agik82 02.04.09, 16:01 mamy dziś z małżem 4 rocznicę ślubu. eh, jakby nie ja, to ten mój chłop zastałby starym kawalerem. ciekawe czy będzie pamiętał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka34 o choolera 02.04.09, 18:20 a ja zapomnialam kiedy slub bralam - to znaczy pamietam, ze bylo to dwa lata temu i jakos pod koniec kwietnia, ale za chuja daty sobie nie przypomne to byl straszny okres - mieszkalam w pociagu prawie Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: o choolera 02.04.09, 21:57 ja też w kwietniu, za 18 dni- już dziś zaczęłam akcję pt.:"kochanie pamiętasz, że amy drugą rocznicę ślubu" mam nadzieję, że nie zapomni Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: rocznica ślubu 02.04.09, 18:24 ja mojemu zawsze taktownie przypominam dwa dni przed, inaczej bym się przeliczyła pewnie... a w tym roku to już jedenastka nam stuknie... Odpowiedz Link
agik82 Re: rocznica ślubu 02.04.09, 19:12 ja też przypomniałam, ale on sklerotyk we wszystkich datach! Odpowiedz Link
alesio23 Re: rocznica ślubu 02.04.09, 19:22 to gratuluję? my dopiero pierwsza bedziemy mieli, za pół roku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: rocznica ślubu 02.04.09, 19:25 ja w tym roku będę miała ósmą rocznicę. I nawet prezent już mam - choć nie wiem czy nie dojdzie przed/po czasie. Mam termin porodu właśnie na rocznicę ślubu I ja też nie omieszkuję co roku małżowi powtarzać, że drugiej takiej gupiej jak ja co go chciała by nie znalazł, więc niech się cieszy, że mnie ma Odpowiedz Link
agik82 Re: rocznica ślubu 02.04.09, 19:25 alesio23 napisała: > to gratuluję Dzięki. tak sobie tylko czasem myślę że szkoda że wesele zakończyło się zanim zdążyło się zacząć Odpowiedz Link
doral2 Re: rocznica ślubu 02.04.09, 19:48 ja to nawet nie napiszę którą mamy rocznicę, bo ludzie tak długo nie żyją w tym roku sama zapomniałam, a małżonek nie nie muszę mu przypominać, bo sobie skubaniutki w telefonie ustawia przypominaczki rocznic wszelakich Odpowiedz Link
bsl Re: rocznica ślubu 02.04.09, 21:19 o to tak jak mój , wszytskie ważne rocznice i świeta rodzinne ma zapisane w telefonie Odpowiedz Link
karra-mia Re: rocznica ślubu 02.04.09, 21:22 ja w tym roku trzecia...o jezzzu i zawsze mu przypominam, żeby się pilnował, bo na jego miejsce jest kilku chętnych Odpowiedz Link