aniuta75 14.04.09, 11:04 Słoń pyta się wielbłąda: - Dlaczego twoje piersi znajdują się na grzbiecie? - Hmmm - odpowiada wielbłąd - dziwne pytanie od kogoś, komu fiut zwisa z twarzy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9001 Re: To może dowcip :) 14.04.09, 21:31 Dowcip z zaprzyjaźnionego ze mną forum : Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada. - Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki! - Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio. - I co, powiedziała? - pyta ojciec. - Nie wiem, jeszcze nie wróciła... -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
aga9001 I jeszcze jeden 14.04.09, 21:33 Mamy z żoną sposób na szczęśliwe pożycie małżeńskie. Dwa razy w tygodniu idziemy do przytulnej restauracji, trochę wina, dobre jedzenie... Żona chodzi we wtorki, a ja w piątki. Odpowiedz Link
aga9001 Re: To może dowcip :) 14.04.09, 21:35 Może nie wszytskim sie spodobała Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną. - I co?! Co z nią, panie doktorze. - Cóż... Żyje. I to jest dobra wiadomość. Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych. - Oczywiście, oczywiście - na to mąż. - Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie. -Tak, tak... - kiwa głową mąż. -Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje. Koszt sanatorium - 10 tysięcy... - Boże... - Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki.. - Ile? - blednie mąż. - Miesięcznie 12 - 15 tysięcy złotych. - Jezuu... - Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę... Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach. Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu: - Żartowałem! Nie żyje. -------------- <Co powtórzę wiele razy, to prawdą się stanie.../ by Akurat> Odpowiedz Link
dlania Re: To może dowcip :) 15.04.09, 21:29 - Jaka jest największa różnica między kobietami a mężczyznami?? - To, co mają na myśli, mówiąc: "Zużyłem/am całe opakowanie chusteczek oglądając ten film". Odpowiedz Link
dlania Re: To może dowcip :) 15.04.09, 21:35 - Mama, a gdzie się wkłada tampony? - No, tam, skąd się dzieci biorą. - W bociana?! Odpowiedz Link
aga9001 Re: To może dowcip :) 15.04.09, 22:00 Z zaprzyjaźnionego mego forum Wraca syn późno do domu, a tu ojciec na progu się wydziera, że za późno wrócił. Na to syn, że miał właśnie swój pierwszy raz. - No to chodź, synu, masz tu wódkę - napij się, papierosa - zapal sobie i siadaj! Syn: - Napić się - napiję, zapalić - zapalę, ale siadać nie będę!! xxxxxxxxxx Odpowiedz Link
aga9001 Re: To może dowcip :) 15.04.09, 22:00 next Yessss wygrałem w lotto, jest udało się SZEŚĆ, SZÓSTKAAA! - wydziera sie zadowolony z siebie. Patrzy, a tu żona siedzi smutna i płacze. - Co sie stało - pyta. Na to żona: - Mama mi dziś umarła. Facet wrzeszczy: - Yessssssssssss!!! KUMULACJA!!! Odpowiedz Link
aga9001 Re: To może dowcip :) 15.04.09, 22:01 Rozmawiają dwie przyjaciółki w zatłoczonym tramwaju. Nagle jedna mówi do drugiej: -A wiesz, chyba będę miała dziecko... -Tak? A z kim? -Nie wiem. Nie mogę się odwrócić. _________________ Odpowiedz Link