agik82 23.04.09, 12:12 opaliłam se brwi, rzęsy i włosy!!! i oparzyłam pachę boli jak cholera pwiiedzcie, że mi te brwi odrosną! jebane ognisko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:16 Takie chodzą plotki (ale to raczej tak prawdziwe jak te ciążowe przesądy), że obcięte rzęsy wyrastają na dłuższe. Może opalone też? Odpowiedz Link
agik82 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:20 pina_colada88 napisała: > To co Ty robiłaś?! se ognisko zapaliłam, coby patyki zutylizować Odpowiedz Link
agik82 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:18 łeb nie tak tragicznie wygląda, czekam na werdykt fryzjerki, ale prawie brwi nie mam, zreszta nigdy nie miałm fajnych bom jasnoowłosiona, ale teraz to juzdupa! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:19 to jak chcesz to moęmy ci powysyłać te nasze co sobie wyregulujemy i powyrywamy. Będziesz sobie mogła zrobić operację wszczepienia brwi. Chcesz? Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:23 dobry pomysł...ja też swoje wyślę...gratis! za przesyłkę sama zapłacę..mam gest nie? Odpowiedz Link
agik82 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:24 dawaj tylko szybko jak się przeszczep uda to was ozłoce Odpowiedz Link
krolowazla Re: kurwa!!!! 23.04.09, 12:25 agik82 napisała: > opaliłam se brwi, rzęsy i włosy!!! Na poczatku sie kurna zastanawiałam jak mozna opalic włosy , ale potem czytam, ze ogniskiem hehehe Nie martw sie odrosną. Dobrze żeś blondi mniej rzucać sie bedziesz w oczy. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: kurwa!!!! 23.04.09, 14:06 siostra kiedyś też się pozbyła brwi i włosów- odrosły. Odpowiedz Link
mathiola :D :D :D 23.04.09, 14:11 Brwi i rzęsy rozumiem. Włosy też. Ale pacha???? Brwi odrastają. Wiem, bo mojemu staremu odrosła Odpowiedz Link
liwilla1 Re: nie odrosną!!!! 23.04.09, 15:04 bedziesz musiala przeszczep z krocza zrobic albo z klaty malzonka a tak na serio, bedzie gites. ja sobie kiedys w podstawowce rzesy podcielam (bo ktos powiedzial, ze podcinany wlos szybciej rosnie i jest mocniejszy) i wszystko odroslo. co prawda nawet milimetr dluzsze nie byly Odpowiedz Link
asiaiwona_1 A co jeśli... 23.04.09, 15:08 liwilla1 napisała: > bedziesz musiala przeszczep z krocza zrobic > albo z klaty malzonka > A co jeśli cipkę na zero goli i mężowy tors też? Wtedy nasza wysyłka brwi po regulacji jak najbardziej będzie przydatna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 15:07 Trza było się kremem z filtrem posmarować wszędzie to byś się nie opaliła . Jak to mawiają "włos nie ząb - odrośnie" . Odpowiedz Link
bernimy Re: kurwa!!!! 23.04.09, 15:25 Przepraszam, ale parsknęłam jeszcze raz przepraszam. Ale tej pachy, nie mogę sobie wyobrazić, jak mogłaś? Rozumiem, że ich tam nie chciałaś, ale są depilatory, kremy... Odpowiedz Link
demonii.larua Re: kurwa!!!! 23.04.09, 15:34 odrosną mię opaliła gazówka jak se fajka odpalałam w stanie ważkości wyglądałam zajebiście, Ty pewnie też Odpowiedz Link
agik82 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 15:59 Dzięki dziewczyny, fajnie, ze was rozbawiłam. Włosy na łbie uratowane, a jak Szanowne Emaglowe mówicie, że brwi i rzęsy odrosną, to wam wierzę a co do przeszczepu od małża, to nie da rady, bo on na klacie i ogólnie niewłochaty,nawet zarost na gębie ma jakby sie rozwijać zaczynał Odpowiedz Link
fajka7 Re: kurwa!!!! 23.04.09, 18:17 Taki zachecajacy tytul to weszlam, a tu jak zwykle baby o wygladzie. Nastepnym razem proponuje pod pachy jednak depilator lub wosk albo chociaz krem. Ogniem naprawde nie bedzie trwalej niz zyletka. To samo dotyczy brwi - do regulacji sluzy peseta. Z rzesami przesadzilas wg mnie - krotkie sa niemodne. Wlosy - rozumiem, ze to skutek uboczny szuraniem pyskiem w rozzarzonych weglach. No istotnie masz nauczke - chytry 2 razy placi, teraz bedziesz sztukowac Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: kurwa!!!! 23.04.09, 19:53 Dobrze, że owłosienia na głowie se nie zjarałas - byłabys skazana na tupecik Odpowiedz Link