bernimy 30.04.09, 10:14 podajcie swój i koniecznie cechy, z którymi się zgadzacie a z którymi nie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy skorpion 30.04.09, 10:15 pamiętliwa - jak diabli! przyjacielska, długo poznaję ale jak juz polubię, to nie zdradzam! Odpowiedz Link
hellious Re: skorpion 30.04.09, 10:18 pamietliwa rowniez, i podobno kawal ze mnie wrdoty, ale ja tego nie widze, wiec sie nie zgadzam Odpowiedz Link
krolowazla Re: skorpion 30.04.09, 11:23 Ja toże skorpion. Podobnie jak Wam mi się od razu nasunęło, że jestem bardzo pamiętliwa. Jeśli ktoś mi zalezie za skórę to nie mam dla takiej osoby litosci. mam bardzo zmienne nastroje i jestem tajemnicza Zreszta ten opis pasuje do mnie w 100 % serwisy.gazeta.pl/magia/1,36422,2669947.html Odpowiedz Link
bernimy Re: skorpion 30.04.09, 11:28 to samo przeczytałam, generalnie sie zgadza, ale: "Często przypisuje się mu podstęp i pokrętne działanie na drodze do osiągnięcia celu. Jest zawistny, zazdrosny, chciwy" to jest jak kulą w płot, bardzo nietrafione Odpowiedz Link
esofik Re: skorpion 30.04.09, 18:21 i ja skorpionica. Pamiętliwa bardzo, mogę wybaczyć ale nie zapomnę. Lubię czarny kolor (niemal cała szafa na czarno) ale czerwony nie bardzo Odpowiedz Link
deela wodnik oczywicie 30.04.09, 10:19 i wszystko sie zgadza w skrocie wodniki sa z deka pieprzniete szczegolnie te z III trymestru :F Odpowiedz Link
zebra51 Re: wodnik oczywicie 30.04.09, 11:04 trymestru?? hę?? żeby nie było, jestem panną. Dokładniutką... Odpowiedz Link
joanna266 bliznięta 30.04.09, 11:07 nie znosze monotonii i nudy.i zdeydowanie mam dwojaką nature.dosc łatwo popadam ze smutku w smiecha gdy kocham to na zabój. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 wodnik/koziorożec 30.04.09, 11:11 a ja z 20 stycznia i różnie podają - raz, że wodnik, raz, że koziorożec. Ale nie wiem który znam ma jakie cechy więc nie wiem kim naprawdę jestem Odpowiedz Link
haja197222 Panna 30.04.09, 11:12 ... ja swoje wady i zalety wszystkie kocham, upsss... jakie wady ? Odpowiedz Link
tabakierka2 nie wierzę w znaki zodiaku 30.04.09, 11:12 i ich jakikolwiek, chocby minimalny wpływ na życie i jakikolwiek jego aspekt To zwykły efekt Barnuma pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_horoskopowy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ooo, ZNAKI ZODIAKU 30.04.09, 11:13 baran- wszystko co najgorsze z tego znaku to ja. na drugie imie mam chaos Odpowiedz Link
liwilla1 Re: uwielbiam skorpiony!!! 30.04.09, 14:37 moj M jest skorpionem (i to skorpionem wrecz klasycznym) i wiekszosc moich najblizszych przyjaciol Odpowiedz Link
moninia2000 Re: Ooo, ZNAKI ZODIAKU 30.04.09, 11:38 baranica Ogien, radosc, aktywnosc, ale tez szybki wnerw, choc jeszcze szybszy "odnerw" Odpowiedz Link
agik82 Re: Ooo, ZNAKI ZODIAKU 30.04.09, 11:43 panna ale ja nie wierzę w te czary-mary, bo albo nic mi się nie zgadza, albo wszystko, co piszą Odpowiedz Link
deodyma Re: kozioirozec:) 30.04.09, 12:20 ale w tych horoskopach to glupoty wypisuja i tyle. ja tam potrafie dogadac sie ze wszystkimi i nie patrze na jakies tam znaki zodiaku. Odpowiedz Link
alesio23 Re: baran 30.04.09, 12:31 ja uparta jestem i charakter raczej trudny mam ogólnie, ale asportowa jestem za to Odpowiedz Link
karra-mia baran 30.04.09, 12:34 uparta, tak długo wiercę komus o ocs dziurę w brzuchu, aż wkońcu dostanę to, co chcę (czyt. komuś znaczy się mężowi) pamiętliwa, wybaczę, ale nigdy nie zapomnę popieprzona, wszystko co złe, wszystko co dobre, to też ja Odpowiedz Link
agusia79-dwa panna 30.04.09, 13:55 tyle, że nie wiem nawet jakie cechy przypisują temu znakowi Odpowiedz Link
moofka Re: baran 02.05.09, 07:47 karra-mia napisała: > uparta, tak długo wiercę komus o ocs dziurę w brzuchu, aż wkońcu > dostanę to, co chcę (czyt. komuś znaczy się mężowi) > pamiętliwa, wybaczę, ale nigdy nie zapomnę > popieprzona, wszystko co złe, wszystko co dobre, to też ja wszystko mozna powiedziec o baranie, ale na pewno nie to, ze jest pamietliwy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: baran 04.05.09, 12:54 alez jest pamietliwy wybaczy ale zawsze bedzie pamietac. zawsze. tylko- fakt-trzeba sie o to postarac zeby barana do takiego stanu doprowadzic. ale mozna mozna. Odpowiedz Link
moofka Re: baran 04.05.09, 13:02 pszczolaasia napisała: > alez jest pamietliwy wybaczy ale zawsze bedzie pamietac. zawsze. tylko- > fakt-trzeba sie o to postarac zeby barana do takiego stanu doprowadzic. ale > mozna mozna. moze problem jest w niedorozumieniu slowa pamietliwy czyli majacy dobra pamiec? czy pamietliwy w sensie maloduszny, malostkowy, msciwy - jak mowi slownik bo ja rozumiem to slowo wlasnie tak i taki archetypowy baran nie jest na pewno byc moze macie ksiezyce w pannie, czy inne marsy w skorpionie ale jesli mowimy o cechach typowych dla danego znaku to napewno pamietliwosc nie jest cecha barania Odpowiedz Link
bernimy Re: baran 04.05.09, 13:08 Zgadzam się, mój mąż jest i na pewno nie jest pamiętliwy Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: baran 04.05.09, 13:18 maloduszny i msciwy to nieee z tym malostkowym to bym sie zastanwiala i nie chodzi stricte o majacego dobra pamiec najlepiej na przykladzie- mialam przyjaciolke- tryb przeszly jak najbardziej na miejscu. zdarzylo sie kiedys cos i na kanwie tego wydarzenia nagle sie dowiedzialam od ludzi, ze ona cos tam skomentowala i to dosadnie. bylo to nie dosc ze zupelnie niezgodne z prawda, ale to kij...ale dolaczyla swoim komentarzem do grona idiotow ktorzy to doswiadczenie z mojego zycia obrocili do gory nogami i chcieli mnie zgnoic. wybaczylam jej to ze sie zamiast dowiedziec jak bylo to dowalila zgodnie z tymi ludzmi na zasadzie jak tak mowia to musi byc prawda a mogla wykonac 1 telefon. to nic nie kosztuje. bylo to na tyle dla mnie bolesne doswiadczenie zyciowa- to zdrazenie, ze przesialam sobie znajomosci i przyjaznie. wybaczylam jej z czasem po rozmowach wielu ale zapomniec jej tego nie zapomne. nigdy. kladzie sie to caly czas cieniem na naszej znajomosci. w zasadzie nieistniejacej i niekontynuowanej juz. czy to swiadczy tylko o cudzie pamieci czy czyms wiecej? mam wielu przyjaciol wsrod baranow i skorpionow. i za rowno barany i skriony sa pamietliwe ztymze skorpiony sa msciwe troche a barany jednak nie. Odpowiedz Link
moofka Re: baran 04.05.09, 13:26 sadze ze to zupelnie normalna utrata zaufania, do osoby, ktora je zawiodla pamietliwosc idzie duzo dalej archetypowy baran szybko wpada w gniew i potrafi sie zemscic - ale juz, natychmiast jak mu przejdzie, to mu sie nie chce chociaz robic sie w jajo juz nie da, bo barany dumne sa bardzo natomiast taki skorpion na przyklad, wyczeka moment, chocby i 5 lat i krzywde swoja odbije, kiedy przeciwnik sie nie spodziewa z dwojga zlego dlatego lepiej miec wroga w baranie niz w skorpionie przy czym to takie gadanie o tytpach i archetypach wiadomo, ze kazdy jest inny i cale niebo pracuje na jego charakter Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: baran 04.05.09, 13:54 nawet patrzec na nia nie moge szczerze mowiac ze o rozmawianiu przy winku nie wspomne ...no wiec jestem archetypowym baranem... punkt wrzenia znajduje sie tuz tuz obok zapalnego Odpowiedz Link
bernimy moofka 04.05.09, 15:04 "natomiast taki skorpion na przyklad, wyczeka moment, chocby i 5 lat i krzywde swoja odbije, kiedy przeciwnik sie nie spodziewa" Odpowiedz Link
liwilla1 Re: rako-bliźniak 30.04.09, 14:36 dokładnie z przełomu - 22 czerwca. z raka mam przywiazanie do rodziny, domu, miejsc ktore znam. boje sie zmian. z blizniaka mam otwarosc na swiat, niestalosc i lekki oportunizm emocjonalny. no i jestem mega towarzyska te dwa znaki mocno sie wzajemnie wykluczaja, gdy szalony blizniak mowi "idz", rak we mnie podpowiada "stoj". generalnie mam przesrone Odpowiedz Link
exotique Re: Ooo, ZNAKI ZODIAKU 30.04.09, 15:44 skorpion z ascendentem w skorpionie. w zasadzie wsio sie zgadza, jestem msciwa jak ktos zasluzy i nigdy nie zapominam-choc wybaczyc potrafie. Nie jestem zazdrosna ani zawistna- ale moze z wiekniem przyjdzie hehe mam nadzieje ze zostanie tak jak jest-bo mi pasuje. a chlop to byk z ascendentem w byku. idealnie sie dopasowalismy. zawsze mowilam ze skorpion i byk to idealny team. Odpowiedz Link
aniuta75 Ryby 30.04.09, 15:54 ale nie wiem co tu typowego dla mnie a co nie . nie przywiazuję zbytnio wago do swojego znaku zodiaku chyba... Odpowiedz Link
miarka71 Re: Ryby 30.04.09, 21:14 w połowie prawda)))))))))))))))0 Ryby są otwarte na innych ludzi, zawsze niosą pomoc potrzebującym. Nie przejdą obojętnie obok skrzywdzonego dziecka czy zwierzęcia. Same często chorują, a diagnozy lekarskie nigdy ze stuprocentową pewnością nie wskażą przyczyn dolegliwości. Sprawiają wrażenie słabych i rozkojarzonych, co często wykorzystują, żeby uciec przed obowiązkami i odpowiedzialnością. Muszą uważać z lekami, używkami i alkoholem, ponieważ łatwiej niż inne Znaki Zodiaku popadają w uzależnienia i ulegają zatruciom. Ulegające wpływom i niechętne do podejmowania decyzji Ryby mogą mieć problemy w pracy i w życiu osobistym. Wieczna niepewność i niezdecydowanie mogą zniechęcić pracodawców i życiowych partnerów. Mają bardzo zmienne usposobienie, często nie umieją podjąć najprostszej decyzji. Są bardzo wytrwałe w cierpieniu, często z pokorą znoszą swój zły los, nie umiejąc się przeciwstawić niekorzystnym dla nich okolicznościom. Ryby to najbardziej tajemniczy i mistyczny znak zodiaku. Są bardzo religijne. Żyją często w innych, nierealnych światach. Sprawiają wrażenie, jakby śniły na jawie. Uwielbiają bajki i niesamowite opowieści. Interesują się paranaukami, medycyną niekonwencjonalną i parapsychologią. Sny i wizje potwierdzają ich wyczucie i talent artystyczny. Mają twórczą wyobraźnię. Są bardzo muzykalne, umieją pięknie rysować i malować. Warto pielęgnować w Rybach te talenty, ponieważ niepewne siebie szybko zarzucają działalność artystyczną jeszcze we wczesnym dzieciństwie. Ryby mają wyjątkową intuicję i kierują się przeczuciami, które trudno racjonalnie wytłumaczyć. Powinny jednak zaufać swojej intuicji, ona zawsze wybawi ich z najgorszych opresji. Ryby odpoczywają najchętniej nad wodą, w ciepłych i wygodnych miejscach. Lubią spać i medytować. W wolnych chwilach oddają się swoim artystycznym pasjom. Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Ryby 30.04.09, 22:10 Ryby są otwarte na innych ludzi, zawsze niosą pomoc potrzebującym. Nie przejdą obojętnie obok skrzywdzonego dziecka czy zwierzęcia. Same często chorują, a diagnozy lekarskie nigdy ze stuprocentową pewnością nie wskażą przyczyn dolegliwości. Sprawiają wrażenie słabych i rozkojarzonych, co często wykorzystują, żeby uciec przed obowiązkami i odpowiedzialnością. Muszą uważać z lekami, używkami i alkoholem, ponieważ łatwiej niż inne Znaki Zodiaku popadają w uzależnienia i ulegają zatruciom. Ulegające wpływom i niechętne do podejmowania decyzji Ryby mogą mieć problemy w pracy i w życiu osobistym. Wieczna niepewność i niezdecydowanie mogą zniechęcić pracodawców i życiowych partnerów. Mają bardzo zmienne usposobienie, często nie umieją podjąć najprostszej decyzji. Są bardzo wytrwałe w cierpieniu, często z pokorą znoszą swój zły los, nie umiejąc się przeciwstawić niekorzystnym dla nich okolicznościom. Ryby to najbardziej tajemniczy i mistyczny znak zodiaku. Są bardzo religijne. Żyją często w innych, nierealnych światach. Sprawiają wrażenie, jakby śniły na jawie. Uwielbiają bajki i niesamowite opowieści. Interesują się paranaukami, medycyną niekonwencjonalną i parapsychologią. Sny i wizje potwierdzają ich wyczucie i talent artystyczny. Mają twórczą wyobraźnię. Są bardzo muzykalne, umieją pięknie rysować i malować. Warto pielęgnować w Rybach te talenty, ponieważ niepewne siebie szybko zarzucają działalność artystyczną jeszcze we wczesnym dzieciństwie. Ryby mają wyjątkową intuicję i kierują się przeczuciami, które trudno racjonalnie wytłumaczyć. Powinny jednak zaufać swojej intuicji, ona zawsze wybawi ich z najgorszych opresji. Ryby odpoczywają najchętniej nad wodą, w ciepłych i wygodnych miejscach. Lubią spać i medytować. W wolnych chwilach oddają się swoim artystycznym pasjom. Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności. toż to o mnie,prócz tego medytowania!!! Odpowiedz Link
madame_edith To ja pierwszy BYK? 30.04.09, 16:06 Niemożliwe Nie pamiętam co jest charakterystyczne dla mojego znaku, ale ze sporą częścią się zgadzam. Raz natomiast wyczytałam, że byki lubią wieś i chętnie wybierają zawód rolnika. Buahahahahahaha No więc już bardziej kulą w płot być nie może, bo trudno o większego mieszczucha ode mnie. Odpowiedz Link
tomelanka Re: To ja pierwszy BYK? 30.04.09, 16:29 Bliźnięta, zgadzam się z : inteligentna , bardzo komunikatywna, zawsze jestem o wszystkim dobrze poinformowana, tak, musze wszystko wiedziec: patrz informacje, łatwo adaptuję się w nowym otoczeniu, bardzo namiętna, a w zachowaniach jeszcze bardziej skrajna , jestem tez wszechstronnie uzdolniona, mam nadzieje ze pozostane młoda duchem. Za chuj nie zgadzam sie z potrzeba logicznego myslenia, powiem wiecej-rzadko mi to wychodzi i potrzeba bycia w ruchu Odpowiedz Link
cudko1 ja drugi byk - nie znam cech charakterystycznych 30.04.09, 21:53 ale fajna jestem w ogóle Odpowiedz Link
madame_zuzu madame_edith 04.05.09, 12:43 ty pierwszy, cudko drugi i ja trzecie byczysko tudziez krowa. I dekada zodiaku. pasuje do mnie właściwie wszystko z opisów charakterystycznych bycząt Odpowiedz Link
tiuia Byk - jakoś mało tu byków:> 04.05.09, 12:54 Leniwa, wygodnicka, lubię dobre żarcie (jeść - nie robić). Najbardziej lubię mieć wakacje i dużo kasy;D Aaa, zdaje sie ze byki mają jakieś tam zamiłowanie do sztuk pięknych. To tez sie zgadza - lubie sobie porysować, i nawet w moim zawodzie to sie przydaje Generalnie trafiony u mnie z tym znakiem zodiaku. Odpowiedz Link
madameblanka Strzelec 30.04.09, 17:15 nigdy nie czytam horoskopów, nie wiem jaki jest strzelec Odpowiedz Link
eyes69 Panna 30.04.09, 19:14 Moj maz tez Panna, wiec razem tworzymy idealny przyklad na to, ze panny nie sa pedantyczne. ;D Chociaz oboje twierdzimy, ze pedantyzm siedzi w naszej glowie, ale nie wychodzi poza nasze mysli i checi. ;P Odpowiedz Link
czarnataka Koziorożec 30.04.09, 19:56 Uparta. Nie potrafię (czasami) okazywać uczuć. Ogólnie to ciężki mam charakterek Odpowiedz Link
fajka7 Spod raka 30.04.09, 22:40 jestem i w zwiazku z tym jestem bardzo niesmiala i zamknieta w sobie. Odpowiedz Link
agama77 Re: Ooo, ZNAKI ZODIAKU 30.04.09, 22:51 lew. mam taką lwią cechę, że o swoich walczę . niech no tylko ktoś urazi bliską mi osobę! pożałuje!!!! Odpowiedz Link
mearuless SKORPION 30.04.09, 23:06 jestem najwspanialsza pod sloncem....do czasu az mnie ktos nie wkurwi Odpowiedz Link
babowa blizniak 01.05.09, 19:46 zwiercony, gadatliwy, zmienny, zmiany przychodza mi łatwo, wszedzie sie odnajde, łatwosc w nawiazywaniu kontaktów,ciekawska, wszystko mnie interesuje ale jestem chaotyczna i niedokładna, tzw wiedza po łebkach i duza zmiennosc nastroju, nawet w ciagu dnia bez konkrtenych przyczyn Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: Ooo, ZNAKI ZODIAKU 04.05.09, 11:35 kurde, co Wy macie z tym zodiakiem... Naprawdę w to wierzycie??? ze ludzie dzielą się na 12 typów?? W ogóle nie rozumiem pytania o znak zodiaku w opisach, wizytówkach, profilach. No szkoda, ze na naszej klasie jeszcze nie wprowadzili.... ale moze jest, tylko nie zwróciłam uwagi... to jakaś plagajak dla mnie. Odpowiedz Link