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Hipermarkety 30.03.09, 20:53 Z polecaniem to też o produkty mi chodziło ;] Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Hipermarkety 30.03.09, 20:59 Powiedz po prostu, że jakieś badania prowadzisz i znalazłaś na emaglu grupę do badań statystycznych. A nie się czaisz jak czajka Odpowiedz Link
doral2 Re: Hipermarkety 30.03.09, 21:01 ja mogę polecić wino, dobre i tanie, bo jest tanie i dobre Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Hipermarkety 30.03.09, 21:02 Ale to nieprawda. Badania mogę poprowadzić na temat tego, co czytacie :p Odpowiedz Link
alicja.sunshine Re: Hipermarkety 30.03.09, 21:05 koło miasteczka akademickiego masz leklerka swoją drogą w tych czasach jak można nie być w hipermarkiecie ! z innych hiperów masz do wyboru: real, leklerki dwa, tesco, carrefour, i tyle Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Hipermarkety 30.03.09, 21:07 ja Ci nie polecę, bo sama unikam jak ognia - mam tam odruchy mordercze, rzucam bluzgami w każda stronę. wysyłam niemęża, zazwyczaj do carrefoura (najblizej mamy) - ale to w wawie;p Odpowiedz Link
balbina.x Re: Hipermarkety 30.03.09, 21:31 Sorry Pina-colada, ale dziwne to pytanie.... Wszystko zależy od upodobań i własnego widzi-mi-się. W każdym super markecie znajdziesz owoce, warzywa i inne składniki do zdrowego jadłospisu. A to, do którego będziesz chodziła na zakupy zależy od Twoich priorytetów. Skąd mamy wiedzieć, czy dla Ciebie ważniejsza jest dobra lokalizacja (blisko mieszkania), czy kameralna atmosfera, czy długie godziny otwarcia czy jeszcze co innego??? Odpowiedz Link
alesio23 Re: Hipermarkety 30.03.09, 21:53 ja robie zakupy w piotrze i pawle przez neta bo dużo soków kupuję i nie chce mi się nosić. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Hipermarkety 30.03.09, 22:11 Przyznam, ze nie bardzo rozumiem o co tutaj chodzi ;P Odpowiedz Link
babowa Re: Hipermarkety 30.03.09, 22:54 pina colada ty wez lepiej sobie poczytaj bo silisz sie na wątki które są w sumie błazeńskie szkoda czasu twojego i naszego w sumie też Odpowiedz Link