ololla 30.04.09, 10:19 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=5cf29ca93cd17983 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 bosssskie:D 30.04.09, 10:28 prawie umarłam ze śmiechu nie ma, co rację ma a ja tęsknie za PRAWDZIWYMI pomidorami, a nie chcę takich pomarańczowych i plastikowych a Wy??? Odpowiedz Link
dlania Re: bosssskie:D 30.04.09, 10:35 Hie, hie, a gdzie gumA dONALD I tURBO? TABA, U MNIE SA DOBRE POMIDORY, czerwone i pachnące tak, że od kilku dni za każdym wejściem do kuchni musze sobie je pocierac i wąchac Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: bosssskie:D 30.04.09, 10:50 a w środku nie są wodniste? bo mnie ostatnio babolec w sklepiku takim wiecie, stawianym jak straganik, namawiala, że takie pyszne ( a wygladały jak malinówki - znasz takie pomidorki? są najpyszniejsze na świecie chyba), a że drogie ( 18zł/kg!!!), no cóż, za jakość sie płaci...I pierdzieli..."ja się nimi zjadam, bla bla bla...ja nie rozumiem, jak się mozna nimi NIE ZAJADAĆ..." i TAK mi pierdzieli! Oczy mi się wielkie zrobiły jak 5złotówki, no to wzięłam i co??? jak przekroiłam, to woda wyciekła, zero miąższu!!! obleśne!!! więcej do niej nie pójdę kłamliwa oszustka!!! Odpowiedz Link
dlania Re: bosssskie:D 30.04.09, 10:52 Nie, daja sie normalnie kroic na kanapki bez problemu, nie rozlatują sie. malinówki uprawia mój ojciec na działce - wielkie i nieforemne, ale pyszne Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: bosssskie:D 30.04.09, 10:57 dlańka, to ja chce, chcę takiego...plissssssssss... <ale mi ślinka leci z dzioba> Odpowiedz Link
dlania Re: bosssskie:D 30.04.09, 10:58 Taba, to na malinówke tzreba jeszcze poczekac troche Odpowiedz Link
cudko1 Re: bosssskie:D 30.04.09, 11:07 nie cierpie malinówek - w ogóle nie smakują jak pomidor smakowac powinien. U mnie można kupic dobre pomidorki na giełdzie warzywnej tylko cholera daleko mam i zawsze nie podrodze. Więc racze się tymi gumowymi, głównie chyba dla wyglądu bo o walorach smakowych to trudno tu mówić. a ogłoszenie the best Odpowiedz Link
agik82 Re: bosssskie:D 30.04.09, 11:38 zobaczcie jeszcze to archi.inosak.org/db/item286148416_1.html Odpowiedz Link
deela Re: ogłoszenie!!! 30.04.09, 17:39 stare przeciez to tekst kominka i ma chyba z 5 jak nie 10 lat Odpowiedz Link