deela 10.04.09, 11:03 a jebac depeszow juz ich przebolalam ale kuzwa na ten koncert pojade tylko sama smierc mnie zatrzyma a by musiala zapierdalac zeby mnie dogonic jade na koncert jade na koncert! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: RADIOHEAD W POLSCE 10.04.09, 11:19 A to moja najukochańsza ich pioseneczka www.youtube.com/watch?v=XFkzRNyygfk Odpowiedz Link
0galia Re: RADIOHEAD W POLSCE 10.04.09, 12:05 Szykuje się niezła wojna o bilety. Niby ma być 50 tysięcy, ale jak czytam na laście co się dzieje to sobie myślę, że od 6 będę czatować pod moim empikiem. Bo mi się zdrapki do inteligo skończyły i chuje nie chcą mi nowych wydać, więc na ewetimie nie zamówię. Tak, marzenia się spełniają Odpowiedz Link
deela Re: RADIOHEAD W POLSCE 10.04.09, 15:05 www.eventim.pl/portal/pl/muzyka/rock_pop/radiohead/52331/ ja przez neta zamawiam i to te najdrozsze wiec jest szansa ze sie zalapie - nie po to jade zeby nic nie zobaczyc, zeszta te najdrozsze to tansze od najtanszych na madonne :F Odpowiedz Link
wilma1970 Re: ja tez! 10.04.09, 16:43 Ja też będę, pewnie z najstarszymi dziećmi. Taki wysoki najbardziej kudłaty blondyn to będzie mój syn, a ta czerwona na gębie wściekła baba, sycząca do niego : Tylko nie mów do mnie "kobieto" to będę ja. Odpowiedz Link
malwisul Re: ja tez! 10.04.09, 21:31 Strasznie się czyta jak tyle przeklinasz! Inaczej nie umiesz??? Odpowiedz Link
doral2 Re: ja tez! 10.04.09, 21:41 może i umie, ale nie chce. obecność na tym forum nie jest obowiązkowa, możesz zawsze zrezygnować jak ci nie pasi, malwisul.. no, chyba że masz poczucie jakiejś głębokiej misji do spełnienia... Odpowiedz Link
malwisul do doral2 11.04.09, 17:21 a mam poczucie misji właśnie bo chcę pokazac deeli jak to jest jak się człowiek chce wygadac na forum, zapytac o radę a we wszystkich postach ta bystra się wtrącic musi i na wszystko i wszystkich obrażac... bo słowa na nią nie działają bo jest mądrzejsza Odpowiedz Link
doral2 Re: do doral2 11.04.09, 17:25 padłam pod wrażeniem ważności twojej misji. zapewne jak ją wypełnisz, to ci ulży, prawda?? nie ma to jak się zemścić publicznie. Odpowiedz Link
liwilla1 Re: jebac radiohead! NIN 23 czerwca w Poznaniu! :D 11.04.09, 07:17 o kuuuuuuuurwa! ale bedzie boj! pl.spinner.com/2009/04/10/nine-inch-nails-w-polsce/ Odpowiedz Link
eever Re: jebac radiohead! NIN 23 czerwca w Poznaniu! : 11.04.09, 09:21 cudnie, teraz to już na pewno się z m. rozstaniemy! od 1go maja, odkąd są Purple, średnio co drugi tydzień jestem na koncercie i nie zamierzam tego zmieniać, a tu jeszcze coś ciągle dochodzi ale z Radiohead bardzo sie cieszę, NIN tak sobie słucham, więc pewnie ominę Odpowiedz Link
0galia Re: jebac radiohead! NIN 23 czerwca w Poznaniu! : 11.04.09, 23:48 I ja też. Mam nadzieje zahaczyć o Purpli w maju, potem Budgie, Rosetta w czerwcu i zaczynają się festy. Kings Of Leon na Openie, IAMX na Jarocinie, profilaktycznie Off, choć mój chłop planuje jeszcze Woodstock przyjezdnie i Radiohead. AAA. Coraz lepiej w naszym Polandzie się dzieje Do zobaczenia gdzieś pod sceną Dziewczęta Odpowiedz Link
eever Re: jebac radiohead! NIN 23 czerwca w Poznaniu! : 12.04.09, 00:03 mmmhhyy tez jadę na openera ze względu na kings of leon Odpowiedz Link
liwilla1 Re: jebac radiohead! NIN 23 czerwca w Poznaniu! : 12.04.09, 07:21 my moze skoczymy na jeden dzien na prodigy, ale zalezy od kasy Odpowiedz Link