hellious 01.04.09, 13:48 Wsystkie spodnie jakie mam, wisza na mnie jak na wieszaku. Powiedzcie, da sie je zwezyc na dupie jakos? czy spieprzy sie je wtedy? wiekszosc mam dzinsow wlasnie, albo szytych tak jak dzinsy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 13:52 hehe, no moze nie glupie, bo plaskie to dupsko mam, ale obawiam sie ze to na codzien niepraktyczne Odpowiedz Link
aaadddaaa83 Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 13:52 Zwężyć chyba nie, ale zawsze możesz przytyć i będą git Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 13:53 o właśnie to samo chciałam napisać. przytyj trochę a będą jak szyte na miarę Suchotnice już wcale nie takie modne Odpowiedz Link
hellious Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 13:55 Powiedzcie to mojej przemianie materii... Myslalam ze przytyje jak karmic skoncze, ale minelo juz pol roku, i nic. Nada. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 13:58 dzinsów nie zwężysz jakos tak, a ja zreszta nie pomogę, bo mam ten sam problem, juz ważę tyle, co w liceum i ciągle lecę w dół, ale mi na razie to pasi Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 14:01 hel - to masz tak jak mój małż. Wpierdala ile wlezie i nic. Nawet przed ciążą (moją ofkors) ważył MNIEJ ode mnie! Odpowiedz Link
hellious Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 14:02 moj malz tez tak ma. Takie dwa chudzielce z nas... Mozemy sie ciuchami wymieniac, gdyby nam sie zachcialo. Z reszta ja czasem w jego portki wskocze. On w moich jakos nie chce chodzic Odpowiedz Link
hellious Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 14:01 Ja teraz waze tyle, ile wazylam majac 15 lat... W dol juz na szczescie nie leci, ale w gore tez nie. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 14:04 hellious napisała: > Ja teraz waze tyle, ile wazylam majac 15 lat... O kurcze Że jeszcze nie porwał cię żaden wicher znad morza... Odpowiedz Link
hellious Re: OT 01.04.09, 14:05 zdjelam, dziala wszystko pieknie, tylko nie moge dojsc jak blokuje sie klawiature... glupio mi bylo pytac Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: OT 01.04.09, 14:20 chyba lewy górny przycisk (nie pamiętam co tam jest) i gwiazdka. Albo gwiadka i krzyżyk. Spróbuj, jak nie zadziała to małża spytam Odpowiedz Link
hellious Re: OT 01.04.09, 14:26 wlasnie zaden z tych sprawdzilismy wczoraj z malzem chyba wszystkie mozliwe kombinacje i nic Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: OT 01.04.09, 14:27 pacz co ci znalazłam. E-instrukcja obsługi. Tam na pewno znajdziesz odp. nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E50_UG_pl.pdf Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: OT 01.04.09, 14:29 Na stronie 11 jest o blokowaniu: Nawet gdy klawiatura jest zablokowana, można się połączyć z oficjalnym, zaprogramowanym w urządzeniu numerem alarmowym. Blokada klawiatury zapobiega przypadkowemu naciśnięciu klawiatury urządzenia. Aby zablokować klawiaturę w trybie gotowości, naciśnij lewy klawisz wyboru i *. Aby odblokować, naciśnij ponownie lewy klawisz wyboru i *. Wskazówka: Aby zablokować klawiaturę w Menu lub w otwartej aplikacji, naciśnij krótko klawisz wyłącznika i wybierz Zablokuj klawiaturę. Aby odblokować, naciśnij lewy klawisz wyboru i *. Można też zablokować urządzenie w trybie gotowości, używając w tym celu własnego kodu blokady. Naciśnij klawisz wyłącznika, wybierz Zablokuj telefon, a następnie wprowadź swój kod blokady. Domyślny kod blokady to ciąg cyfr 12345. Aby odblokować urządzenie, naciśnij lewy klawisz wyboru, wprowadź kod blokady, po czym naciśnij joystick. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 14:36 Co sie nie da? Ja zweżałąm kilka razy- znaczy mam mi zwężała Na maszynie. Normalnie przeszywała potem to co zostało sie wycinało i git. Może być problem chyba tylko z dzinsami z lycra. Odpowiedz Link
elske Re: Da sie jakos zwezyc dzinsy? 01.04.09, 16:07 Jeansy mozna i zwezyc i piszerzyc.Tylko trzeba wiedziec jak Zwezenie jeansow- w pasie zweza sie srodkowym szwem na tylku.Odpruwa sie na srodku pasek (kilka cm),wyprowa kolowowa stebnowke (podwojny szew,az do laczenia w kroku) i zszywa do zgubienia.Pozniej robi sie podwojny szew na wierzchu,zszywa pasek przez srodek i doszywa do spodni. Zwezenie w udach: zweza sie szwem krokowym (od srodka,nie bocznymi),trzeba rozproc szew srodkowy,zwezić szwem krokowym,do zgunienia (maksymalnie do lini kolan) i na koncu zszyc szew srodkowy . Moge zrobic instrukcje obslugo ze zdjeciami i wstawic na forum jak chcesz Ja ostatnio zwezalam sobie biale jeansy recznie.Zwezalam w pasie i udach.Wyszlo dobrze.Tylko trzeba umiec robic prosty szew (przed igla i za igla,tak sie fachowo nazywaja). Odpowiedz Link