olinka20 24.04.09, 21:46 Gdy boli mnie wszystko, nie widze na oczy i mam ponad 38 stopni gorączki to znaczy, ze jestem chora? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: Czy......................problem 24.04.09, 21:48 "wszystko boli" miałam tylko raz tak poważnie i to niestety była grypa, więc mam nadzieję, że aż tak Cię nie boli Odpowiedz Link
karra-mia Re: Czy......................problem 24.04.09, 21:51 nie wiem, ale słyszałam, że jak wszystko boli to może być grypa... niestety Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Czy......................problem 24.04.09, 21:52 Wiem jak to jest więc zasuwaj na nocny dyżur do lekarza bo będzie gorzej.. Odpowiedz Link
doral2 Re: Czy......................problem 24.04.09, 21:52 olinka20 napisała: > Gdy boli mnie wszystko, nie widze na oczy i mam ponad 38 stopni > gorączki to znaczy, ze jestem chora?.." ajtam, zaraz chora, może tylko emagla ci brakuje? weź sok z całej cytryny, dwie łychy miodu i setkę spirytu czy innego wysokoprocentowego ankoholu i se rypnij przed pójściem spać. jak do rana się nie polepszy, to może jakiego dochtora zmolestuj... byle przystojny był, wszak coś człek z życia mieć musi Odpowiedz Link
olinka20 Re: Czy......................problem 24.04.09, 21:56 Doral kocham cie Własnie popiłam aspirynkę, i chyba zaraz sie pojde połozyc, a moje rozowe martini ze mną Tylko mnie kurna zołądek boli wieć sie boję co by to jelitowka nie była. Mialam raz i.... masakra. Odpowiedz Link
doral2 Re: Czy......................problem 24.04.09, 22:00 na jelitówkę to niestety, ale mogę polecić ci jedynie lekturę emagla oraz setkę spirytusu z pieprzem a jak nie pomoże do rana, to wizytę u przystojnego dochtora Odpowiedz Link
olinka20 jelitowka 24.04.09, 22:02 Pamietam, ze mama zawsze mowila, ze dziala rozmemłany banan popity rozgazowana colą. Wtedy pomogło a skąd ja wezmę tego doktora? Przystojnego mam tylko dentystę Odpowiedz Link
doral2 Re: jelitowka 24.04.09, 22:10 "..a skąd ja wezmę tego doktora? Przystojnego mam tylko dentystę .." dentysta też może być, wszak do ust zaglądać potrafi, a także w nich manipulować Odpowiedz Link
olinka20 Re: jelitowka 24.04.09, 22:15 Ech musze isc na kontrolę Mrrrrrau. Ciemne włosy, niebieskie oczy, temperatura mi wzrosła Odpowiedz Link
bernimy Re: Czy......................problem 24.04.09, 22:01 Przy jelitówce to raczej mdli a nie "wszystko boli". Ale jeśli to jednak grypa, to nie musisz pędzić do lekarza bo i tak to wirus, więc wygrzewanie/nacieranie/popijanie itp. Odpowiedz Link
mathiola Re: Czy......................problem 24.04.09, 22:04 > Gdy boli mnie wszystko, nie widze na oczy i mam ponad 38 stopni > gorączki to znaczy, ze jestem chora? Nie. To znaczy, że masz jedynie matczyny stan podgorączkowy i jesteś lekko osłabiona. Możesz nie robić obiadu tylko kupić dzieciom frytki z torebki Odpowiedz Link
mathiola Re: Czy......................problem 24.04.09, 22:07 a tak na poważnie - przy grypie może boleć żołądek a nawet jajniki. Bo boli WSZYSTKO. Niestety ostatnio wiem aż za dobrze Odpowiedz Link