tabakierka2 24.04.09, 12:51 Jeżdżę na rolkach Drugi dzień mojej edukacji - wczoraj pierwszy raz je założyłam w życiu Mężolek dumny ze mnie. Jeszcze muszę trzymać go za łapkę, ale generalnie sobie nawet radzę A już myślałam, że ze mnie ofiara i się nie nauczę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 12:54 A ochraniacze masz? tak na wszelki wypadek... No i oczywiście gratuluję... To jeszcze kilka dni i będziesz mogła robić superewolucje na rolkach co? Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 13:00 mam mnóstwo ochraniaczy na kolana, na łokcie, na nadgarstki/dłonie + kask ( ale ten akurat psuje mi ułożenie fryzury, toteż "zapominam" zabrać go z domu ). Zobaczymy kiedy się na rewolucje rolkowe zdecyduję Odpowiedz Link
czarnataka Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 13:00 No to będziesz miała dupkę jak marzenie... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 13:01 a rolki tak "działają" bo po rowerze mam taką sobie jak to mężul mówi taki"żelek" Odpowiedz Link
karra-mia Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 21:29 no i fajnie, że dałas się namówić gratulacje, ani się obrócisz, a będziesz smigac na nich, że hej Odpowiedz Link
wilma1970 Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 21:39 E. Tym mi chciałaś zaimponować. Jak to się ma do Twoich planów prokreacyjnych? Bo myślałam, że o tym ten wątek. Szczerze - zazdraszczam rolek. Ja się nie odważę. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Chwalę się babki:) 24.04.09, 22:49 No to pięknie . Potem wózek taki sportowy dla dziecia i będziecie sobie razem na kółkach śmigać . Odpowiedz Link
esofik zazdrościć, zazdrościć 24.04.09, 23:08 trzy lata nie miałam kółek na nogach buuu Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: zazdrościć, zazdrościć 24.04.09, 23:10 ło matko bosko!!! rolki?????? ja to nawet na rowerze nie umiem (nie śmiać się złośliwce ) Odpowiedz Link
ja_matka Re: Chwalę się babki:) 25.04.09, 00:26 uwaga udzielam cudownej rady, mianowicie: należy mocno, z całej siły machać ręcami w przypadku uczucia braku równowagi bądź chęci dodania sobie otuchy. Rada sprawdzona podczas nauki jazdy na łyżwach, na rolkach próbowałam dwa razy, pierwszy i ostatni choć dupka jak żelek mnie też nie satysfakcjonuje Odpowiedz Link