deela 08.04.09, 01:44 czyms miedzy "wesolymi mamuskami" (ktore moim zdaniem sa wesole jak zaplenie oskrzeli) a KMW jak mowi mi lista po prawej i qrcze cos w tym jest to rzekłszy idę się dalej tułać po chacie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Emagiel to emagiel i koniec! 08.04.09, 04:11 Bez porownan prosze bo do niczego dobrego nie doprowadza .-) Odpowiedz Link
dlania Re: Emagiel to emagiel i koniec! 08.04.09, 18:42 Deela, wiela masz jeszcze takich głebokich przemyśleń? Odpowiedz Link
deela Re: Emagiel to emagiel i koniec! 08.04.09, 18:48 zazwyczaj przychodza mi do glwy przy dluzszym posiedzeniu a ja ostatnio...posiedzam krotko :F Odpowiedz Link
babowa Re: czym jest emagiel 08.04.09, 20:14 dla mnie to jest ematka bis tyle ze bez przenoszenia wątków i możliwością kurwiania w chwilach słabości nie doszukuje się tu jakis wartości wyzszych Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: czym jest emagiel 08.04.09, 21:48 No mnuuustfo wartości ma. Wyższych tyż. Ja głosuję za. Wartościami rzecz jasna. Odpowiedz Link
mariolka55 Re: czym jest emagiel 09.04.09, 16:59 miejscem do rzucania bluzgów ani na Wesołych ani na KMW nie nie ma tyle "kurew" od poczatku istnienia co tu w ciągu miesiąca od powstania,dodam ze nie należę do wrażliwych które to nigdy nie przeklną,ale tu bluzgi rażą w oczy ot,takie moje spostrzeżenie. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: czym jest emagiel 09.04.09, 17:06 za bluzgami tez glosuje, a co. tym samym narażam się mariolce. Ale ja nie jestem ani na kmw ani na wesołych, wiec niezaprzeczalnie identyfikuje sie tylko z maglem. o. Odpowiedz Link
m0nalisa Re: czym jest emagiel 10.04.09, 02:19 a ja biore jak leci z dobrodziejstwem inwentarza, nie jestem swietojebliwa- nic mnie nie razi. Odpowiedz Link