mathiola 28.04.09, 09:28 qwertyuiopasdfghjkl;'zxcvbnm,./ Działa. Ale jakoś się klawisze zacinają Zalałam ją albowiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: próba klawiatury 28.04.09, 09:30 to i chyba ty też się zalałaś skoro aż tak ci się ręce trzęsły, że klawiatra mokra. Poczekaj aż wyschnie. A czym właściwie zalałaś? Bo jak czymś klejącym to może się zacinać, pół biedy jak wodą...nie mylić z wódką. Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: próba klawiatury 28.04.09, 09:30 rozkręcaj, czyśc, powodzenia, mi kiedyś wszystkie te mięciutkie wewnątrz przyciski porozwalały, znaczy wiatr zwiał, bom przeciąg zrobiła... a swoją drogą paniusiu, nie łaska do testowego ? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: próba klawiatury 28.04.09, 09:33 matysiaczek.0 napisała: > > a swoją drogą paniusiu, nie łaska do testowego ? Oj tam, napisze potem mathiola do modelacji, żeby usunęły wątek Odpowiedz Link
mathiola Re: próba klawiatury 28.04.09, 09:42 a jakoś zapomniałam o testowym Dobra to zróbmy z tego jakiś rozrywkowy wątek, nie wiem, jakieś wtręty o seksie dajcie alboco Odpowiedz Link
matysiaczek.0 Re: próba klawiatury 28.04.09, 09:50 seks seksem, ale masażu dobrego nie mogę się od małża doczekać, cudownie to robi, tylko że jak zobaczy pupę, to i po masowaniu...czyli wracam do początku mego postu - seks Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: próba klawiatury 28.04.09, 10:00 A to mój ma takie akcje jak go proszę, żeby mni tylko poprzytulał. Od razu łapki mu lecą w różne ciekawe zakątki mojego ciała. Odpowiedz Link
mearuless ooooooooooo 28.04.09, 10:20 a ja myslalam ze tylko moj jest bez uczuc wyzszych jak go prosze o przytulenie i poglaskanie to on eeeeeeee no wiecie "wszystkie drogi prowadza do noooo eeeee Rzymu" hehehee czy cos w ten deseń:0 Odpowiedz Link
bernimy Re: ooooooooooo 28.04.09, 11:41 Oj nie tylko Twój! A ja aż taka "rzymianka" nie jestem Odpowiedz Link